Лиан Раймс - гола, за да покаже петната от псориазиса

Звездата с изповед за заболяването
2 ное 2020 22:40, Ивета Иванова
19
Лиан Раймс - гола, за да покаже петната от псориазиса
Снимка: БГНЕС

Лиан Раймс изненада феновете си.

Певицата сподели голи снимки, които е направила за фотосесия на списание и чрез които показва състоянието на кожата си. Тя страда от псориазис и не се страхува да покаже белезите си и петната по тялото си. 
 
Изпълнителката на "Can't Fight the Moonlight" e написала есе за "Glamour", в което говори открито за борбата си с болестта.
 
"Музиката е моят дар и причината да съм тук. Но искам да дам глас на тези други части от мен. И искам да дам гласност на това, през което преминават и много други хора. Това, най-накрая, е моето време да съм безсрамно честна относно това какво е псориазисът и как изглежда. Нали знаете, когато кажете нещо, което сте задържали в себе си за толкова дълго време - така ви олеква. Това са тези снимки за мен. Нуждаех се от това. Целият ми организъм - моят ум, моят дух, се нуждаеше от това отчаяно", написа тя към голите кадри в Instagram.
 
Звездата е била диагностицирана с псориазис, още когато е била на 2 годинки. Когато станала на 6 г., 80% от тялото ѝ било покрито с петна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност името и е Маргарет. Маргарет Лиан Раймс.
9
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
това на снимката не е псориазис.по-скоро мяза на едра шарка..
8
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Скъпи...оригиналът е на Гершуин - "Порги и Бес". Кавъри имат Джоплин, Хендрикс, Синатра, посочената е бая назад...
7
3
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Къв оригинал те гони бе, аман от познавачи...
6
2
 
4
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тъз па квай?
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не няма да видиш гол мъж, но пък голи мъже има по храстите в градинките - веят си фльонгите пред деца и жени, там вече само може да не видиш никога жена да прави това ;)
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи, като видя заглавие с някое женско име, вече почти 100% знам, че се е снимала гола.Няма да видите мъж да се снима гол, нали? Например еди кой си се снимал гол за да си покаже псориазиса? Или пък нещо друго?Искам да кажа, така де, само жените ли имат псориазис?Разбирам ако някоя бременна се снимала гола например.Не може да бъде мъж нали?Но това е вече прекалено.Не че виждам някаква дискриминация.Просто коя по дяволите е тая Лиан Раймс бе???!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез псориазиса започнаха да си показват като няма кво друго. Са остава и Марешки да си покаже псориазиса и цирковете отново ще са на мода да показват изр-оди.
2
4
 
4
 
! Отговори
До предишния преди 3 години
"Оригиналът" на Summertime. Хаахахахааха. Много си ***.
1
2
 
6
 
! Отговори
ОФ преди 3 години
"Can't Fight the Moonlight" е само една малка част от творчеството на Лиан Раймс.Oсобено удоволствие ще получите от изпълненията на дуета Joss Stone and LeAnn Rimes.Тяхният кавър на "Summertime" е по-очароващ от оригинала на Дженис Джоплин.