Ева Мендес се грижи за стегната шия с иглотерапия

Ето какво сподели актрисата
17 ное 2020 18:21, Теодора Драгоева
14
Ева Мендес се грижи за стегната шия с иглотерапия
Снимка: БГНЕС

Ева Мендес показа една от тайните си за запазване на младежкия вид на шията и брадичката си. 46-годишната актриса се подлага на иглотерапия (акупунктура), а феновете ѝ са убедени, че процедурата е страшна и болезнена.

Половинката на Райън Гослинг, която е и майка на две деца, продължава да е изключително красива. Тя обаче си призна, че получава помощ в името на вечната хубост. Ева публикува снимка в профила си в Instagram, на която е легнала по гръб на стол в кабинет за естетическа медицина, а под челюстта си има поредица от забодени игли.

Лекарят на Ева – Мариана Вергара Хофстетер обяснява, че този метод активизира синтеза на колаген, което води до постепенно удебеляване на кожата, стягането ѝ и подмладяването ѝ. Процедурата се нарича моно трийдс (Mono-Threads).

Това звучи като невероятен начин за предотвратяване на увисналата кожа под брадичката. Но иглите забодени в Ева изплашиха много от нейните фенове. Мендес побърза да ги успокои, че не усеща болка, а че прагът ѝ за болка по принцип е доста нисък.

Вижте Ева  как се грижи за себе си в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
До 9, 10: преди 3 години
Имаш градина на място в света, което е за завиждане. Корпивщица е едно от най-красивите места в България.Знаех, че се шегуваш.Успех, и бързо/успешно оздравяване. И яж повече ябълки, те са наистина полезни за здравето!!!!
10
0
 
1
 
! Отговори
До до8 преди 3 години
А, района е до Копривщица..
9
1
 
1
 
! Отговори
До до8 преди 3 години
Това го написах на майтап, щото в момента ми е само до иглте на Мендес.Но имам около 200кг ябълки, които продавам.Мое производство са.Нямат сертификат.По екологични са от тези със сертификат.В момента обаче съм ковидясъл и не е здравословно да купуваш от мен.Купувай си продукти, след като ги пробваш,по възможност от производител(макар,че и те се изтеракатиха)и не ги избирай на външен вид.Бъди здрав.
8
0
 
1
 
! Отговори
Али баба преди 3 години
Евалата Раиън, ашкулсун Гослинг..... мархаба за такваз ханъма...за всеки мъж такава и никой няма да мисли за атентати
7
0
 
2
 
! Отговори
Добре преди 3 години
А се да местим ли или....?
6
0
 
2
 
! Отговори
До 8: преди 3 години
На каква цена, какво количество, от коя част на България са отглеждани и имаш ли сертификат, че ябълките са екологични?Има ли възможност да купувам малко и голямо количество?
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продавам екологични ябълки...
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от Джумаята го фанах да дyxa под вода, да не бил дигал прах. Тея там са големи еколози! А жена му тренирала под родопско одеяло с чужди мъжища.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В с. Крапец всичко е точно! Има денонощна аптека, болницата в Шабла бачка има места, здрави сме и ситуацията е cable and elecricity! Цялото село сме оптимисти и най-вече сме добре в главата! Евето е яка бичка!
2
4
 
13
 
! Отговори
САНДАНСКИ преди 3 години
В болницата няма места, няма денонощна аптека от Благоевград до Кулата, всичките ми познати или са болни или роднините им. Цялата спешна помощ в Благоев са болни или карантина. Вие ми пишете за на тая *** гушата. Застреляйте се.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студенти хамали мeстят офиси.