Мелания завижда на Джил Байдън, медиите й градили добър образ

Съпругата на Доналд Тръмп се дразни
18 фев 2021 18:25, Дарена Найденова
24
Мелания завижда на Джил Байдън, медиите й градили добър образ
Снимка: БГНЕС

Семейство Байдън влязоха в Белия дом само преди месец, а вече може да се похвалят с доста високопрофилни ангажименти извън политиката. Джил и Джо Байдън застанаха на корицата на списание People, за което дадоха и специално интервю, разкриващо части от личния им живот. Освен това двамата се появиха и преди мача за Супербол, за да изпратят съобщение към нацията.

Тези две действия може и да ви се струват малки, но на фона на семейство Тръмп, те са огромни. Бившите обитатели на Белия дом не могат да се похвалят с подобни събития за всичките си четири години. Въпреки че Мелания е свикнала да бъде в центъра на вниманието, тя реши да стои настрана от медиите, да избягва интервюта и да изнася колкото се може по-малко речи към нацията.
 
Оказва се, че в момента бившата първа дама може и да съжалява за тези свои решения. Според източници, Мелания завижда на Джил за нейния положителен профил, изграден от медиите. Близки до съпругата на Доналд Тръмп твърдят, че тя се опитва да не обръща внимание на случващото се, но все пак се дразни от факта, че не е виждала такива думи за себе си, каквито сега се пишат за г-жа Байдън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Алоо преди 3 години
До къде стигнахме? Едва ли е за завиждане госпожа Байдън! А това, че правят изявления и се показват къде ли не, е в реда на нещата! Няма да седят зад прозореца на белия дом с пантофи на краката!Има протокол!И вместо да гледаме в чинията на другите, по добре да гледаме в нашата!Статията е много глупава!
21
3
 
1
 
! Отговори
И на нашата преди 3 години
Мунчовица градят добър имидж.Фатмашката мутресата Вън.
20
12
 
3
 
! Отговори
първо КГБ ги вербува преди 3 години
в източноевропейския си клон на сексуалното разузнаване. След това ги препращат в чужбина като ескортни просститтутки, а те предлагат хубосттите си на заможни и влиятелни западняци докато някой будала ги ожени. След това руските служби получават достъп до секретна информация. Така беше сексагентката Чапман, така беше секс агентката Бутина, така беше и сексагентката Бокова, така заработва и сексагентката Миления.Ако и завиждате не сте прави, през много вдървени препятствия трябваше да премина тя
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахахаха, 18, точно в десятката, Мелания ще завижда на памперси, ама друг път.:D
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма защо да завижда на памперсите.
17
3
 
15
 
! Отговори
Ценител преди 3 години
Не завиждай и не страдай Мелъни , ти си красива , умна , интелигентна ..... Ти си супер !!!!
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми, медиите ги издигнаха, нали са на демократите.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния ЖАЛЪК пасквил, Мелания е модел, млада, има клас, и ще завижда на една съсухрена мър ша без никакъв ценз, нито клас.Смях без граници. Напъните ви са смешни.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мелания е мадама от класа няма за какво да завижда!
13
5
 
28
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Нима красивата и стилна Мелания може да завижда на друга жена? За какво? Кои са тези "според източници" лишени от морал и дразнещи се от бялото и красивото? Сега да чакаме и някоя гнусотия от същите за сина на Тръмп.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахаОК. Тогава Джил за тебе, Мелания за мене. Какво ще кажеш?
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да се дразни да накара мъжа си милиардер да си направи собствени медии. Така и тя ще има добър образ. Не им дойде акъла какво трябва да направят.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7То пък една професия , цял живот даскалица по английски език!Това ,че Мелания е красива жена не значи ,че е ***,Тръмп не би се оженил за такава.
9
12
 
6
 
! Отговори
иван преди 3 години
До Snorky на кривата ракета медиите й пречат...Няма акъл жената за 5 пари, защо не й давали думата.... аууу, каква загуба!
8
2
 
21
 
! Отговори
Snorky преди 3 години
Нормална реакция на либерастичните и гнусни медии, които между впрочем съставляват 95% от медиите в света въобще. Проказата е завзела голяма част от света и най-голямата роля е е тази на медиите. Сатанистите пируват, но не задълго.
7
26
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Джил Байдън е позитивна, образована и ерудирана. Мелания се снимаше гола с белезници за куфарчета с пари преди да хване перчема за пишлето. Проститутките трудно могат да си изградят добър образ, макар и захапали куфарчето с парици.
6
20
 
10
 
! Отговори
иван преди 3 години
Какво внимание да очаква Мелания? Тя е красива, но кухоглава. Няма какво да каже, защо да се пъне? Другата е образована и активна.
5
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп през цялото си дремуцане в Овалния кабинет основната му дейност беше да плюе по медиите, сега се оплакват с Мелания че не ги отразявали както Байдън. Да сте чули Байдън да обвинява медиите в нещо? Аз не съм чул, но Тръмп това го правеше ежедневно и ежечасно.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен до края на годината ще имат първия господин в историята на САЩ.
3
2
 
33
 
! Отговори
LOL преди 3 години
Хахахахахахахаха Това "експертите" ли го казаха? Тази жена най-накрая си отдъхна и се отърва от змиярника! Най-вероятно завижда сама на себе си.