Шарън Стоун - откровена за провалите в живота си

Все пак актрисата е доволна, че е жива да разкаже историята си
24 апр 2021 22:25, Дарена Найденова
18
Шарън Стоун - откровена за провалите в живота си
Снимка: БГНЕС

С многобройни награди и заслужено място сред най-успешните холивудски звезди, човек може да прости на Шарън Стоун, че почива на стари лаври.

Но в откровена оценка на своя пъстър живот 63-годишната актриса твърди, че личните триумфи са били съчетани с краен провал – два неуспешни брака, инсулт и битката с ендометриоза. Говорейки пред майския брой на испанския ELLE, звездата от „Първичен инстинкт“ казва, че се е научила да поема удари и да се отърсва от прахта. Стоун позира пред камерата само по бельо, като фотосесията ни напомня изключително много на героинята ѝ Катрин Трамел.

Актрисата казва, че не се интересува от провала, тъй като за нея всяко поражение е ценен урок. „Провалих се в най-важните аспекти от живота – здравето и браковете си – но доживях да разкажа историята си. Взех счупените парчета, събрах ума си и продължих напред“, споделя тя пред списанието. Парчетата, за които говори, представляват паметта ѝ, която звездата почти губи напълно след преживения инсулт през 2001 година.

„Имах толкова много кръв в субарахноидалното пространство, че тя буквално избута мозъка в предната част на лицето ми“, спомня си Стоун. Допълва, че успяла да възобнови някои спомени, но други е загубила напълно. Все пак тя не съжалява за изгубеното, тъй като в момента е много щастлива и не иска да мисли за миналото.

Актрисата разказа и за битката с ендометриозата – състояние, при което тъкан, подобна на лигавицата на утробата, започва да расте в други части на тялото. „Ендометриозата е сякаш вътрешността ви да бъде изтръгната, като ножове, които ви се забиват непрекъснато навътре“, обяснява Стоун. Болките са били толкова ужасни, че напълно са обезсилили звездата и тя споделя, че това заболяване не трябва да бъде изпитано от нито едно човешко същество.

За корицата на испанския ELLE Шарън реши да захвърли панталоните и да се снима само по блуза и бельо. На една от снимките тя позира върху стоманен стол, носейки зелено палто върху черно боди. Разкошната ѝ руса коса остана разхвърляна по време на фотосесията и покри частично лявата страна на лицето. Предстоящият брой на изданието ще се фокусира върху женското тяло във всички форми и включва интервюта с Приянка Чопра и Естер Еспозито, най-известна с ролята си в сериала Elite, който е продукция на Netflix.

Вижте какво още разказва Шарън Стоун в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Шарън Стоунживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
5
 
! Отговори
Брахим преди 2 години
Една жена пресъхне ли, не ми я хвали.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шарън Стоун е удивително, уникално изключение: американка, красива и разумна.
4
9
 
3
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Да време и е на Стоун за анализ на живота. Все пак и тя наближава края му. Ве пак става на 70 г.може би и млечни зъби едва ли ще и никнат.
3
1
 
13
 
! Отговори
ПсихУлог преди 2 години
Много, ама много ми е интересно как написалия статията е съчетал историята за провалите на Шарън Стоун , неуспешни бракове... инсулт ... ендо..там нещо си дето има намесени и ножове .... абе опасна работа е тая ИсторИя аранжирана с висококачествени снимки на многострадалната актриса ПО БЕЛЬО и ПОЛУПРОЗРАЧНА БЛУЗКА .....Значииии, лична трагедия и софт еротика . НапраУ за "Пулицър" или Нобелова Награда за кратък драматично-еротичен разказ .Аз лично пуснах една сАлза.
2
2
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Тая беше доста красива девойка, но после стана особена жена. Както казват комшиите - чешит...
1
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НОВОТО ЛИЦЕ НА ПЛЕЙБОЙ ЕВРОПА