Кейт Бекинсейл поддържа форма с кардио тренировка, йога и бокс

Актрисата се стреми да не пропуска сесиите във фитнеса
30 апр 2021 22:50, Дарена Найденова
22
Кейт Бекинсейл поддържа форма с кардио тренировка, йога и бокс
Снимка: Getty

В миналото Кейт Бекинсейл признава, че не е особено голям фен на тренировките. Сега обаче тя все по-често прекарва времето си във фитнеса, за да се почувства по-добре физически и психически. Отдадеността ѝ веднага си проличава и актрисата може да се похвали със завидно тяло, което изцяло ни мотивира да започнем и ние с тренировките.

Когато е на 20 години Кейт е избрана да играе във филма „Пърл Харбър“. Тогава режисьорът Майкъл Бей я моли да отслабне няколко килограма и така започва историята ѝ с фитнеса. „Не беше страхотно изживяване, но пък ме накара да се почувствам по-добре“, казва тя пред Women's Health. Въпреки неприятната причина, поради която Бекинсейл започва своите тренировки, тя научава, че редовните упражнения си имат своите предимства. Признава, че в момента се фокусира върху тях, за да повдигне настроението си, а не само да стегне тялото.

Сега Кейт редовно споделя видеоклипове в социалната мрежа Instagram, на които показва убийствените си тренировки и колко е активна. Ако не сте запознати с тънкостите на фитнес рутината на Бекинсейл, но искате да изградите тяло като нейното, ви предлагаме подробен преглед на почти всичко, което звездата прави, за да изглежда и да се чувства добре.

Тренировъчният режим на Кейт Бекинсейл

Всичко започва още рано сутринта. „Ставам, хапвам нещо и отивам директно във фитнеса“, казва Кейт пред Women's Health. Понякога го прави два дни подред, за да не отпуска мускулите си. Сутрешните тренировки обаче не включват кардио, като то остава за вечерта. Когато Бекинсейл ходи на фитнес, тя е напълно отдадена на него. Не обича да се размотава и да си говори с останалите в залата. Тя прекарва всичките 60 минути в различни упражнения, след което се прибира.

Вижте как тренира Кейт Бекинсейл в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
голяма работа преди 2 години
Във "Ван Хелсинг" беше страховита!Голямо гадже!
15
0
 
3
 
! Отговори
Lopez преди 2 години
Хубаво е да сте в ЕС но трябва да знаете кой е по силен като народ и кой каква история има от къде произлиза и да имате добри взаимоотношения. Понякога някои неща трябва да бъдат премълчавани заради взаимоотношенията. Затова чрез гласуване вие избирате кой да ви управлява.
14
0
 
3
 
! Отговори
Lopez преди 2 години
Колко завода има в България,които са собственост на чужденци? А те защо не ви дават европейски заплати или приблизително? Защото не ви уважават и ви използват като евтина работна ръка. Хвърлят ви малко пари с цел ви за.......ят. Тези заводи не може ли да са държавни вместо да ги давате на чужденци. Женен съм за българка и харесвам България, но не можете да правите правилни политики. Хубаво е да сте в ЕС но трябва да знаете кой е по силен като народ и кой каква история има от къде произлиза.
13
0
 
2
 
! Отговори
Lopez преди 2 години
Армията на руснаците и китайците взети заедно могат да изядат американците за закуска. А вие на ли сте много умни хайде приятно ви за.......не. От няколко години живея в България и да ви кажа не вървите по правилния път.
12
2
 
2
 
! Отговори
Хасан Али преди 2 години
***. Още няколко години и България няма да я има. Заблудени овце заслужавате си го.
11
1
 
4
 
! Отговори
Ботев преди 2 години
До деската. А редно ли е нашите данъци да се раздават на тези, които не ни уважават т.е. на ц....е Не е ли по-добре тези пари да отиват за нашите деца?
10
2
 
3
 
! Отговори
Деската преди 2 години
Ботев, спри да пишеш глупости, комунист такъв. То онези и те даваха по 50 лева... Ама друг път.
9
1
 
4
 
! Отговори
Ботев преди 2 години
Защото не ги интересува какво се случва в държавата. Като си вземат помощите си щракат с пръсти и играят кючеци. Всички от Герб са предатели, манипулативни лицемери, само Ви замазват очите с дребни работи, а има по-сериозни проблеми за решаване. От какво се притеснявате?
8
4
 
3
 
! Отговори
Ботев преди 2 години
Борисов се хвали, за пътищата, за добавката от 50 лева за пенсионерите. А всъщност тези пари са от Европейсият съюз и е длъжен да го направи това. А ако не беше ЕС парите от нашите данъци само за джоба му нямаше да стигнат,както за него така и за всичките от неговата партия. А парите от нашите данъци къде са? За помощи на маргиналите ли? За тези,които не не ни уважават. Ако искат ц.....е да получават помощи трябва да имат задължения към държавата, да си плащат осигуровките и вноските за пенсия, а помощите им трябва да бъдат намалени или направо спрени. Защото не ги интересува какво се слу
7
3
 
1
 
! Отговори
Underworld преди 2 години
Освен тренировките, не забравяйте да дарявате кръв редовно.
6
9
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Браво, ама и на нея мъжът й е бил шута.
5
6
 
3
 
! Отговори
Радо преди 2 години
А Айшето си е красива и без фитнес. Само къде копа на нивата от сутрин до вечер, ама това е новото кардио. После тъпче бахора в Happy, естествено с чаша бяло фалшиво вино, ама важното е да ни е луксозно.
4
4
 
9
 
! Отговори
ГОЩО преди 2 години
Ама тая кифла на снимката е друга, оная е по яка и по красива. Сложете истинската Кейт.
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък си поддържам формата само с кекс и съм по-красив от нея!
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като си помисля какъв *** спи до мен и не ме е страх от върколаци вече....
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво не бих дал да ме набие.