Какво се случва с героите от "Приятели"?

Сериалът се завръща на 27 май
25 май 2021 12:52, Ивета Иванова
27
Какво се случва с героите от "Приятели"?
Снимка: БГНЕС

Дългоочакваният нов епизод на "Приятели" тази седмица излиза на екран!

Събирането на шестимата актьори за специален нов епизод трябваше да се случи още през 2020 г., но беше отложено заради пандемята от коронавирус. Премиерата на "The One Where They Get Back Together,' Friends: The Reunion" ще се състои на 27 май по HBO Max.
 
Актьорите дадоха интервю за списание "People" и споделиха как си представят героите си сега, малко над 26 години след излъчването на първия епизод.
 
Дженифър Анистън смята, че Рейчъл Грийн е създава своя модна линия и има малка фирма. Тя живее в Ню Йорк, в Ъпър Ийст Сайд.
 
Кортни Кокс мисли, че Моника продължава да е толкова състезателна. Тя се надпреварва с майките в училище и опитва да е по-добра от тях - дали в разпродажба на печени сладкиши, дали в нещо друго.
 
Лиса Кудроу казва, че Фийби живее в Кънектикът с Майк и децата им. Тя е отговорник за арт програмите в училище и защитава децата си, защото те са различни - каквато тя е била.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: приятелигероисериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичките са изгладнели,свършили кинтаците и да лапнат по някое милионче нищо,че ще станат за резил.
6
2
 
1
 
! Отговори
Амигоос преди 2 години
Сега нещо не се класират, като ги гледам (на 35г съм), преди 20 г изглеждаха по-вървежни смешките им.Може би съм бил Унуфри и чувството ми за хумор и критерия ми са били бая ниски.Сега много рядко могат да ме разсмеят 2-3 пъти за цял епизод.Женени с деца, АЛФ, Д-р Хаус и Новите съседи къртят,наред с 2 мъже и ½ !
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам им повторенията по bTV comedy :)
4
0
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Сериалът изобщо не се "завръща" доколкото виждам от трейлърите. Ще има нещо като едно специално издание в реалити формат, в който актьорите ще изиграят отново някои известни сцени от преди.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз само да попитам - на Рейчъл пак ли ще са и се отпечатали зърната през фланелката и.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще направят един епизод за отбиване на номера и това ще е завръщането но за този епизод ще вземат милиони като хонорари.
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В новите сериики ще ви учат как се сменяват памперси на 60 годишни младежи. Може да ви научат как се спуска мекия отвес в дупката. Също така и как се прави попара за младежи над 60 години. Абе нема да скучаете ще научите полезни неща.