Пеещ доктор, таксиджия и фармацевт в "Гласът на България"

Хора с големи мечти и гласове ще вдъхновяват феновете тази неделя
17 сеп 2021 19:45, Александър Попов
5
Пеещ доктор, таксиджия и фармацевт в "Гласът на България"
Снимка: bTV

В неделя, точно в 20:00 ч., "Гласът на България" ще посрещне на сцената си уникален пеещ таксиджия, не по-малко талантлив доктор, пастор и дует на въоръжените сили, които ще "скрият шапките" на треньорите в опит да сбъднат мечтата си да станат следващия "Глас на България".
 
С тежко детство, но с впечатляващ дух и характер и още повече със стихиен глас, една феноменална възрастна певица от най-висока класа ще блесне в шоуто по bTV, за пример на любимия си внук. Тя ще се обърне и към цяла България с призива да следваме мечтите си, точно както тя самата прави.

В епизода в неделя няма да липсват впечатляващи гласове, няма да липсват и смели желания и те ще бъдат не просто големи, а направо летящи.  Така например, мечтата да направи голям концерт на Националния стадион ще доведе един от кандидатите на сцената на шоуто, а мечтата хората да станат по-добри, да се приемат такива, каквито са, и да се подкрепят, ще прозвучи с не по-малка сила от екрана в неделя.
 
Не само на участниците, но и на четиримата треньори няма да е никак лесно. Те ще са максимално затруднени от невероятните гласове, които ще чуят, и съвсем естествено, конкуренцията помежду им ще стане наистина жестока. В кръга на шегата, Любо Киров, Галена, DARA и Иван Лечев, ще се опитат буквално да си поделят един от кандидатите, с предложението всеки от тях да вземе за отбора си по една част от него. Някои от треньорите ще бъдат нарочно блокирани с "блок-бутона", а други ще "блокират" и ще "загубят ума и дума" от всичко, което ще чуят и видят на сцената.
 
Оспорваната надпревара в епизода ще бъде не по-малко забавна и весела, а за капак, пред треньорите ще се изправят и двама влюбени, които ще се опитат да ги накарат да се обърнат на гласовете им, явявайки се поотделно.


5
Още по темата: Гласът на България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Освен на водещите, които са на заплата там, на някой друг интересно ли му е това?
3
4
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Гнусна работа, тотална деградация...
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изпристя народа, заради всякакви Славуни, Магърдичовци, Иваноандреевци и т.н.
1
2
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Ние си энаем, че отсякъде ни дебнат опастности.