Дрю Баримор призна: Обожавам новата жена на бившия

Актрисата и Уил Копелман имат две дъщери
29 сеп 2021 23:25, Петя Славова
13
Дрю Баримор призна: Обожавам новата жена на бившия
Снимка: БГНЕС

Дрю Баримор е голям фен на новата съпруга на бившия си мъж Уил Копелман, Александра "Али" Михлер.

"Тя знае, че аз абсолютно се прекланям пред земята, по която тя ходи, а аз съм най-голямата й фенка", каза 46 -годишната Баримор в подкаста на Дакс Шепърд.

"Просто имам чувството, че спечелих от лотарията с нея. Вярвам, че това е истинско чудо", добави Баримор. "Имам чувството, че имам късмет, че в живота ни се появи и намери място тази красива душа".

43-годишната Михлер и консултантът по изкуствата Копелман се ожениха в края на август и сключиха брак на атрактивна церемония в плажния клуб "Sankaty Head" в Нантакет, Масачузетс.

Баримор и Копелман имат две дъщери - Олив на 9 г. и Франки на 7 г., като двете бяха шаферки на последната сватба на баща си, предава БГНЕС.

Звездата от Е.Т. каза на Шепърд, че сега се опитва да даде на бившия си съпруг „пространство”, но с удоволствие излиза с него и новата му съпруга.

"Правим си вечери с всички деца, празнуваме заедно рождени дни. Планираме да отидем на екзотично пътешествие заедно. И двамата с Уил преоткриваме новите си пътища бавно и по красив, уважителен начин", сподели Баримор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Късметлия е това... копелманче!
9
1
 
0
 
! Отговори
Хладен Разум преди 2 години
ако искат тройчица + 1 да ми цъкнат..
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правят си тройка и цари пълна семейна хармония.
7
3
 
2
 
! Отговори
Кръстю лаФазанов преди 2 години
Коя е Дрю Баримор? Някакви приятели и Жан-Клод-Ван-Дампоследния да затвори вратата, за да не става течение на другите другите две под чаршафите.Нито едно от имената не ми е познато и не играе нито в Под игото, нито в Дякон Левски, нито в Стъклен дом. Предполагам, че всички изброени актьори в тази статия играят в западни или американски филми, които рядко ги дават по Канал 1з
6
3
 
28
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Дрю Баримор, драги ми пр0фани, става известна още като малко момиченце с филма E.T. the Extra-Terrestrial или на български както му викахме "Ити извънземното" на Стивън Спилбърг. После като по-голяма направи един много хубав трилър - "Отровната Айви". Но аз никога не съм бил учуден от ниското ниво на интелект в този форум. Тук 99% от пишещите са 80 процентовите :)))
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4 - Тоа е ***, баце,. Заслужава, да напусне обществото и да заживее в пещера.
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом не си гледал Ангелите на Чарли напусни, няма да ми липсваш и без това форума е оникален просто. И аз ще го напусна, съсипа ми живота и психиката
3
4
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...ееее!...Ама аз само споменах къде за пръв път чух това име,бе уважаеми!../обаче знаеш ли,може би наистина трябва да напусна тоя "форум"..И не само заради тая твоя реакция..Просто огромната част от участниците НЕ СМЕЯТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЧЕРУПКИТЕ си..Това е лошо../..
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо Едва ли правят тройки, хайде стига, пф
1
13
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
А!..Тоива ли е Дрю Баримор?...Не знаех..За пръв път чух това име в един от епизодите на "Приятели",в който Жан-Клод Ван Дам каза,че Моника била могла да са включи в "тройка" с него и Дрю Баримор..