Рокли от червения килим - прозрачни, но актуални

Вижте повече за тенденцията
30 сеп 2021 19:20, Дарена Найденова
0
Рокли от червения килим - прозрачни, но актуални
БГНЕС

Роклите, които почти не съществуват, са модна тенденция, която определено се завръща. Редица красиви и известни дами се появиха на последните светски събития в напълно прозрачни тоалети, без да оставят нищо на въображението.

 
Доста знаменити дами с гордост позираха в подобни рокли на червения килим на бала Met Gala преди около две седмици, както и на музикалните награди VMA.
 
Въпросната леко нудистка тенденция за почти цялостно разкриване на фигурата, почти никога не е излизала напълно от мода. Още в края на 80-те попзвездата Шер се появи в такава рокля на наградите „Оскар“, а през 90-те модела Кейт Мос лансираше въпросната визия. През 2000 година пък Дженифър Лопес направи истински фурор на наградите „Грами“ със зелената си рокля на Versace, която не скриваше почти нищо от прочутата ѝ секси фигура.
 
Сега пък, след като последните година и половина преживяхме толкова много месеци на ограничения и социална дистанция, звездите явно решиха да ни припомнят за тази мода, в основата на която са свободата и доброто самочувствие.
 
Сред знаменитостите, които избраха прозрачните рокли за своите публични изяви бяха актриси, певици и модели.
 
Най-силно впечатление направиха разкриващите тоалети на Кендъл Дженър, Зоуи Кравиц, Меган Фокс, Ирина Шейк, Иман Хамам и Сиара. Всички те демонстрираха фигурите си в рокли, които почти... ги нямаше.
 
Роклята от тюл на модела Иман Хамам на Versace, с десен на звезди, беше почти напълно прозрачна.
 
Дженър беше заложила на модел от последната колекция на Givenchy, вдъхновен от роклята на Одри Хепбърн в „Моята прекрасна лейди“, но за разлика от тази на Хепбърн, роклята на Кендъл беше напълно прозрачна, разкривайки само нейните бикини (прашки).
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари