След смъртта на Денис Теофиков: Бил на антидепресанти, оказвали му натиск?

Полицията работи по няколко версии за случая
94

Полицията работи по няколко версии след смъртта на 21-годишния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков.

Израснал в семейство на певица и китарист, той стъпва на музикалната сцена едва 13-годишен. По онова време е ученик в музикалното училище "Любомир Пипков" в София.

Още по темата
Талантът му не остава незабелязан и подписва договор с голяма музикална компания. Следват дуети с известни изпълнители, които бързо го налагат в музикалния бранш, разказва Bulgaria ON AIR.

Кариерата му се развива главоломно, за да прекъсне трагично при неизяснени обстоятелства. Сигналът за инцидента е подаден минути преди 7:00 в неделя. Пристигналите полицейски служители констатират смъртта, без да установят следи от насилие. Трагичният случай провокира вълна от реакции в социалните мрежи.

Приятели на Денис оспорват слуховете за употреба на наркотици, но потвърждават, че Денис е ползвал антидепресанти.

"Тръгнахме от версия на самоубийство, нещастен случай, убийство... Сега се оказва, че той от дни наред е имал проблеми с депресии, оказван му е натиск от продуценти", заяви светският журналист Патриция Кирилова.

Тя допълни, че се надява и обществото да обърне внимание и хора, изпаднали в неговото състояние, да получат помощ от близките си най-вече.

А в социалните мрежи музиканти и приятели на Денис припомниха съвместни моменти. Работата на разследващите по случая продължава.

Вижте повече в репортажа на Петър Антонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Денис Теофиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милия, как така ще падне чак на тревата, и то с лице към блока, засилка е имало.
75
1
 
3
 
! Отговори
До Програмист преди 2 години
Не, пред къщата ти, а пред квартирата ти.Програмистите се познавате отдалече по миризмата, спластената коса, отпуснатите рамене и хилавото телосложение и много чудно кои жени се прежалват да живеят с подобни разпльокани съшества
74
0
 
15
 
! Отговори
Мислете преди 2 години
Никой самоубиец няма да се хвърли с гръб към парапета, както се вижда от видеото. Бутнат е, тоест убит
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Anonimen.65-totenkopf ti da ne si mu svetial che znaesh che e narkoman shtoto az poznavam dosta i tozi mladej ne mi prilicha na takav ako izkliuchim niakoi drug joint,neshto koeto e bezobidno.a niakoi kaza che stava vapros za nepredumishleno no spored men e po dalboka shema i si e predumishleno ot vsiakade ubiistvo dano pak kazvam policiata da ne se natiska politicheski i sas sigurnost shte razberem istinata.nashte kuki sa silni⚡⚡
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Anonimen.vaobshte ne izglejda momcheto da e vzimal narkotici.....tova si lichi,a chak da se samoubiesh stava samo ako si tejko na heroin ili ot haliucinogenni drogi.v shtatite takiva sluchai na samoubiti hora se reshavat za dni,ne se samniavam che nashte kuki sa sposobni samo ako ne gi natisnat politicheski,a izvarshitelia i podbuditel e tap kato galosh da si misli che niama da go razberat s tolko elementarna shema.
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като едва 13 годишен се качва на музикална сцена/аз за първи път го чувам/и е едва на 21г.до него би трябвало да са майка му певицата и баща му китариста/да му подпомагат в развитието/ а не някаква джукеса гримьорка и съмнителни "приятели''.И коя е голямата музикална компания с която подписва договор-май чалгарската Пайнер.
69
1
 
4
 
! Отговори
V. V. преди 2 години
Да, истина е. Мая Паскова Георгиева, която се вживява и излага като секретар на НЧ "Съгласие" в Плевен е *** жена.Този факт е публично известен. Обаче има влиятелни познати, които я толерират. Личи си, че е откачена отвсякъде. Едно протеже, което си придава важности.
68
0
 
3
 
! Отговори
G. O. преди 2 години
Мая Паскова, която е секретар на НЧ "Съгласие" в Плевен също е ***, но работи с малолетни и непълнолетни деца. Това е недопустимо, защото тази жена е с големи ментални увреждания и всичко може да се случи. Дори и да пие психотропни, не си признава. Не е добре с главата като майка си и говори само глупости. Това е риск за всички, които работят в читалището. Това са връзките. Абсолютно невменяема. На всичкото отгоре е и журналист в "БГ Север", което е жалко и смешно.
67
3
 
2
 
! Отговори
Хиена преди 2 години
До Диди: Точно такива индивиди раздават наркотици на децата и Убиват не вини хора, които нищо общо нямат с тях, Милен Цветков, защо? кележа също млад и супер Мупер, но Жив *** Гад, също Чалгар.
66
1
 
26
 
! Отговори
Диди преди 2 години
Хора какво значение има дали е чалгаджия, рапър,адвокат и т.н.... Какво значение има професията . Умряло е 21.г момче отишло си е, няма го ,бъдете хора и не злоратстваите за момчето, помислете за неговите близки, роднини и приятели ,не мисля че ако сте вие на тяхно място бихте се почувствали добре от всичките гадости които се пишат
65
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намерете кой уби красивото дете, а не се занимавайте с внушаване на глупости! Непредумишлено убийство е термин в НК и се лежи заради него.
64
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 73Според мен да били на терасата няколко човека, защото в апартамента смърди на алкохол и цигари. Нещо може и да са спорили и някой го е бутнал с двете ръце по невнимание. Разпищяли са се и великата гримьорка е излязла от ***, където е смъркала и са викнали 112, тя е слязла до долу. Така е издъхнала в ръцете му. И сега тези *** изкарват версия самоубийство. Не ги е срам!
63
1
 
20
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
Нещо не разбирам..Нали приятелката му била там,нали уж издъхнал в нейните ръце..Къде е била тая приятелка като е бил на терасата?Какво са правили тая нощ,кой още е бил там?????Абе много мътна история..
62
10
 
11
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Завистлив и прос народ е българският род!
61
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това хора според мен е убийство дори и да е бил на антидепресанти той няма как да сложи край на живота си сам кажете ми кой е луд да скочи от 7-ми етаж.ПОЧИВАЙ В Мир Денис И съболезнования на близките
60
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен ми намирисва на бутане, ама ...
59
8
 
8
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
За съжаление това става като дадеш на един *** пари и слава.
58
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надрусаните ***, в апартамента в тази злощастна сутрин, защо не признаят кой го е бутнал? Дори да е имал проблеми и депресии е чудесно извинение на потенциалният убиец. Самоубийците скачат сами, без публика и статистиката до доказва. За мен си е убийство. Почивай в мир, мило дете!
57
18
 
3
 
! Отговори
мандраджиев партизан преди 2 години
не на дрогата и с радеф вперьод