Хотелиерът Пейо пръв напусна Survivor

Загуби дуела срещу бизнес психолога Ивана Микова
24 фев 2022 13:38, Ния Христова
25
Хотелиерът Пейо пръв напусна Survivor
Събитията в „Survivor: Скритият идол“ се развиват с главоломна скорост. Броени дни след като стартира, екстремното риалити остана с един участник по-малко. 
 
Пръв отпадна Пейо Георгиев от племето „Ифугао“. Хотелиерът си тръгна от Филипините, след като загуби решителния дуел срещу бизнес психолога Ивана Микова. „Не съжалявам за нищо“, заяви той, въпреки че напусна играта още преди тя да е навлязла в решителния си етап.
 
След като бяха изпратени на Острова на изкуплението и преживяха мъчителни мигове на изолация и самота, Пейо и Ивана от „Ифугао“ се изправиха един срещу друг, за да покажат кой е по-ловък и съобразителен. Двамата трябваше да построят кула от дървени елементи. Хотелиерът обаче силно се затрудни от тази задача, отказа се още в началото и напусна предаването завинаги. Въпреки че победи, Ивана ще продължи на живее в изгнание на Острова на изкуплението. 
 
Междувременно разцеплението между племената се задълбочава. „Бонток“ продължава категорично да води във всички игри, включително в най-тежките и изтощителните. Като награда за волята, силата и упоритостта си, неговите представители получиха повече храна и риболовни принадлежности, с които да улеснят живота си на самотния филипински остров. Липсата на провизии пък засили стреса в „Ифугао“ и конфронтира по-темпераментните участници. 
 
Допълнително напрежение донесе и първата среща в Колибата на преговорите, в която се срещнаха посланици на враждуващите племена. Притиснати от времето, представителите на „Ифугао“ и „Бонток“ взеха съдбоносно решение, което ще повлияе хода на играта. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 2 години
Пейо не е от Троян а е от Средец обл. Бургас.Пейо Барсалата го знаят в града, и е бивш сводник който си пере парите изкарани по нечестен начин!!!
15
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Много тъпо предаване
14
1
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Много неприятен, tъп и комплексиран тип. Радвам се, че напусна.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормален възрастен средно интелигентен човек никога няма да си губи времето да гледа тази по м и я.
12
1
 
2
 
! Отговори
Милен преди 2 години
До пепиТо като цяло май никой няма да успее да запали огън с креда. Виж, с кремък е нещо друго :)
11
0
 
23
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Това предаване е също толкова нелепо и нагласено като игри на волята, разни слаби жени интриантки,псевдо миски, психоложки, правят схеми да гонят слаби и силни мъже с накрая ще спечели някой като Джаферович, оня Крушарски а истиски състезатли като Дренски Занев и тнт ще бъдат прецакани а и там са всички връзкари най-добрия го изгониха пръв народа няма да гледа нагласените помии
10
6
 
9
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Пейо нямам търпение да се появи някъде да му вземат интервю!!! То ще е аз не съм котИ аз съм Лъв силен силен... Рядък селяндОр, че и ловец се води... не може да запали огън с креда...
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нима още има хора без акъл, да гледат тия гадости?
8
3
 
20
 
! Отговори
Пеци преди 2 години
Футболистчето само как запъна краче и как свива устнички само направо ме възбужда. Женорята имат горила метисст която вече щом се засмее уплаши цяла България и децата не заспиват а питат какво е то.. Механик пълна п*тка заспала. Припадаща звезда на бойни спортове с боядисана глава и черни като на Тюркие вежди .Няколко кифльока мислещи се за Мозък в централата и няколко още прости жъже нямащи никакви топчета.Те тва е оцелявайте
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв хотелиер е тоя с'ъдpaн чyвал и смачканяк пребит и убит от живота заслужено бе. Kak въобще е минал интервюто този пореженчески и нагъл нестретник безцеремоно обиждащ всички играчи при все е тотална развалина. откъде ги откривате такива смотльььовци не разборам.
6
4
 
34
 
! Отговори
Нона преди 2 години
Типичен селски бек! Зле е физически, зле е психически, зле е и интелектуално! Само устата му работи!
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За каква война говорите? Да гледате такива тъпотии, да слушате чалга, да не сте прочели една книга, да следите инфлуенсъри от сорта как да се напомпам или как да си хвана богат чичко, да си завирате силикон къде ли не - ето това е война срещу вас.
4
1
 
9
 
! Отговори
фдгдфг преди 2 години
всеки с номера си
3
5
 
11
 
! Отговори
Фън-шуй преди 2 години
Много ми е интересно с какви визи се озоваха там, при положение че държавата беше затворена за туристи до по-миналата седмица. Иначе предаването бива засега, дано няма тежки инциденти както навремето.
2
2
 
52
 
! Отговори
Разбирай преди 2 години
Олицетворение на характерния див селянин.
1
2
 
17
 
! Отговори
Tralala преди 2 години
Тоа голем змей бре