Шакира с децата на бейзболен мач

На фона на предстоящ развод и дело за данъчни измами
15
Шакира с децата на бейзболен мач
Снимка: Getty Images

 Шакира заведе синовете си Милан и Саша на бейзболен мач. Докато раздялата на колумбийската певица с испанския футболист Жерар Пике продължава да е сред водещите заглавия на жълтите медии, вижда се, че попзвездата се опитва да направи лятната ваканция на момчетата си възможно най-вълнуваща.

Изпълнителката на „Waka Waka“ заведе синовете си да гледат мача между „Вашингтон Нешънълс“ и „Лос Анджелис Доджърс“ на стадион Доджър. Разбира се, триото се снима с някои от топиграчите.
 
Милан (9) и Саша (7) са любители на спорта като баща си Жерар Пике, който е играч на ФК „Барселона“, но и майка им е спортна натура. Освен отлична танцьорка на белиденс, тя редовно прекарва свободното си време по различни плажове, където кара сърф.
 
В момента Шакира и 35-годишният Пике водят съдебна битка за попечителството над децата си. След раздялата певицата иска да ги отведе със себе си да живеят за постоянно в Маями, но футболистът не е склонен да го допусне.
 
Шакира живееше във Флорида, преди да започне любовната си връзка с централния защитник, след което се премести да живее при него в Испания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Шакиразвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Горките деца - ще се наложи да преживяват не леко загубата на татко си и кошмарните манипулации на майка си по адрес на Пике...
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Магия как даА жабата жива ли се оставя да изсъхне или първо се умъртвява?
5
2
 
4
 
! Отговори
До долния преди 1 година
Тая песен е на оная украинката бе нананай на от евровизия пак се обърка
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ам он тоняйт алабалабиби бой ту гет чу араръм дъ хмх оф май боди. Хахахаха като я видя и винаги почвам да си тананикам тая щуротия. Уж не слушам музика, ама тая ми се е набила от векъде сижурно от някое световно по футбол беше. Като оная на Рики Мартинс хир уи го але АРЕ АЛЕ АЛЕ ГОЛ ГОЛ ГОЛ... Така и не влезнахме в Шенгенското пространство да ги видим тия латино герои. По времето на съюза тук беше пълно с перуаноси, кубинци, гаучоси и аржентинци, всеки ден им е парти и ден да мине друг да доди.
3
2
 
5
 
! Отговори
Sebastian M&#252 преди 1 година
Страхотна новина, утре пишете че Бойко си го е преместил в другия крачол
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотна жена беше преди десетилетие, ама сега е одъртяла и се е озлобила да вземе всичко от спонсора си, преди да е късно..
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много я харесвам.