Меган Маркъл с важна награда

Отличиха я като водеща на подкаст
18
Меган Маркъл с важна награда
Getty images

Меган Маркъл може да добави още една награда към името си, като този път бе почетена за постиженията си в медиите.

Медиите отвъд океана съобщиха, че херцогинята на Съсекс е сред победителите на тазгодишните награди Gracie заради подкаста си Archetypes, пуснат преди година. Организирани от фондацията „Алианс за жените в медиите“, статуетките се връчват за образцово програмиране и индивидуални постижения, създадени от, за и относно жените във всички медии в новинарския и развлекателния поток.
 
„Благодаря на фондацията за тази престижна чест. Това е споделен успех за мен и екипа зад Archetypes, чието мнозинство е съставено от жени, и вдъхновяващите гости, които се присъединяваха към мен всяка седмица“, каза Меган в изявление, споделено на уебсайта на Archewell Foundation.
 
Херцогинята на Съсекс получава признание за ролята си на водеща на подкаст, споделяйки наградата с Кейти Курик, която води подкаста Next Question, както и с Алекс Купър за Call Her Daddy. Звездите, които също бяха удостоени с чест през вечерта, включваха Кристина Апългейт, Трейси Елис Рос, Фейт Хил, Аманда Сайфред, Ава ДюВерней и Зиве, която се появи в Archetypes през есента.
 

Любов ли беше: Принц Хари може да подари остров на Меган Маркъл

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

След като останаха без резиденция: Принц Хари и Меган Маркъл може да откажат поканата за коронацията на Чарлз III

Други наградени в телевизионната категория включват „Шоуто на Дрю Баримор“, сериалът Abbott Elementary и предаването Today, а сериалът The First Lady с участието на Виола Дейвис, Мишел Пфайфър и Джилиан Андерсън спечели престижната награда за изключителна продукция. Успехът означава отчетливо ниво на постижения, като признава изключителния талант, отдаденост и продукция, включени в създаването на проекта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наградата е за съдържание, което има 2,1К харесвания и 32К нехаресвания. Тая жена да няма български корени? Да не е братовчедка на Копейкин?
14
0
 
0
 
! Отговори
mne преди 1 година
нищо не разбрах, като е споделила наградата, в крайна сметка за кое място става на въпрос?
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази жена взе да получава разни "награди" едва след като се омъжи за мъжа си и докопа милиони му. Получи награда за борба с "институционалния расизъм", а седмица по-късно мъжо й обясни на простолюдието, че те двамата всъщност никога не били твърдели, че кралското семейство са расисти. Тогава за какво има дадоха такава награда? Сега пък "онеправданата дукеса" получава награда за подкаста си, който има рейтинг ТРИ (3) звезди от 10 в IMDb. Как стават тия работи...
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До "Ако имаше награда за образцово програмиране и индивидуални постижения...." - и аз щях да те подмина като всички други, но си викам има нужда от малко внимание и да и се каже, че е спечелила награда за най-безличен и безмислен пост под най-глупавата статия. Честито
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше награда за образцово програмиране и индивидуални постижения, създадени от, за и относно МЪЖЕТЕ /още по-лошо нормални и/или бели такива/ във всички медии в новинарския и развлекателния поток, си представям какво плюене и реване щеше да падне!
10
1
 
5
 
! Отговори
мак преди 1 година
До OMG_Lucker. По-скоро титло-търсячка.
9
1
 
14
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Според мен преди няколко години тази спечели наградата Златотърсачка на годината. Сега някаква друга награда ли е спечелила?
8
1
 
7
 
! Отговори
IM-дртiйУАЙТBoY! преди 1 година
тая дртаЯ повлекана мое да бъде добра само в 1 единствено - ЗАНАЯТчийско поприще - където отдавна се е доказала и съответно добре и качествено е заблудила горкия кYx принц и на свой ред се е превърнала в поредната обиграна Мата ХАРИ с гарантиран и добре подкован годишен доход ... колко малко й требе на тая да си уреди живота до самия му край - ПЕРФЕТТО!
7
3
 
16
 
! Отговори
тя преди 1 година
Тази беше световно неизвестна-посредствена актриса , а сега като "принцеса "само за нея пишат !
6
0
 
10
 
! Отговори
В. преди 1 година
И аз награждавам вуна, ден през ден!
5
2
 
21
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 година
За най-много фон дьо тен ли?
4
19
 
4
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Много ерудирана жена ми изглежда. И секси и умна. ....
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така се развълнувах
2
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че мъжът й не е известен, че иначе щяхме да си помислим, че е спечелила с връзки.
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се грижи за бъдещия крал на острова и между другото да добави в името му Шака Зулу цяла Африка ще го аплодира.