13-годишна египтянка живее на фотосинтеза

Министерството на здравеопазването на Египет създало специална комисия за изследване на феномена
30 окт 2008 07:30,
75
13-годишна египтянка живее на фотосинтеза
Снимка: БГНЕС

13-годишно момиче от египетската провинция Шаркия повече от една година не е приемало никаква храна и течности, съобщи РИА "Новости".

Детето се чувства добре, няма загуба на тегло и води нормален начин на живот.

Преди година девойката получила алергична реакция, след което напълно отказала да приема храна и вода.

Тъй като останала в добро здраве, местните лекари не информирали колегите си в столицата.

Родителите на момичето обаче настояли случаят с дъщеря им да бъде разгледан от висококвалифицирани специалисти.

Министерството на здравеопазването на Египет вече е създало специална комисия за изследване на феномена, в която участват именити педиатри, психиатри, ендокринолози и специалисти по хематология.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Prekrasno e za tezi, koito obichat da vqrvat, bez da obichat da znaqt!
33
0
 
0
 
! Отговори
lis преди 15 години
тези се готвят за Джихад, това е тайното им оръжие....хохохохо талибаните
32
0
 
0
 
! Отговори
IL. преди 15 години
zvuchi malko po- veroiatno. Egipetski kaktus.-izmishliotini.
31
0
 
0
 
! Отговори
Пич преди 15 години
Аха, кой знае как нагъва кифтета като падне нощта, ама иначе е на "фотосинтеза", дааа вярваме ...
30
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
ne e neobhodimo mnogo akal, za da povqrvash na spekulacii. Samo choveshkata fantazia, moje da prevarne muhata v SLON i da napravi ot nego balon. Tova za Manek e izvestno , no ne savsem vqrno. Zashto vinagi " blizkite kazvat, a samite te nishto ne kazvat" ;)
29
0
 
0
 
! Отговори
Ужасен преди 15 години
Edno seriozno противоречие. За функционирането на фотосинтезата се изискеа кислород и... ВОДА! Тук пише, че не пие вода и някои от лудите във форума също подтвърждават това. ГЛУПЦИТЕ СА БЕЗЧЕТ, не се опитвайте да ги преброите! Много сте ***! Явно сте бягали от час по биология! Хахаха! ГЪЛМУРИ!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а бе както този от коментара в 16 нямало да мига 1 час!това също ми се струва невъзможно!особено да гледа и в Слънцетоуффффф.............
27
0
 
0
 
! Отговори
съвестен преди 15 години
Абе, мани... снощи 2 часа съм се разправял с едни извънземни, дето ми бяха паркирали чинията си пред гаража ми. Обяснението - нямало място другаде. Че и нагли на всичкото отгоре - КАТ им нямали регистрационния номер и паяка не можел да ги вдигне. НАСА, ако прояви интерес да ми се обади.
26
0
 
0
 
! Отговори
Феноменът преди 15 години
Това не е нищо! Аз като пръдна, температурата в 100 квадратен апартамент се повишава с 12,6 градуса по целзии! А кат се уригна, мушкатото повяхва! Е това е феномен, без вода и храна в България всеки може!
25
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Острите думи дремят в тъпите уши.Съветвам те да се образоваш малко преди да се излагаш като хлебар. Бас държа, че не вярваш в извънземни, прераждане, пророчество и прочее паранормални явления.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бе това на снимката е много сладичко!Да е живо и здраво!:)))
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напиши нещо повече за тази новина "Жена забременя от куршум", че явно съм я изтървал, а сигурно ще стане любима новина и на мен.А, относно момичето -на това му викам икономия.Има смисъл във фотосинтезата. като се замисля, колко време губим в приготвяне на храна, ядене, после разтоварване на самосвала...
22
0
 
0
 
! Отговори
Pilcho преди 15 години
И аз така, вечер гледам слънцето и се чудя тия всичките космонавти как не изгарят на това силно слънце в космоса. Сигурно е заради регенерирането на водата.
21
0
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Ама сериозно мисля повече да не посещавам днес.бг. Превърнахте се съвсем в жълта преса, то вестници като Шок и Лична Драма вече пасти да ядат. Вземете се стегнете.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 16:Ваня Абе знаех си аз че духовната храна ще спаси света!!!!Ей, нямат умора балъците и лековерните.То не бяха перперум мобиле от вакум, то не бяха водни дигатели, то не беше Кашпировси и сие Айе сега дойде ред и на фотосинтезатап.п.Все пак любимата ми "новина" за сега си остава "жена забременя от куршум" :)
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
После, след изследванията, може да дадат малко ноу-хау на нашите пенсионери!
18
0
 
0
 
! Отговори
Гладник преди 15 години
Таа... как беше приказката ....... таман научил магарето си да не яде и то взело че умряло ...Айде вижа се края на световния глад :)) Пълни глупости !!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za da ima ne6to takova kato fotosinteza trqq da e .....zelena ..zaradi spec kletki
16
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 15 години
Хира Ратам Манек вече осма година се храни само и единствено със слънчева светлина. Понякога разнообразява менюто си с чаша чиста вода. Тялото няма необходимост от нищо повече, доказа Хира Манек и светът, макар и бавно, започва да вярва в това. Просто защото Манек и сподвижниците му са живи и се чувстват отлично. Името "феномен ХРМ" принадлежи на учени от НАСА, заинтересувани от диетата на индийския гражданин...НАСА го кани, за да провери и изследва тази способност на тялото, заради възможността астронавтите да преминат на слънчева диета. При дълги космически полети храната е огромен проблем, докато водата може да се регенерира и използва постоянно. Светът знае за Манек не от вчера. Още докато живее в щат Керал той започва експериментите през 1992 г. През 1995 г. отива на поклонение в Хималаите и когато се завръща, престава да се храни. Жена му Вилма казва, че всяка вечер той гледа в слънцето без да мига по един час. Поетата енергия е единствената му храна. Понякога пие чай, кафе или някаква течност. ...и т.н. Може само да прочетете ако пуснете името му в Гугъл.:)
15
0
 
0
 
! Отговори
Цар Кару І преди 15 години
Нарича се Слънцегледане (Sungazing) и не е нищо ново - по света има поне 300 човека, които карат на "фотосинтеза" - директно усвояват жизнената енергия (прана, оргон) от слънцето. Hira Ratan Manek, a Retired Engineer from India не е хапвал храна от 2000 година. Sun Yoga and Solar Yoga се нарича този метод. И работи...:)