4 зодии, които ще имат любовна есен

Ето кои са те
24 окт 2019 23:00, Ивета Иванова
2
4 зодии, които ще имат любовна есен
Снимка: Pixabay

 Есента вече е в разгара си, но някои от най-вълнуващите моменти предстоят. Скоро ще посрещнем Хелоуин и вечерта ще бъде магична за някои зодиакални знаци. А и току-що започна сезонът на Скорпионите. Това са зодии, които кипят от страст, копнеят за сериозни връзки и дълбоки отношения, много лоялни и чувствени са. Така че останалата част на есента ще донесе много приятни и вълнуващи емоции в люобвта на част от зодиите. Вижте кои са късметлиите.

Рак
 
И вие сами усещате, че има някаква промяна и сякаш най-накрая има раздвижване в любовния ви живот и започва да ви върви. Вече осъзнавате какво харесвате у противоположния пол, какъв партньор си търсите и сте готови да намерите правилния човек за вас. Спирате да губите време с хора, които не ви интересуват и с които няма как да имате сериозна връзка и започвате да цените повече себе си. Уверени сте и няма да се задоволите с малко. Все пак, към края на сезона някой ще привлече вниманието ви. За него ще сте истинска загадка, което ще направи нещата между вас много интересни и вълнуващи. Поддържайте мистерията, но и споделяйте на новия човек.

Скорпион
 
Това е вашият сезон, Скорпиони, така че не е изненада, че ще имате много късмет. В любовта всичко ще върви като по вода! В добро настроение сте, влюбвате се по-лесно, виждате хората от положителната им страна. Станали сте по-уверени в себе си, което привлича към вас много ухажори. През есента харизмата ви е по-силна отвсякога и грабвате вниманието, където и да отидете. Но вие ще обърнете внимание само на специалните хора, които си струват. Ще се фокусирате над себе си, ще работите по своите идеи, ще държите на своето. И така ще привлечете правилен човек в живота си. Той ще има много позитивно въздействие над вас. Ще ви съдейства и вдъхнови. Ако сте обвързани, ще се фокусирате над връзката си, ще прекарате много време с партньора и ще ви глезят с романтични изненади.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Кои зодии ще лекуват хламидии тая есен...
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър вечер на колегите от витошка спорна нощна