7 знака, че връзката ви няма бъдеще

Ето кои са те
1 яну 2021 23:00, Ивета Иванова
20
7 знака, че връзката ви няма бъдеще
Снимка: Pixabay

Няма връзки без проблеми и караници. Партньорите често спорят, ревнуват се един друг и имат различния виждания по дадени въпроси. Но в началото на връзките, любовта и страстта са много силни, и може да пропускате да видите някои съществени проблеми, които по-късно да направят връзката токсична и да ви натъжават много. Ето за кои червени флагчета да следите, според британския "Cosmopolitan".

1. По-щастливи сте с други
 
Това може да се струва очевидно, но много хора го игнорират или залъгват себе си. Докато се целувате и гушкате сте радостни и страстта ви владее, но когато разговаряте на сериозни теми или опитвате да откриете общо хоби, осъзнавате, че този човек не е за вас и ви прави нещастни. Може да има много разлики между вас, да имате прекалено различни цели и интереси. Осъзнавате, че когато сте с половинката не се чувствате добре, а с приятелите и роднините ви е весело.

2. Партньорът не прави компромиси
 
Когато сте в сериозна връзка, нормално е да се съобразявате с партньора, да излизате с негови приятели, да приемате негови интереси и хобита, и да опитвате да ги вършите заедно. Но, ако само вие правите тези компромиси, нещо не е наред. Трябва и вие да имате думата, партньорът да се съобразява и с вашите приятели и интереси. Не може винаги да става по неговия начин. Така той ви контролира и ви спира да бъдете себе си.
 
3. Прекарвате време почти само с гаджето
 
Ако прекарвате 90% от свободното време с гаджето, и в повечето случаи сте само двамата, значи връзката куца. Това означава, че сте станали прекалено зависими един от друг, че си нямате много доверие и затова постоянно трябва да сте заедно. Нормално е в началото на връзката да сте повече време с любимия човек - тогава тепърва се опознавате, има силна химия и привличане. Но, ако и след време изоставяте приятели и роднини, и не ви е приятно, когато партньорът е с други хора, значи връзката ви не е силна и стабилна. Изолацията е токсична, както и прекалената зависимост един от друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: любоввръзкидвойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
12347 преди 3 години
До мечиНаучно доказано е, че мъжете миришат много по-силно и по-остро от жените, на разведен пор или пор пред развод ха ха, особено ако са по-ниско-интелигентни и необразовани без създадени навици. Ниските мъже с комплекси миришат най-много, отвътре навън.
9
2
 
3
 
! Отговори
мечи преди 3 години
ако мирише на мечка
8
2
 
4
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
До НияМного филми за възрастни гледаш, явно в реалния живот не ти връзват жените.Сценарият, който описваш, няма как да се реализира - жената ще го е сканирала, че не става за нищо, нито той, нито инструментчетооо и просто ще му бие шута, смеейки се на глас. След което мацката и пича ще му се посмеят още по-добре, на чичкатааа от панелката с киселото зеле и кренвирши.
7
2
 
7
 
! Отговори
монтьорчето преди 3 години
До вратовръзкарИска ти се да носиш вратовръзка и костюм, ама за монтьорите са типични мръсни работни дрешки и ръце груби като шкурка. Душата също е толкова груба и елементарна, а някои са лишени от душа, имат само харманлийски диалект и клишета, кичозниии дрешки без грам стил, не може да води смислен разговор, обсебен е от парите, само едни претенции без покритие, жалка картинка.После се чуди защо всички му се смеят, най-вече жените.Интелект и класа на дyха на се купуват на промоция.
6
2
 
4
 
! Отговори
789 преди 3 години
До НияТова важи по-скоро за жените - много бързо ще й стана ясно, че въпросният мъж е въздух под налягане и просто ще го смени с друг, по-добърИ не а дано, а със сигурност ха ха ха
5
4
 
4
 
! Отговори
вратовръзкар преди 3 години
Когато връзката ви стяга, излязла е от мода и не си отива с новите ви ризи и костюми, значи няма бъдеще, купете си друга.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм съгласен с точка 3.По останалите точки вече 32 години не съществуват за нас.
3
4
 
6
 
! Отговори
12347 преди 3 години
До ОпитенНапротив - статията е много добра и интересна, като не ти харесва, не я чети, ама пак си тук и четеш, нали ?Дори ника ти издава огромни комплекси - опитен ама друг пътОт комплексите в коментара ставна ясно, че явно със сигурност се касае за застаряващ чичко, с шкембе, без образование, но с претенции, който набляга на киселото зеле и алкохола, тъй като не му върви с жените, блудкаво подобие на мъж.Злобата и завистта няма да ти помогнат, напротив.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ви така защото така съм програмиран
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има има