Хитове в маникюрите за 2023 г.

Вижте кои са те
2 яну 2023 20:45, Ивета Иванова
1
Хитове в маникюрите за 2023 г.
Снимка: Pexels/Brigitte Tohm

 Новата година дойде и е време да помислим как да разнообразим визията си. Добрият и оригинален маникюр винаги прави голямо впечатление. Какви ще са трендовете при ноктите през 2023 г.? Ето отговорите на "Seventeen" и "Refinery29".


Шоколадово кафяво
Когато се чудите на какъв цвят да заложите, неутралното кафяво винаги върши работа. Ако изберете именно този тон, шоколадово кафяво, няма да има нужда от допълнителни елементи по ноктите. Това е простичък маникюр, но с него изглеждате много изискани и той е подходящ за официални събития. Освен това, не е прекалено светъл и винаги се забелязва. Отива на всякакъв цвят дрехи.
 
Кърваво червено
Червеното става хит през зимата - това е сред цветовете на Коледа, заради костюма на Дядо Коледа. А и червени нокти с червено червило си е истинска класика. Кървавото червено ще е топ тренд за маникюра през 2023 г. Заложете на този богат, дълбок нюанс на червеното. Хейли Бийбър вече показа, че този маникюр ще е много модерен в следващите месеци.
 
Минималистичен стил
Минимализмът ще е на почит при ноктите през новата година. С изчистени и по-семпли маникюри изглеждате елегантни и стилни. Заложете на основа в бяло, бежово, кремаво, светлосиво и я украсете с дребни златисти овали и фигурки, например. Така ще сте в тон и с бляскавите дрехи, които остават хит през 2023 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари