Манол Велев се подобрява

Простреляният преди осем месеца бизнесмен бил значително по-добре
8 мар 2008 12:10,
33
Манол Велев се подобрява
Бизнесменът Манол Велев. Снимка: БГНЕС

Преди броени дни български седмичник съобщи, че Манол Велев вече започнал да говори, но скоро след това се появиха и други информации, които отрекоха това твърдение.

Според близките на пострадалия, при Велев наистина се забелязва подобрение, но в никакъв случай не може да се твърди, че съпругът на председателя на Държавната агенция за младежта и спорта /ДАМС/ Весела Лечева е започнал да говори, както преди.

Те потвърдиха и информацията, че бизнесменът вече успява да движи самостоятелно ръцете и краката.

Манол Велев беше прострелян в главата през юли 2007 г., а през октомври същата година от Военно-медицинска академия съобщиха, че Велев, който беше в кома, отново е дошъл в съзнание.

В момента Велев се лекува в домашни условия. Съпругата му Весела Лечева заяви вече на няколко пъти, че е странно, че всеки пита как е Манол Велев, но никой не си задава въпроса, защо се случват подобни неща в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Манчо преди 16 години
долна крадлива мутра - ***, дано
31
0
 
2
 
! Отговори
az преди 16 години
pyka za tazi mytra! za6to ni zanimavate s nego i podobni svini?1
30
0
 
2
 
! Отговори
chiva преди 16 години
Кой каза че като е била отлична спортистка, може да бъде и добър административен кадър?? Същата е като онази *** Костадинова. С тази тазлика, че Костадинова е и грозна, а Лечева поне е очарователна.
29
0
 
2
 
! Отговори
Peig преди 16 години
Весела не питай себеси а открий един сайт и хората ще ти кажат какъв е бившият ти съпруг. А с какво се занимаваше и ти знаеш.
28
0
 
2
 
! Отговори
тони преди 16 години
г-жо лечева защо не се омьжихте за някой достоен бьлгарин ровещ из кофите, така можехте да си спестите излишните вьпроси, а и нямаше да задавате толкова тьпи
27
0
 
2
 
! Отговори
Vseki преди 16 години
Ти си го казала най-точно! Няма какво да добавя. Надявам се само Лечева да прочете.
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
"Информации" - няма такава дума. Използвайте "информация" или "сведения".
25
0
 
2
 
! Отговори
glavata преди 16 години
i nas ko na interesuva , tez mytri o6te malko geroi 6te go napravite nacionalni geroi ,dano da sa nameri nqkoi lud da gi izpozastrelq si4kite ei tai za sporta ..
24
0
 
2
 
! Отговори
4enge преди 16 години
Evala `Ani` mnogo istina ima v tozi komentar
23
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
nomer 3 struva mi se 4e gi za6titava6 a?
22
0
 
2
 
! Отговори
pesho преди 16 години
ami lakomo dupe kruv sere
21
0
 
2
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Да, често пъти се правим на съдници, ама точно в този случай не виждам да "съдим невинен". Тоя отстрел на "добре облечен бизнесмен" по-скоро можем да го причислим към "божието възмездие". Невинните умират от глад, прегазват ги по улиците, пребиват ги заради жълти стотинки в тъмните улички.....но не ги стрелят поръчкови убийци. А и невинните обикновено умират. Защото нямат достатъчно средства, нямат връзки, нямат роднини по етажите на властта, за да си осигурят живот. Оцеляват ей такива "невинни" като Манол Велев, Киро Японеца и т.н. "почтенни бизнесмени". Но оцеляват до време. Защото един-два пъти минават метъра, но това е само временно. И затова има доста примери в най-новата ни история. Така че може да звучи жестоко, но аз поне не мога да изпитам и грам съжаление нито към Велев, нито към Лечева. Хора без морал, без нищо човешко в тях не могат да ме накарат да съм съпричастна с мъката им.
20
0
 
2
 
! Отговори
neznae6t преди 16 години
za6to li g-j le4eva za6to xora kato va6iiat sapryg ni pri4enixa tova i za6to takiva kato nego ne sa v zatvora a sa po4etni beznismeni dokato gi gramnat. ako znaete i mojete otgovorete mi.
19
0
 
2
 
! Отговори
Tara преди 16 години
Опитът за риторичен въпрос на г-жа Лечева не е особено успешен. Може би не е редно такива неща да се случват в България, но те се случват само на определени хора по определени причини...
18
0
 
2
 
! Отговори
prokazaa преди 16 години
Защо само "невинни" хора пуцат в тая държава и нито един виновен?Мноо ми е чуно! Ко стаа? Къде е държавата да защити г-н Велев? Защо не стрелят по някой виновен дето рови в кофата за ***, за да се наяде, а стрелят по честните хора? Каква проклетия!?!?!?
17
0
 
2
 
! Отговори
пулю преди 16 години
Точния въпрос на точното място!Браво!!!
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
"Съпругата му Весела Лечева заяви вече на няколко пъти, че е странно, че всеки пита как е Манол Велев, но никой не си задава въпроса, защо се случват подобни неща в България."......................----------- -------------------------------------------------- --------------------------------------Да се опита да познае от три пъти!
15
0
 
2
 
! Отговори
ivan преди 16 години
ako be6e nqkoi svesten,nikoga nqma6e da se opravi,ama boklucite...
14
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Жалко че се подобрява.
13
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Съпругата му Весела Лечева заяви вече на няколко пъти, че е странно, че всеки пита как е Манол Велев, но никой не си задава въпроса, защо се случват подобни неща в България.--------------------------------------- -------------------------------------------------- --------Predstavete si dragi sygrajdani v kakyv izmislen svqt jiveqt nqkoi hora! DOBRE DO6LA V REALNOSTTA , Vesela !