Ученици налагат учителка, плашат я с изнасилване

Учителката по английски от Пловдив има синини по тялото, директорът знаел...
9 апр 2008 12:24,
98
Ученици налагат учителка, плашат я с изнасилване
Инцидентът с учителката се е разиграл в Хранителния технуким в Пловив. Снимка: www.geocities.com/thvp_pv

Учителка по английски от Хранителния техникум в Пловдив е бита и заплашвана с изнасилване от свои ученици от трети курс по време на час.

Жената е била ритана и има синини по гръдния кош, стана ясно на заседание на Комисията за борба с противоообществените прояви.

Преподавателката обаче не се е обърнала към полицията или прокуратурата, а се е оплакала само пред комисията.

Съобщила е за случилото се и на директора на Техникума, който пък наредил проверка на работата й с обвинение за некачествено справяне със задълженията й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
санкции за родителите, ама солени, а директорът -вън, заедно с министъра
96
1
 
3
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 15 години
Извинявам се за правописните грешки, но треперя от възмущение пред тази история.
95
1
 
2
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 15 години
Аз съм учител и макар че не съм имала подобни проблеми, а работя в предимно мъжко училище, ще подкрепя тук колегите си, защото днешнште ученици са аругантни точно защото им липсва домашнота възпитание и на второ място, простата ни държава урони по безподобен начин авторитета на учителя. Може ли ученици със скъпи коли, ненавършили дори годините за да имат право да управляват возилата си, със скъпи телефони с камери и други записващи устройства и всичко това осигурено от собствените им родители, които сигурно им обещават и да им купят дипломи ако не им стигне мозък да завършат нормално - да имат поведение, различно от това на тези простаци /без извинение/. Прави са тези, които са писали по-надолу, че и директора трябва да се срита, защото освен да въртят далавери с училищни пари, друго нищо не правят. Те са по-страхливи и от учителите, защото са прибрали парите на родители на такива прости и невъзпитани ученици, които на всяка цена трябва да завършат средно образование, защото висшето вече им е купено. Ето това е България, а това са поколенията, които ще я довършат тотално.
94
1
 
2
 
! Отговори
eva преди 16 години
tova ne sa u4enici, a demoni, satani
93
1
 
2
 
! Отговори
nabliudatel преди 16 години
za takiva "u4enici"- Pino4et(razstrel)
92
1
 
2
 
! Отговори
gunio преди 16 години
Az oak znam za slu4ai v koito u4iteli idvat piqni na u4ili6te ili pak u4itelki praktikuvat diskreten sex s u4enicite si...a vie ste sednali da se vaikate 4e dvama 16 godi6ni s izduti ot hormoni pantaloni opipvali u4itelkata si...mi to darjava nqma vie pla4ete sega 4e i braknali pod polata da q usetqt...mi to si normalno tuk tova v BG sled kato nqma darjavnost i vseki si q kara na par4e..razbirai dumata posledna kakto jelae6:)
91
1
 
3
 
! Отговори
m88m преди 16 години
За посягане над преподавател, санкцията е намалено поведение, изключване от училище, лишаване от права за една година и незачитане на сегашната, общополезен труд във възпитателно заведение - Бойчиноцви, ако са пълнолетни - съд за уронване на морала честта и достойнството, съд за телесна повреда, ако са повече от едно лица - групово съучастие с утежняване, пряко възмездие, а ако некой има какво да ми каже или търси да го набарам и аз, нека ми пише на: man88nam***yahoo.com, да доуточним нещата с посещението *** мама ви крастава
90
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
q stiga ste obvinqvali samo decata ,vie vse edno neste bili u4enici?ima i po buini deca ,no broblema ne e samo v tqx.
89
1
 
2
 
! Отговори
varg vikernes преди 16 години
за тези който пушат тук
88
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
надявам се следващият път да посритат директора,явно има нужда
87
1
 
2
 
! Отговори
....... преди 16 години
за съжаление агресията започва от дома ,от семейството,от безхаберието на родителите,от телевизия,компютърни игри и т.н.И НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ДА НЯМА АГРЕСИЯ-Е ЛЮБОВТА И ГРИЖАТА НА РОДИТЕЛЯ.
86
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Predi godini bulgaria se gordee6e sas svoeto obrazovanie.A sega kakvi raboti gledame?
85
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Вълчев довършва образованието окончателно. Не може човек без морал ,визирам седенката ,комплексар ,смятащ себе си за месия и незаменим да служи за пример на морални норми. Ако беше достоен човек щеще да си подаде оставката още на стачката .От никъде, като изключим Станишев, няма добра дума за него. Така че рибата се вмирисва още от главата.
84
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
saglasna sam vinata idva nai ve4e ot u4ili6teto ,za6to u4itelite dopuskat takava agresiq tam.vse pak dumata tam q imat te.ima direktor oxrana sa6to!!
83
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
nemoje da xvarlqme vinatAa samo varxu u4enicite vina imat vsi4ki okolo tqx u4iteli roditeli ob6estvoto takava e na6ata darjavamnogo malko vreme ise otdelq za vazpitanieto na decata i te rastat po agresivni i iznerveni ina4e kato cqlo na6ite deca edni ot nai vazpitanite v evropa!
82
1
 
2
 
! Отговори
zmoto преди 16 години
"v dasklaoto gadno na 4inq si sedq novta bohalka pod 4ina si durja, togava tazi skapana patka se napravi na tarikatkabluskah q bluskah q s kefa tq kakto vinagi smurde6e na keneftogava napisah s kruv na stenata"6AT NA PATKATA GLAVATA"mi6o 6amara v serdata na 90-te HAHAHHAH i az bqh na okolo 10 godini
81
1
 
2
 
! Отговори
тото преди 16 години
Докога ще трябва да се търпят подобни екземпляри-ученици в у-ще? Крайно време е да се дават повече права на учителите и директорите,за да може таки изродчера да си получават заслуженото наказание! Та,какво от това,че са непълнолетни!?!Щом като ги сърби и мислят за неща,които"децата" не бива да правят,а камо ли и да се заканват с деяние,което е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,да си отговарят по съответния ред.Каква е тази анархия?Тези ученици ли са и къде се намират?А,колкото до директора,то той заслужава за дисциплинарно наказание,а не учителката.Аз също съм родител и имам деца,но моите момчета не си изразходват енергията по този начин,а и са възпитани да уважават по-възрастните и учителите си.Крайно време е от министерството на образованието да въведът строги мерки и наказания за подобни прояви!!!
80
1
 
2
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Не може все да се хвърля вината на предишните, пък Дънди го видяха всички къв е седянкаджия
79
1
 
2
 
! Отговори
THT преди 16 години
Искаш да ми кажеш,че откакто Даниел Вълчев е министър на образованието то е станало много по- лошо. Батака в българското образование от много преди той да стане министър.
78
1
 
2
 
! Отговори
балкандо преди 16 години
Върви доказвай кой крив и кой прав, като си е останало между стените на класната стая. Думата на учителката срещу думата на учениците - така не е възможно да се установи истината. И учителката и учениците имат право на достойноство и не бива да се обвиняват в лъжа без доказателства. Затова - камери в класните стаи на такива училища !