Червените: Борисов го удари на фашизоидни изказвания

Кметът на София си направи "политическо самоубийство", отчитат в БСП
199
Червените: Борисов го удари на фашизоидни изказвания
Кирил Добрев. Снимка: БГНЕС

“Думите на Бойко Борисов в Чикаго са опасни и фашизоидни и насаждат омраза”, обяви говорителят на ИБ на БСП Корнелия Нинова по повод изказването на лидера на ГЕРБ в САЩ.

“Досега Борисов имаше един враг – БСП и правителството. В основата на финансова криза Борисов намери нов враг.

Осъждаме подобно поведение и сме информирали наши приятели депутати, които да информират ЕК за изказването на Борисов”, добави депутатът Кирил Добрев.

Той определи изказването на Борисов като “политическо самоубийство”.

“Връзката на Костов и Борисов е фундаментална. Днес разбрах, че тяхната бизнес връзка е прераснала в политическа”, добави още Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
0
 
! Отговори
Zlatin преди 15 години
Бойко си е абсолютно прав със всичко това което каза..не съм за ГЕРБ но това си е истината..гадната истина в България..гадните бесепари само се чудят и те как да се заядът с каквото и да е изказване,че те друго не могат да правят..а да и да крадът много яко го умеят..(нече герб няма да крадът..но това изказване на Бойко си е вярно)
197
0
 
0
 
! Отговори
Comment преди 15 години
Вчера по новините слушам за вълненията в Гоце Делчевските села по повод идиотските убийства на един нечовек! Това, което най - силно ме впечатли обаче беше нещо съвсем друго! Каза се че всички хора отишли да се молят в ДЖАМИИТЕ за успокоение на душите! Господи, рекох си, защо джамиите! Там черкви няма ли? И изобщо къде живея аз?????А тоя на снимката мяза ли ви на нормален!
196
0
 
0
 
! Отговори
pi-er преди 15 години
Когато в държавната власт се наследяват постове-това е мафия. И лицемерие.
195
0
 
0
 
! Отговори
Вова Пут. преди 15 години
Родолюбец, зимай си билетче от Аерофлот и отивай да си се кръвосмешаваш с московските ... обичай си матушката и не се занимавай с България...
194
0
 
0
 
! Отговори
антон преди 15 години
Хитлер унищожаваше чужди народи . БСП унищожи собствения си народ. Кого обвиняват тези , че е фашист?Казал е истината.Те знаят , че това е истина , но сега дойде време да закрилят ***,пенсионери и турци. Какво направи БСП за просперитета на страната?В действителност те си управляват от 1989 г до сега.Единственото , което направиха , че окрадоха държавата и си разпределиха парите.След като я окрадоха обрекоха и *** и турци и пенсионери и учащи се на глад и мизерия. те ли ще говорят за фашисоидни намерения. Тяхното е фашисоидно изпълнение.
193
0
 
0
 
! Отговори
kira преди 15 години
KOFTI-NO E PRAV B.B.
192
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ужас! този френологично ми прилича на Пърси Уетмоор - малкото гадно ченге от "Зеленият път" - лош човек!
191
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Когато тарторът на компанията разкаже изключително *** виц всички маркират угоднически смях, че да не вземе да се разсърди.Ситуациите с ББ са нещо подобно.На пажовете край него сигурно им идва до гуша от изцепките му, но не смеят да гъкнат.Социологическите проучвания тозчас се заеха да проветряват имиджа.Реално между БСП, Бойко и В. Сидеров няма кой знае каква разлика в процентите, особено пък в пъти.
190
0
 
0
 
! Отговори
Родолюбец преди 15 години
Да натикаме самозабравилата се опозиция в миша дупка. Да спечелим огромно мнозинство на изборите и да вземем цялата власт. Москва е с нас и ако здравите сили вземат властта, матушка Русия ще ни помогне и България ще стъпи на крака. Не чакайте нищо добро от ЕС и НАТО!!! Москва е нашия истински приятел, една кръв сме с тях-ЗАВИНАГИ!!!
189
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, щеше да текне кръвчица, но за вас отдавна да сме забравили...
188
0
 
0
 
! Отговори
марин преди 15 години
лека му пръст на Баща му - голям пич беше. а този контрабандист вместо да седи в затвора, морал започнал да ни чете. е много съм доволен от казаното от Борисов. голата и цяла истина е това. да, боли но е факт. много се кефя като ги гледам и слушам най-отявлените представители на некачествения материал. леле, разпениха са.
187
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво сте се разлаяли бе ? Не ви харесва да казват истината ли ? Стига лицемерие , стига лъжи !Какво си мислите , че е казал нещо , което другите страни незнаят ли ? Каква бе - мислите се за по умни ?Само си "драскате " по тези форуми и така се чуствате силни ! Стига с тези комунистически опити за манипулация - започнете да мислите !
186
0
 
0
 
! Отговори
Mimoza преди 15 години
Ей, голям рев по изказването на Б.Борисов, голямо чудо! Не защитавам неговата персона, а речта му...може да е прозвучала обидно за някого, но за съжаление е абсолютно ПРАВ! Към този момент това е истинското положение в България. Даже след това изказване ми стана симпатичен. Да, истината понякога БОЛИ.
185
0
 
0
 
! Отговори
Филип преди 15 години
НА това ли му викате демокрация?? Да се премълчава истина ли? Нека Станишев ни каже, кое от казаното от Бойко не е ИСТИНА!!! Полотически цинизъм е всяко едно управление на БСП, при което ни вкарват в ужасна криза. Целият свят видя кражбите и злоупотребите на цсегашното правителство, а бабите, *** и труците пак искат за тях да гласуват!!!
184
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ги е яд, че Обама не покани нито едно комунистическо старо величие на "бекон с яица", те си мислят, че с него още осем години ще ни яхат, здраво, но е хубаво, че говори този пишман професор, значи и в ЕИ са техните приятели, който ни управляват, добре че от ЕИ не спят, та много работи виждат, имам едно конкретно предложение, такива като този и изобщо всички политици и депутати, да минават на задължителни прегледи всеки шест месеца и включително при психиатри, така е навсякъде по света в развитите страни... защото се консатира ,че България я управляват ,болни , невъзпитани,неразбрани хора...
183
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Борисов каза истината- нека да погледнем истината в очите! В България това остана- ***, турци и пенсионери! В никакъв случай не искам да обидя пенсионерите, но те гласуват по инерция, а реално правителството иска да ги убие- и го прави- малко по малко!
182
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ah kakyv grozen otvratit! :D
181
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** си ти както и твоят неформален лидер (фюрер)."чуй поне "речта" му...
180
0
 
0
 
! Отговори
BD преди 15 години
"177. - 11:17 - азОт: азНай лесно се манипулират неграмотните ! За сажаление не са малко в България. Подкрепям изказването !"за сАжаление наистина не сте, прУфесоре
179
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КИРИЛ ДОБРЕВ Е КОНТРАБАНДИСТ,СЪЩИЯ КАТО БАЩА СИ.РАНО ИЛИ КЪСНО И НЕГО ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ СЪЩАТА УЧАСТ.ТОВА СЕ ХОРАТА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА-БАНДИТИ,КОНТРАБАНДИСТИ И МАФИОТИ.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП!НАСТОЯВАЙТЕ ЗА МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА,ЗА ДА НЕ МОГАТ ТАКИВА *** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.ВИЖТЕ ТАЗИ ОХРАНЕНА СВИНСКА ФИЗИОНОМИЯ,СЪЩАТА КАТО СИНА НА ИРЕН КРЪСТЕВА-ТЕЗИ ХОРА НИ ОГРАБВАТ.