Самолетният ужас край Бъфало (видео)

49 жертви; очевидци разказват за викове, накрая – пламъци
13 фев 2009 10:35,
20

Свидетели на самолетната катастрофа край Бъфало, която причини смъртта на 49 души, твърдят, че докато е бил във въздуха, самолетът е издавал странен и силен звук.

Машината се е разбила в условия на лек снеговалеж и мъгла.


Медицинска сестра от местната болница разказва, че веднага след падането на самолета медицинските служители били предупредени да не си тръгват, тъй като може да пристигнат много ранени. Но ранени така и не пристигнали: оцелели в катастрофата няма.

Дейвид Лус, който живее близо до мястото на трагедията, казва, че веднага е разбрал, че шансове някой да е оцелял няма.

"Когато чуеш взрив и виждаш колко бързо всичко бе обхванато от пламъци, ясно е, че се е взривило горивото".
Дейвид чул викове, но не знае точно кой е крещял – пътниците или хората, станали очевидци на катастрофата.

"Къщата ми се разтресе. Първо се чу оглушителен взрив, а след това няколко по-тихи, приличащи на изстрели. Всичко продължи десетина минути", разказва още Дейвид.

След няколко минути той бил на мястото на катастрофата: "Къщата беше разрушена. Всъщност къща вече нямаше. Бяха останали само пламтящи отломки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"С кола като си, поне имаш шанс да преживееш катастрофата."Ама катастрофите с коли са по-чести, затова вероятността да умреш в кола е по-голяма - т.е самолетът си е по-безопасен.
18
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Карат пияни и дрогирани
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трагедията е ужасна. Бог да даде сили на близките на загиналите да преживеят станалото, а що се отнася до прошката от Бог човек трябва сам да си я измоли докато е жив, а не след като умре някой друг да моли за прошка на неговите лични грехове. Но това хора които казват, че са вярващи, а никога не са отваряли библията няма как да го разбират. За да разбираш Бог трябва да общуваш с неговото слово - библията.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** за "бог" чео и за злия "сатана' простотии.Хората си умират по най-гадния начин,обаче пак има хора дет вярват.***
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сатанистите да не плюят Бог, а да отиват да се самоубият ритуално, *** уродливи...
14
0
 
0
 
! Отговори
Cveti преди 15 години
A Continental Airlines plane crashed late Thursday into a home near Buffalo, New York, killing all 48 people on the plane and a man inside the home. It was "clearly a direct hit" on the house, said Dave Bissonette, a local disaster services coordinator. Continental Connection Flight 3407, operated by Colgan Air, was en route from Newark, New Jersey, to Buffalo when it went down
13
0
 
0
 
! Отговори
somebody преди 15 години
Напротив, говори и за вяра и за религия. Цитирам: "Аз не съм вярващ"Много интересно как всички невярващи, като се озоват в ситуация като тази в самолета изведнъж стават "вярващи"
12
0
 
0
 
! Отговори
пак аз преди 15 години
лека им пръст на хорицата...а колкото до напредъка на авиацията - не е в авиацията решението - има си я технологията за пътуване със скорости много по-големи от тези в авиацията, с разход на енергия в преценти само от този необходим за издигането на самолет, и със евентуална сигурност в пъти по-голяма от тази при автомобилния транспорт - нарича се MAGLEV- от магнитна левитация - влакове на монорелса на задвижвани от магнитно поле - няма ***, няма износваши се части и т.н.лошото е че такъв транспорт би спестил много пари на човечеството от разходи за фосилни горива а това е лошо за петролните в частност и за енергийните компании в общност...Жалко че така измират хората а това са предотвратими инциденти!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Predi nqkoi *** pak da se obadi, samo da uto4nq na vsi4kite, 4e Albany e glavniqt grad na 6tat New York. Povtarqm: ALBANY. Ne e New York City, ne e Buffalo i ne e i Samokov !
10
0
 
0
 
! Отговори
Foxi преди 15 години
8 има шанс да оцелееш,дори наскоро имаше случай на самолетна катастрофа дет пилотът успял да реагира както трябва и така приземил самолета че нямало жертви.9 човека ти говори за религия не за вяра,има разлика
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 7. дълбоко се самозаблуждаваш, че не си вярващ. Всеки вярва в нещо. Ето ти например страшно силно вярваш, че религията е абсурд и лъжа. Най-вероятно си имаш собствена теория за съществуването на света и си го вярваш. Дали вярваш, че си произлязъл от чехълче или от макак, това са подробности, важното е, че и ти в нещо вярваш.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
винаги ме е страх като пътувам със самолет. Най гадното е, че нямаш никакъв шанс да оцелееш. С кола като си, поне имаш шанс да преживееш катастрофата. След 50 години най-вероятно авиацията ще е напреднала до такава степен, че сигурно ще има катапулти за всички пътници в случай на катастрофа.
7
0
 
0
 
! Отговори
n/a преди 15 години
Аз не съм вярващ и не уважавам религията, защото за мен тя е абсурд и лъжа.
6
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 15 години
еех...лека им пръст на хоратав мир да почиват и семействата им да се преборят с таковада почиват в мир и бог да даде сили на семействата имда се преборят в такъв труден момент
5
0
 
0
 
! Отговори
dada преди 15 години
a ti,ako be6e wqrwa6t nqma6e da gowori6,tolkowa neuwajitelno
4
0
 
0
 
! Отговори
p преди 15 години
Abe bie kato kazvate Bog da prosti osuznavate li kakvo govorite.Bog proshtava dokato chovek e na zemqta,ne se pravete na vqrvashti zashtoto ne ste
3
0
 
0
 
! Отговори
Dk преди 15 години
Бог да ги прости! Светла им памет!
2
0
 
0
 
! Отговори
klarita преди 15 години
Бог да ги прости! Светла им памет!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ужас. Бог да прости загиналите....