24 души посрещнаха Нова година в хотел от лед в Румъния

Те пили коктейли от чаши от лед върху ледени подноси
Обновена: 3 яну 2012 15:00 | 3 яну 2012 15:00, Елка Василева
12

Снимка: Reuters

 

Любители на приключенията и уникалните изживявания, мнозинството от които чуждестранни туристи, особено британци, прекараха Нова година в Ледения хотел в Бъля Лак на над 2000 метра надморска височина в планините Фъгъраш в Румъния, пише вестник "Ромъния либера".

В менюто не липсваха коктейли, сервирани в чаши от лед, и аперитиви, подредени върху ледени подноси. Туристите се насладиха на изтънчени кулинарни специалитети, каквито могат да бъдат намерени в големите ресторанти в Европа, допълнени от най-добрите вина и други висококачествени напитки, отбелязва вестникът.

Всеки участник в новогодишното празненство в традиционния Леден хотел, който се строи всяка година в местността Бъля Лак, получи от домакините по един коктейл.

За новогодишното меню туристите платиха по 250 леи (58 евро) на човек. Тази година хотелът посрещна 24 души, а някои от резервациите бяха направени още от лятото.

След партито гостите се оттеглиха в стаите си, за да прекарат нощта, заобиколени от лед и животински кожи при температура около нула градуса.

"Тази година интересът към нощувка и вечеря на Нова година в уникалния в Югоизточна Европа хотел в Бъля Лак беше много голям. Първите резервации за новогодишната нощ бяха направени още през лятото на миналата година", заявиха представители на хотела, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Румънияледен хотел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Д преди 12 години
10 Като искаш в БГ да няма изисквания от ХЕИ , върви в някой мизерно село в Индия , там така ще те нахранят на ресторантите че може и да не доживееш Новата Година... ако питаш мен трябва още повече да затегнат ебаното ХЕИ и да правят още повече проверки , ама ти си зле , заради такива кат тебе къде всичко им се струва ненужно сме на този хал и кат отида на ресторант се чудя кой са е изпикал в супата и колко мишки са ми яли от салатата...
10
1
 
3
 
! Отговори
рая преди 12 години
*** работа!
9
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България е невъзможно да се построи, защото докато получи нужните сертификати, мине всички проверки и разрешителни режими, зимата ще е свършила.... А и не би получил разрешение да работи, защото не покрива изискванията на ХЕИ, пожарната, общината в която би се изградил, архитектурните норми в България и т.н.
8
1
 
5
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
До 7: А ти, като се срамуваш от нацията си, какво дириш из българските сайтове? Чети си там NYT или нещо още по-изтънчено и забрави за родината си! Никой не подмита за тебе тука! Макар че мнението ти и факта, че дебнеш тук, за да изплюеш мнението си показва, че ти си точно такъв човек, какъвто описваш и много сериозно ти липсва нещо.. избивай комплексите си другаде, неграмотен *** такъв! Ние нямаме нужда някой новосъздаден "канадец" или Бог знае какъв да ни казва какви сме! Мий там чинии!
7
1
 
9
 
! Отговори
Бай Ганя преди 12 години
7, аз пък виждам, че не мога да чета мнения, написани на шльокавица. Иначе, си долу-горе прав, но като започнат едни обобщения с "повечето хора в България", ми е ясно, че авторът им разполага с малка извадка, недостатъчна за статистически генерализации.И пак да кажа - дори и да си прав, промяната на манталитета ще настъпи не с констатации колко сме зле, а с констатации какво искаме да променим и поправим.
6
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Vijdam 4e pove4eto hora v bylgariq sa ograni4eni i dosta prosti... koeto go znam ot dosta vreme... nikoi ne umee da se zabavlqva bez da bie i kato se zabavlqva da se zabavlqva naistina, a ne da tyrsi nedostatycite na domakinite ili nqkoi drugigo! Dosta dosta prostovati sme stanali
5
2
 
9
 
! Отговори
spas преди 12 години
Ами нещо от специалитетите не ми понесе на стомахчето..... кво праим...... предполагам и тоалетната чиния ще е от лед???!!!
4
0
 
16
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Доста щуро нещо:) бих го пробвал, но не и да спя там:)
3
1
 
28
 
! Отговори
Мима преди 12 години
Абе не че лошо, даже и интересно, ама друго си е на топло....
2
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ай да местим вече- оп- в десния
1
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мамалигарска работа