Албанската полиция задържа чехи, заловени да снимат край оръжеен завод

Случаят е от тази сутрин
21 авг 2022 21:20, Красимир Ангелов
16
Албанската полиция задържа чехи, заловени да снимат край оръжеен завод
Снимка: БГНЕС

Четирима чешки граждани са задържани от полицията, след като са били заловени да снимат в близост до завод за оръжие и оръжеен склад в района на град Поличан, Южна Албания, съобщи Евронюз.

Случаят се е разиграл около 8.40 ч. тази сутрин, след като чешките граждани са били засечени в един от тунелите на обекта, се казва в изявление на министерството на отбраната на страната.

Заподозрените са отведени за разпит. Четиримата твърдят, че са туристи, съобщава Евронюз Албания.

Директорът на областната полиция, представители на военната полиция и поне два автомобила на силите за бързо реагиране са били забелязани да пристигат в централния град на областта Берат.

Арестът на четиримата чехи е извършен, след като двама руснаци и един украинец бяха заловени при подобен инцидент във военния завод Грамш, също в Южна Албания, напомня Евронюз.

Както изглежда двата случая не са свързани помежду си, макар че Грамш и Поличан се намират в един и същи район в Южна Албания, на едва 90 км разстояние, посочва Евронюз.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Dtrumppp преди 1 година
Не са чехи, руски *** са
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е голяма беда за ислямска албания, която драпа с нокти и зъби към покровителите си от ислямския ЕС(ЕС). Какво да кажем ние, тогава? Светът съвсем изтрещя, албания в ЕС(ЕС), за Русия санкции (но не и за петрола).
10
3
 
4
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 1 година
България ще изчезне като незаконно гето Ако не си води делата срещу докторите
9
6
 
12
 
! Отговори
Содом преди 1 година
И после кажете че източна Европа не е със Русия!!! Скоро ще останат само развалини от западна Европа и Украйна!!! Слава братски руски народ слава Путин!! Децата на Луцифер от запад ще горят!!!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 9 - момичето снима с дрон и й се получава много добре. Прегледай й канала пак повтарям - Lana Sator, там поне има неща, които никога не бях виждал и са доста по-интересни от тия псевдо новинарски сайтове. Тук новините не стават за нищо освен за разконспиране на измами и въпреки това добре, че влязох да прочета за "руския и украински шпионин", че да мога да се натъкна на инстаграма й. Межа снимки. Иначе и на мен, както на теб, фотографията ми е скучна, но за щастие не всички са аз.
7
2
 
3
 
! Отговори
Хе хе преди 1 година
До Анонимен Че кой снима вече ? Така е било преди 70-100 години .
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 7 - абе мани бегай, западните медии са пълна клоуниада, ако бяха казали, че момичето е блогърка с псевдонима Lana Sator и че от 10 години снима изоставени сгради и военни обекти и ги поства в инстаграм щеше да им се смее цяла Европа. Въобще да не говорим, че момичето като било наскачано от двама НАТОвски войника ги е наритала, напръскала със спрей и ги е пратила в болница. Хахахаха. Джендърщина до откат.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Дневник писаха, че са руснаци, ама единият бил с украински паспорт.
4
4
 
10
 
! Отговори
Watten ZZ преди 1 година
Кой знае какви фалшиви паспорти са изкарали
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигур търсят катедрали наоколо, в Албания?
2
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО СЕГА БЯХА РУСНАЦИ И УКРАИНЕЦ А СЕГА СТАНАХА ЧЕХИ ДНЕС СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ КАК ДА ВИ ВЯРВА ЧОВЕК
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те и тук хванаха украинец и руснак в Арсенал преди няколко месеца, хаха... Накрая ще се окаже, че Зеленски е двоен агент и че руси и украинци източват НАТО и препродават оръжията насам-натам, хаха.