Съдят майка, продала 8-дневното си бебе

Харизала момченцето в Ксанти за 1500 евро
23 дек 2009 07:18,
97
Съдят майка, продала 8-дневното си бебе
Снимка: БГНЕС

Жена от варненското с. Каменар ще бъде изправена днес пред съда за това, че е продала бебето си в гръцкия град Ксанти за скромната сума от 1350 евро.

29-годишната напълно неграмотна Пенка Миланова направила сделката със седмото си бебе Мартин на 8-ия ден след раждането му на 1 юли т. г.

750 евро от получените пари тя върнала, защото имала дълг. Другите пари останали за нея.

Жената е нормална и е съзнавала какво върши, сочи съдебно-психиатричната експертиза.

Ако вината на Пенка Миланова бъде доказана, я очакват от 1 до 5 г. затвор и от 5000 до 15 000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти къде видя обида в поста на Българин? Той само казваше какво прави селянинът за да си отгледа реколтата.Нещо май не четеш.
52
0
 
0
 
! Отговори
Кари преди 14 години
Ако не е отрудения селянин, където е орал, плевил и поливал градинката няма как да отидеш да си купиш салата. Иначе бил селянин и аз мога да обиждам. Въпрос на възпитание и култура на Q на интелигентност.Кой ли е прокопсал ?
51
0
 
0
 
! Отговори
възможно ли е преди 14 години
Хора, като раждах на 30 години първото си дете в родилния дом разбрах, че една циганака, раждаща найстото си дете не знае какво е цикъл!!! Тя вечно е била бременна!!
50
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
какво прави цитираният по-долу от мен селянин, за да отгледа лук или домати или боб? - Полива и грижливо окопава полезните, носещи доход растения и безмилостно скубе, задушаващите ги плевели !!! Всеки селянин има повече акъл в главата си от нашите пишманполитици, които дерат кожите на работещите, образованите, данъкоплатците, за да хранят с потта и кръвта им *** !!!
49
0
 
0
 
! Отговори
42 преди 14 години
Не се отнсяше до теб това с пацифизма, подскрепям мненията ти . :)
48
0
 
0
 
! Отговори
billie 321 преди 14 години
В Каменар ли , та това е *** квартал-село на Варна. Не се учудвам хич
47
0
 
0
 
! Отговори
Кари преди 14 години
9 % от населението според статистически данни на база регистрирани в бюрата по труда са безработни, според теб всичките ли са *** ? Ако на българите не може да се подсигури препитание, тогава защо плюеш ***, които са последна дупка на кавала и на последно място по социален статус ?
46
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
41 - всички нормални хора правят нещо за мен. Машинистът в метрото ме вози, хлебарят ми пече хляб, селянинът ми отглежда прасе и домати, продавачката в магазинът ми предлага стоката си... всеки си гледа личният интерес, но той е пряко обвързан с това да работи за благото на другите хора !!! А какво е направила хъхрячката Пенка? Бръкнала ми е в джобът, докато пътувам в автобусът? Изсpала е 7 чавета, които аз трябва да храня, макар да не съм ги правил?42 - аз и пацифизъм? Аз и евромангал? хе-хе
45
0
 
0
 
! Отговори
до Анонимен преди 14 години
Явно си попаднал на добри хора !
44
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
38 - мангалиге не правят любов, те просто се ***... любов и *** - хе-хе - обичайният начин хъхрякът да покаже колко обича айшето е да я ошамари на пияна глава.А нормалните хора имат малко деца, защото искат да се грижат както трябва за тях, но им е трдно, защото малоумната държава ги принуждава да хрантутят *** паразитна *** !!! Тия ли твари ще ни спасяват държавата с чаветата което сеpат - скудоумни, неграмотни, отказващи да работят, препитаващисе само с престъпления?
43
0
 
0
 
! Отговори
ДДТ преди 14 години
Тва е като марокански скакалци.Опустошават всичко и само много качествени инсектициди могат да свършат работа.Хубавото, че днес македонци - турци са оставени на спокойствие . По християнски, за Коледа. Засега !
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много пъти са ми помагали българи, а *** досега само ме е лъгал и крал. Я кажи от ерворома колко ти плащат за да досаждаш с пацифизъм ?
41
0
 
0
 
! Отговори
до Българин преди 14 години
Някой българин направил ли е нещо за теб ? И без да му е благозвучно толкова много името ?
40
0
 
0
 
! Отговори
jeko преди 14 години
*** svinq,da gnie po zatvorite
39
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
30 - никой не забранява на *** да се пръцат... но и никой не е длъжен да къса от залъка на детето си, за да им храни въшливите чавета !!! Какво е направила тая *** с благозвучното име Пенка за мене или за цялото общество, че да я хрантутя с данъците си !!!
38
0
 
0
 
! Отговори
не е лесно..... преди 14 години
Престани да казваш кой какво да прави, кажи на когото трябва да живееш малко по- добре не да плюеш и да поучаваш как се прави любов и деца, защото, като останат само баби и дядовци след 30 години ще ни изчезне държавата от картата на света. Да са ни живи и здрави спортистите, че да ни прославят малката държавица да ни научат в света и да ни се кланят, защото сме една шепа народ !
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От къв зор аз да ходя в гората бе *** , аз съм си в цивилизованото общество , който е фанат от гората (манговците) , той да фаща чантата и навътре в леса. Бас фащам , че ако останат да живеят в землянка из дивото без достъп до разни хуманисти баламурници дето да ги хранят , набързо ще се научат да не правят повече чавета отколкото могат да изхранят.
36
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
А после белите хора ще се чудят защо бачкат като ненормални и пак им е трудно да отгледат едно, максимум две деца...Ами защото, мили хора, като седнете на масата да вечеряте, уморени от работният ден, до вас на масата сяда и неграмотната хъхреща *** Пенка Миланова с ордата си въшливи чавета... вие не ги виждате, но те са там и лапат ли лапат, бъркайки в чинията ви и в чинията на детето ви !!!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И кво да седна да рева за тях и да ида в гетото да ме разфасоват докато им давам милостиня ли ? Глупости ми говориш , много добре знаят как да се пазят ама *** вика "болът *** ташаците кат са празя отвънка" па айшето вика "уу вкарай му *** , чи ни моа *** гледам толкуз грозен".Аре и ти у лево.Отритнати били , ти ако си *** и държиш да си такава дали няма да те отритнат и тебе. Кастрация на говедата като не могат сами да мислят кога да си го турят и кога да си държат затворени краката.
34
0
 
0
 
! Отговори
до 32 преди 14 години
Добре отивам у лево. Хей, сега в твоя чест ще си тегля куршума недоволен несретнико щом ти пречат всички хора в света отиди в гората и стани отчелник.Винаги ще се намери по един голям ***, като теб в даден форум!