Туроператори принуждавани да водят туристи в кръчмите на Кравата

Повод за конфликта с Очите бил бит на 6 юни датски туроператор
Обновена: 23 окт 2016 07:46 | 22 окт 2016 18:24,
38
Туроператори принуждавани да водят туристи в кръчмите на Кравата
Снимка: bTV

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Георгиев – Божо Кравата.

Днес се гледа мярката за неотклонение на Божо Кравата и стана ясно, че хората му принуждавали чужди оператори да водят туристи в негови заведения в Банско и Слънчев бряг..

Още по темата

Припомняме, че Божидар Кузманов бе задържан на 19 октомври 2016 г., след като сам се предаде в полицията във Велико Търново. В неговото заведение "4 you" на 8 юни бе извършено убийство и опит за убийство. Гардът на Божидар - Тодор славов, застреля гарда на Димитър Желязков - Митьо Очите Александър Алексиев.

Преди дни обвиниха Божидар Кузманов за ръководене на организирана престъпна група за принуда, наркоразпространение и сексуална експлоатация, действала в региона на Слънчев бряг и Несебър.

В началото на делото стана ясно, че Кузманов се води на щат като готвач в заведението, пише "24 часа".

Прокуратурата поиска той да остане в ареста, защото е лидер на група за разпространение на дрога, нанасяне на телесни повреди, принуда. Тя е действала на териоторията на Слънчев бряг от 2013 г. до 8 юни 2016 г.

Божо Кравата бил изключително опасен, за това свидетелствали и думите му: "Избийте ги всичките след стрелбата по Очите".

На заседанието стана ясно още, че повод за конфликта е бит на 6 юни датски оператор, който трябвало да води туристи в заведението 4You.

Пред Недялко Москов, председател на ФК "Несебър", Митьо Очите казал, че отива да се разправи с някакви хора, които набили датски туроператор.

Според адвоката на Кузманов Лъчезар Таков няма доказателства той да е лидер на група, а всички, които се споменават за нейни членове, са негови приятели и познати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.