Убиецът от Пазарджик... Невинен, но трябвало да убие!

Той разказал пред полицаите подробности за зверството си
Обновена: 8 ное 2016 07:10 | 7 ное 2016 21:15,
36
Убиецът от Пазарджик... Невинен, но трябвало да убие!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

В сянката на изборите остана едно убийство, станало в Пазарджик. Възрастно семейство беше намерено заклано в дома си. А докато цялата махала се беше събрала около местопрестъплението, стрелец се развилня с газов пистолет и уцели две жени в краката.

Още по темата

По-късно си призна - той е убиецът на семейството. Пред полицаите обаче заявил, че е невинен, макар да бил директен - трябвало да убие някого въпросната вечер.

Първо нахлул в съседна къща. Собственичката имала късмет, че точно тогава не била в дома си. Той преобърнал покъщнината наопаки и влязъл в къщата на жертвите.

Първо заклал жената - 68-годишната Василка - с изключителна агресия, както лежала на дивана пред телевизора. Оставил ножа в жертвата.

Навън срещнал съпруга й - 77-годишният Асен. Нахвърлил се върху него и го пробол пет пъти. При последния удар, оставил ножа в тялото на жертвата. Никой нито чул, нито видял бруталното клане, което станало малко след 21 ч.

Случайно преминаващ мъж забелязал безжизненото тяло и позвънил в полицията.

Цялата махала се събра на място. Хората бяха потресени от зверството. Не помнели подобна жестокост. Тялото на мъжа остана навън няколко часа, тъй като поради тежкото криминално престъпление се изчакваха експерти от Пловдив и София, съобщи bTV.

Възрастното семейство живеело скромно. Децата им работели в чужбина от години. Нямали врагове и конфликти. Причината за клането не е грабеж, категорични са разследващи. В къщата на видно място имало сума пари, която не е взета. Непокътнати са и златните накити на жената.

Разследването нямаше никаква насока, нито следа - до следващата сутрин, когато малко след 7:30 ч. 30-годишният Иван Николов открива стрелба с въздушна пушка срещу преминаващите на съседната на местопрестъплението улица.

Една от сачмите уцелва в крака преминаваща жена. Полицаите го арестуват. Малко по-късно излиза и истината - че той е убиецът на семейството пенсионери.

Иван Николов има няколко присъди за кражби и грабежи. Излязъл от затвора преди 7 години. Наркозависим е, преминал е на лечение през метадоновата програма и по последни данни не е посягал към дрога.

Не е регистриран и в психиатрични заведения досега. Утре пазарджишката окръжна прокуратура ще поиска постоянния му арест. Ще бъде направена и психиатрична експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
а преди 7 години
До jдекстър само ги изтребва но ханибал направо си ги хапва:)
21
2
 
2
 
! Отговори
j преди 7 години
Снимайте сериали като Декстър и после се чудете 'защо' ^^
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко по-драстичен случай от онзи със ***, който преби познат на улицата. След купища жалби от съседи. И където полицията "нищо не можеше да направи".Да вземе държавата да си изпълнява функциите, че иначе ще се наложи да я пренаправим от нула. С рязане до здраво месо.
19
7
 
8
 
! Отговори
УВО 2001 преди 7 години
Стига с тая казарма ,там доста се самоубиха или убиха други просто се криеше.Цареше системно недохранване и тотална липса на хигиена,краста ,бълхи,въшки и хепатит -това беше казармата в последните си години.За 6 месеца служба имам 12 патрона изтреляни.Старшинките се чудеха какво и от каде да откраднат.През останалото време сапунка....
18
0
 
4
 
! Отговори
да бе да преди 7 години
"стрелец се развилня с газов пистолет""открива стрелба с въздушна пушка"Абе айде разберете се последно с пушка или пистолет е бил, и после пишете :Д
17
0
 
17
 
! Отговори
Бобчо преди 7 години
Същия набор като убиеца съм и искам да кажа, че има ужасно много хора от това т.нар. "изгубено поколение", което от преди да навърши 18 години до момента системно злоупотребява с твърди наркотици и ще става дори по-страшно. Безпътието в младежките ни години беше смазващо и сега берем плодовете му...
16
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАЗАРМАТА ЛИПСВА В БЪЛГАРИЯ !! Запомнете го това ! В годините в които младежите трябва да бъдат в казармата да се научат на отговорност ред дисциплина те ги пропеляват по улиците където се снабдяват с най лошите качества. Ако младежите не са влезнали във висше учебно заведение задължително да влезнат в казарма!
15
0
 
34
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Настръхвам, като си помисля за децата на двамката пенсионери! Моите родители и двамата починаха, обичах ги много! Последните години баща ми живееше сам бяп му купил газов пистолет....Настръхвам като си помисля какво преживяват децата им! Такава съдба не заслужават отрудените пенсионери.А този из*род убиеца никога няма да изживее същия ужас - дано в затвора ,колегите му го пребиват редовно! Макарче сигурно ще си почива в някоя психиатрия на държавна дрога!
14
0
 
20
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
май си прав. убити са хора, щото както казва тоя, му се убивало. това е сериозно размътване на психиката и необратими промени в мозъчната ***.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въздушна пушка или гзов пистолет?
12
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
недоволен гласоподавател на герп
11
1
 
30
 
! Отговори
Емо преди 7 години
И какво му е нехуманното в този случай да бъде приложена смъртната присъда? Той с цел е отнел два живота по ужасно брутален начин и сега системата ще се опита да го превъзпита доживотно? Да не говорим, че такъв изверг представлява опасност за пазачи и други затворници.... Благодарение на и.д.иотщината на американците, които от време на време убиват невинни по нечовешки начин, целият свят си пати...
10
2
 
22
 
! Отговори
Андрей Лудиев преди 7 години
Бих го линвидирал с удоволствие, което ще му е малко! Бих го ликвидирал по същия начин!
9
0
 
28
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Дано се намери кой да го ликвидира този изверг
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак нищо няма да стане...Ще го пуснат,ако не веднага,то след някоя-друга годинка....а такива "хора", не трябва да се допускат да бъдат част от обществото. Хероина го е увредил до такава степен, че едва ли ще стане "нормален" някога.
7
1
 
37
 
! Отговори
A преди 7 години
На тоя из.род сега ще му плащаме да си живурка цял живот на спокойствие в затвора ли ???!!!
6
1
 
31
 
! Отговори
Знайко преди 7 години
Скоро ще го пуснат в домашен отпуск
5
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"стрелец се развилня с газов пистолет и уцели две жени в краката"Това е за Пулицър, безспорен победител!
4
2
 
32
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Ся ще го изкарат луд и ще го пуснат...
3
2
 
19
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
Обяснявах в друга тема,че сме РАЗЛИЧНИ,и като генетика и като модели на мозъчната дейност...