Задържаха двама, пребили 56-годишен свой съселянин

Нападението е станало в село Родина
5
Задържаха двама, пребили 56-годишен свой съселянин
Снимка: Булфото

Полицията в Елена установи и задържа двама мъже, нанесли побой над 56-годишен мъж в село Родина, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Сигнал за случая е получен в понеделник в 14,40 ч. от потърпевшия – 56-годишен от същото село. Той обяснил, че двама мъже са му нанесли побой и са му избили зъб.

От проведените действия по разследването извършителите са установени и задържани – двама мъже на 23 и 46 години от същото село.

По-възрастният известен на полицията и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
До 4. преди 4 години
Да бе,на мене ми е интересно,как всичко знаят за рецедивистите.Имената им.Колко пъти са лежели в затвора.Какви и колко престъпления са извършили.Дори и адресите им знаят,пък като и отново извършат престъпление ги издирват с месеци и години.И случайно ги откриват,когато извършат ново по-тежко престъпление.Тия хора в полицията заслужават ли си заплатите?Как да се направи така,че да не е смешно когато някой каже-:"ние ги фащаме,пък те ги пускат"
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредните известни на полицията!За нашата полиция тайни няма!Всичко и е известно ама я мързи да си мръдне пръста да сложи в релсите тия известните!Сега като ги сложат в статистиките си ще станат още по известни,само че хората страдат от тия извесгните и бездействието на полицията!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма снимки,няма имена,значи ФАЛШИВА новина.
2
0
 
19
 
! Отговори
??? преди 4 години
Този 23 годишният и онзи 46 годишният са от защитения вид, нали?
1
0
 
13
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
Това трябва да спреза тия братя нема ли законивсеки ден се пребиват и убиват бабички и дядовци от тази изметне сте го написали но ние знаем какъв им е цвета на тези задържаникакво си мислите че като не напишете че са индийци ние няма да се сетим ли