СДВР издирва двама за погрома в столично заведение

МВР разпространи снимки на нападателите
14 авг 2019 08:00,
110
СДВР издирва двама за погрома в столично заведение
Снимка: МВР

Столичната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в софийско заведение, съобщи МВР.

Както бе съобщено, след като влезли в обекта, те нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока.

Още по темата

Инцидентът стана в понеделник вечерта. Нападението е станало около 18 часа, като шестима мъже влезли в заведението, заплашили собственика, а след това започнали да разрушават обзавеждането.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението.

Основната версия за вандалската проява са неуредени финансови отношения между двама бизнес партньори, като един от тях е задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези двамата са много търсени тъй като са от преговарящата група за бъдещ завод на Фолксваген в Бтлгария.
92
0
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Алоу,Гешефтарев,до кога ще ги търсите мутрите бе ,...Нали ще надграждаш и развиваш прекаратурата,що не раздадеш присъдите,като по други случаи ,...Де си се скатал бре симеоновски изтърсак...Що не се обаждат ония дето те пробутват-разни съдийчета,прекаратори,следователи...То Мите гестапото и то не се изоква да те подпре,за гущеро и опашката де....
91
0
 
4
 
! Отговори
ХАХ преди 4 години
бъдещи премиер и вътрешен министър историята се повтаря, я да се сетим какви са били и как са започнали някои от сегашните известни лицатези имат всички данни, вид, интелект.. не са чели повече от една книга !!ще има след 20-30 години, такъв да ни представя пред света !!
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсят ги заради изключителните им интелектуални възможности. Доц. Шиле и проф. Дебиле
89
0
 
15
 
! Отговори
Мехлеман Нагазян преди 4 години
Със сигурност са рядко умни и надарени! Личи им!
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типични българи.
87
0
 
10
 
! Отговори
681 преди 4 години
До Факт! ми че те полицаете са същата мода като тез -сега няма големи изисквания за да си полицай! Нали виждате че те са намесени и в наркотрафика и в износа на *** и в обирите! Така че не чакайте на тях чак толкова.
86
9
 
2
 
! Отговори
Доко преди 4 години
Направи ми впечатление "интелекта" на по долу коментиращите...това боко, чоко, моко,гроб и т.н. Тия двамата на снимката не коментирам. Ламброзо отдавна се е произнесъл затози типаж.Друго искам да питам "друзята" дето използват имената чоко, боко, моко, гроб и т.н.Можете ли дадете някаква алтернатива без да ползвате тия тъпизми.Ако не се сетите, идете при "професор" доган или при другаря ви първан, те може би могат да ви дадат някакви "ценни" идеи.
85
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 4 години
да гледат да ги хванат до три днинабоде ли им брада, ги пиши бегалипомните пелов, нали... откакто не се бръснеше и стана невидим!
84
1
 
3
 
! Отговори
ГИНЕКОЛОГ преди 4 години
До ГинеколожкаНе са виновни децата,а родителите.Погледнете само каква ценностна система имат...Няма какво повече да напиша
83
1
 
15
 
! Отговори
ммддааа преди 4 години
какъв интелект лъха от лицата им !!програмисти или погромисти !!чалга културата , нихилизма , всепозволеност- ето я рецептата за този интелектуален вид !!80 %... стресна ни тази цифра , но май е вярнаи такива ходят на избори... , най страшното - възпроизвеждат себеподобнинямат ден трудов стажникакъв принос към обществотоможе да пребие когото му хрумне или предизвика ПТП заради липсата на интелект и нахалствопази Боже .. да и нас също
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са асистентите на Бокувата дисертация от Симеоново.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката - двама от типичните избиратели на ГРОБ и Мафията.
80
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двойници на Гешев.
79
1
 
23
 
! Отговори
Гинеколожка преди 4 години
Разбирате ли сега що е добре раждаемостта да е ниска по Българските земи.Зада не се раждат те такива.
78
1
 
10
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Начи те трошили а полицията къде е.Новите полицай да не би да ходят пеш вече че не могат да дойдат с часове.А купували уж скъпи бързи коли да ловят нарушителите май ще купят Поршета уж за полицията с които полицайте да возят синчетата по абитуриентски балове.Хехе горивото се плаща от останалите в държавата балъчета.
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси ***
76
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левият е от врачанските села а десният от видинско.ХО-ХОУбре селоо.
75
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това другите двама кандидати за главен прокурор ли са?
74
0
 
19
 
! Отговори
Дарвин преди 4 години
Грешка на природата ,липса на еволюция.НО все пак това доказва ,че е имало кроманьонци..