ЕК съди България заради търговския регистър

Не сме го свързали със системата на ЕС
15 юли 2021 15:30,
50
ЕК съди България заради търговския регистър
Снимка: Pixabay

Еврокомисията завежда дело срещу България в Съда на ЕС заради това, че страната ни не свързала търговския си регистър със системата на ЕС, предаде БНР.

Това е трябвало да се случи до юни 2017 година.

От ЕК заявиха, че  така се затруднява получаването на съответната информация за българските дружества за гражданите, компаниите и специалистите от ЕС.

Освен това търговските регистри не могат да си сътрудничат при трансгранични сливания, в които участват български дружества или при процедури, свързани с трансгранични клонове на български дружества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Watchdogи мой.докато вие говорехте на латински на конете си...знам,че няма да го разбереш,провалихте се с генерал-губернаторите ви...не го ли разбрахте...Бог ни е създал като Свободни Човешки...имаме си...Апостола завещал ни...Чиста и Свята...не ни вменявайте "ценности",политическата класа води света ни към гибел...разделения,глад,несправедливости,липса на образование,на адекватно медицинско....та пуснаха вируса..."за превъзходство"..неадекватни и преяждащи,самозабравили се..едната чест имам
31
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
едната чест ни остана бре......закъсняхте!!!
30
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха...ок Путин е пич...да играем...1400 г. сме оцеляли...лоялни и почтенни...не го разбирате..ок...да играем...децата ни няма начин да продължат робството в икономиките ви...с които плащате на мафия и диктатори да ни убиват...Кой и защо Създаде вируса и убива децата ни?Защох го позволихте?Защо ви е страх аргоментирано да го посочите?С какво ще ни убивате след...вируса?...идваме...прочетете историята
29
2
 
1
 
! Отговори
Watchdog преди 2 години
Един германец, генерал-губернатор да си назначат и готово. Подобни технически пропуски повече няма да има. И *** ще са радостни че най после един по-висш човешки индивид ще ги управлява.
28
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
няма да ви ставам съучастник БГ Изход...ЕС финансира мафиоти,националисти и фашисти,орбановци,борисовци...Народите ни са безправни и ограбени...путин е шефа......бутафория...фашизъм и несправедливости...плюя на печатниците ви...моят дом е моята крепост...елате ми!!!
27
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
България сме аз,децата ми,съседите ми,приятелите ми...почтенни хора...и ни съдите непочтенно...унижавате ни...или опитвате да ни подчинявате,след провала на мафиотите които ви лъжеха, и финансирахте,че ще го направят,до гореспоменатите и стотинка не получена бре...и го знаете...лицемерно и...Бог ще ни съди...и нас и вас,слугите ви ви ограбаха не децата ни...децата ни са роби в икономиките ви...и ни съдите...фашизъм
26
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
по Справедливо е ЕС да съди ЕС за финансирането на диктатори,олигарси и националисти насаждащи разделение и омраза,откровен фашизъм...като орбан и борисов,словения...чудовищно,с албания и РСМ,в родината ми за 30 г. са закрити над 1500 училища,библиотеки на ДС служители,директори на училаща ДС-кгб...чудовищно лицемерие...Изход...аз не съм ви съучастник!!!
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно готвят се да ни вземат и имотите. Ще стане забавно!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 32Приеха ни,защото САЩ ги натиснаха!Франция,Холандия и сума ти още държави не са ни искали!
23
3
 
2
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Нещо, което е трябвало да стане през 2017 г излиза наяве и на съд през 2021 г и то след изборите ?!? т.е 4 години нищо и изведнъж по време на избори се сещат затова...ясно да
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За много работи заради времето на управлението на мутрите ще ни съдят, ще ни спрат средствата или ще трябва да връщаме пари, а мутрите ще рeват, че при тях не било така, но дошли следващите и ни наказват. Този филм вече сме го гледали.
21
3
 
3
 
! Отговори
noname преди 2 години
ЕС, Тиквата взе парите и каза - шъ видим, някога ама не сега. Тези герберасти нищо не са свършили за 12г.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе що изобщо ни приеха в ЕС, като не сме им изпълнили повечето изисквания? А сетих се - да имат къде са си изхвърлат *** на Европа.
19
1
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До бай *** ...Не, няма да прехвърли отговорността към Радев, но ще започне да вади вода от десет кладенеца колко работа е свършил, а другите не са и тогава може пак да се заяде с Радев и комустите, той без това не може да каже и дума!!!
18
0
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
интересно ако се запита тогавашния премиер за несвършената работа дали ще прехвърли отговорността към радев?предстои народа да плати още много глоби за некадърни политици на които не им дреме
17
1
 
16
 
! Отговори
Е да, ама... преди 2 години
Козар Габриелка няма да си разваля отпуската заради вас.... Какво значи тук някаква си глобичка!?
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези пък, ще искат да гледат наши фирми, че как иначе ще се краде и ще се правят далавери, това че ще ни осъдат не е проблем, пак простия данъкоплатец ще плати и всичко и това е.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е управлявал да го съдят......
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербаджиите да прочетат правилно 2017 г., това са вашите хора. Сега как ще плюете по Радев и Рашков? Събирайте пари и си плащайте глобата.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами като ни осъди герберите да плащат - имат пари в сметки и в Чужбина ,конфискация на имоти ,земя,хотели и тн , Не може они крали крали ,а Народа да плаща !