В Париж спокойни: Неймар и Мбапе остават в ПСЖ

Спортен директор отряза мераците на Реал Мадрид
17 юли 2018 20:00, Красимир Ангелов
5
В Париж спокойни: Неймар и Мбапе остават в ПСЖ
Снимка: Reuters

Суперзвездите на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе ще останат в отбора и през следващия сезон, обяви спортният директор на клубната академия Луис Фернандес.

Двамата играчи бяха спрягани много сериозно за преминаване в Реал Мадрид, който търси нов лидер след продажбата на Кристиано Роналдо, но явно "белите" ще трябва да изчакат още година преди да се сдобият с някой от тях.

"Неймар е решил да остане в Пари Сен Жермен. Той иска успехи, след като на световното първенство нещата не се получиха добре и смятам, че иска да спечели титли с клуба", обяви Фернандес пред радио "Марка".

"Мбапе? Той също остава. Вече дори го каза на 100%. Желанието му е да спечели Шампионската лига. Финансовият феърплей не ме притеснява. Най-важното е, че и двамата искат да продължат да играят за ПСЖ", добави той.

Неймар наистина не оправда напълно очакванията на Мондиала, но за разлика от него Мбапе направи страхотно първенство и бе в основата на титлата на Франция, като съвсем заслужено бе избран за най-добър млад футболист на шампионата.

Всички новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Неймар е много добър футболист,но понякога е пълен клоун.За всяко нарушение/реално или не/ се хвърля като обезглавена кокошка.Е,как да го харесваш?Никога няма да стигне нивото на предшествениците си.И не знам защо на световното коментаторите изпадаха в екстаз,все едно някой им прави фелацио,когато той поемаше топката.Бил най-много фаулиран-27 пъти.Колко от тези фаулове са реални и колко не?Лигльо,който се взел като суперзвезда.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
PSG EDIN SLAB OTBOR I NISHTO POVECE-OT KLASATA NA LEVSKI PODUENE SA.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не виждам кой нормален отбор би искал Спагета Неймар в отбора си след позорното му изгонване от Барса. Може да е добър футболист , но определено не е добър за колектив. А футбола е колективна игра. Докато не се промени , ще си седи в 5та лига.