"Без кариес" – как навикът да се грижим за зъбите се отплаща

Съветите на д-р Радосвета Стаменова – в книгата й
Обновена: 10 окт 2019 10:52 | 10 окт 2019 10:52,
5

Още по темата
26 апр 2007 16:45

98% от човечеството има кариеси или някаква форма на дентално заболяване. Как да се погрижим за зъбите си, за да не ни се налага да се подлагаме на тежки дентални интервенции?

"Има доста прости неща, които всеки може да прилага ежедневно без да му тежат. Те лесно се превръщат в навици. Всички тях съм описала в книгата си "Без кариес", сподели в студиото на "България сутрин" стоматологът д-р Радосвета Стаменова.

Тя разказа, че специалистите пишат доста по темата. Но към широката публика е насочена доста малко информация. Затова решава да запознае аудиторията с идеите си.

"Книгата си написах на база опита и познанията, които имам. И приложих свои хипотези", каза още стоматологът.

Пред Bulgaria ON AIR тя призова хората да обръщат внимание на денталното си здраве, тъй като има редица заболявания, свързани със зъбите и венците, които не подминават почти никого.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така публикувано, горното не е статия, а реклама на книга. Ми напишете нещо професионално накрая, не преписвайти и не съкращавайте чужди статии и предавания. Каква е есенцията, например?
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че се отплаща този навик - на стоматолога!Иначе още не е измислен начин или ако е измислен, то той е запазен в най-дълбока тайна - как човек може наистина да предпази зъбите си от заболявания. За всеки случай не става само с четка и паста - изпробвано е. Не работи това.
2
0
 
9
 
! Отговори
Директор на цирк преди 4 години
Как навикът да се грижим за зъбите си се отплаща на ... зъболекарите и на разни писачи , решили да печелят , откривайки топлата вода .
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А д-р Радосвета Стаменова колко кариеса има.