Провежда се 13-ият "Форум бременност и детско здраве"

Утвърдени специалисти по майчино и детско здраве ще дадат ценни съвети
11 юни 2022 15:30, Красимир Ангелов
5

София отново е домакин на най-утвърдения у нас форум за майчинство и детско здраве. Началото на 13-то издание на "Форум бременност и детско здраве", който здравният портал Puls.bg организира, беше поставено в 10:00 часа в зала 6 на НДК.

През целия ден посетителите ще могат да са част от пътешествието през най-значимите моменти от родителството в рамките на пет обособени панела. Утвърдени специалисти по майчино и детско здраве ще дадат ценни съвети, свързани с правилната грижа за развитието и здравето на най-малките.

Бъдещите и настоящите родители ще могат да научат още как да балансират успешно между работата, семейството, отглеждането на дете и времето за себе си, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
hasmokar преди 1 година
Требе актове, не платено прознословие.
1
2
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
Забравете, няма как да го направите здравословно. Първо жената ще бъде обезобразена и деформирана за да роди. Ще бъде изправена пред избора или харакири или да се разшири като кофа и да заживее с нови проблеми. Второ ако си мислите че генетиката ви е добра жестоко се лъжете. Всеки има в ДНК-то си повишен риск от по няколко лоши мутации за уцхаймер, паркинсон, рак на панкреаса или безброй други. Трето на никого не правите автоматична услуга за това че сте го създали без да получите съгласието му.