Бански според извивките - как да намерите идеалния?

Обърнете внимание на няколко основни неща
6 авг 2019 18:50, Иванка Гъркова
7
Бански според извивките - как да намерите идеалния?
Снимка: Pixabay

Има ли идеален бански, който да пасва на всяка фигура? Ако до момента не сте случили в избора, сигурно си мислите, че почти няма жена, която да се чувства комфортно с онова, което е избрала за морската си почивка. Едни ще се оплакват, че презрамките се откопчават във водата, други недоволстват, че долнището им е прекалено впито, трети не могат да намерят подходящ заради голямото си коремче. 

Всяка жена преценява какъв модел и размер бански да носи според несъвършенствата, които иска да прикрие. Една от най-големите грешки, които правим, е да предпочетем цял. В много случаи той няма как да прикрие излишните килца. Има дами, чиито фигури са по-подходящи за такъв от две части, нищо, че не са изваяни по калъп. 

Ако тепърва ще си почивате на море или басейн и искате да си вземете идеалния бански, ето как да го изберете според извивките си:

Атлетично тяло

Мечтата на всяка жена е да отслабне и да се стегне до ходенето на море. Ако тялото ѝ е достатъчно атлетично, тя ще си намери своя номер и няма да се чуди как да "скрие" паласките. 

Жените, които са тренирали достатъчно и имат стегнати мускули, могат да експериментират с кройките и цветовете. Несъмнено ще им отива бански от две части. Може да заложат на горнище или долнище в ярък цвят. Колкото по-изрязани са, толкова по-хубаво ще подчертават перфектното ви тяло, което трябва да се покаже. Ако пък искате все пак да си купите цял бански, нека той е по-нестандартен – нарязан на парчета или с дупки на талията, за да акцентира колко добре изглеждате. 

Крушовидна форма

Може да се радвате на стегнати бедра и тънка талия, но да имате проблеми с дупето, което е по-дебело и сочно.

Банските, които ще отиват на вашите форми, трябва да са изрязани в областта на бедрата, за да не ви "скъсяват". Колкото по-издължен изглежда силуетът ви, толкова по-добре ще се чувствате. Ако си вземете долнище тип "боксерки", само ще обърнете внимание на това, че дупето ви е по-голямо. Тук целият бански е добър вариант, ако искате да "излъжете", че имате по-висока талия. 

Още съвети за избора на бански четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Не трябва да слушате ***, които Ви обясняват какво трябвало и какво не трябвало да обличате
5
0
 
3
 
! Отговори
бански преди 4 години
Нека всеки да си гледа неговата палма доколкото я има.
4
0
 
2
 
! Отговори
Гларус преди 4 години
Не разбирам много, но смятам че тази на фона на палмите в басейна има най-хубав бански.
3
0
 
0
 
! Отговори
ах въй преди 4 години
Още един повод да не ходя на море. Жалко.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е като имам гънки, а не извивки какво да правя?1) да се подложа на липосукция..Оооо нямам пари и за бански
1
1
 
10
 
! Отговори
Някои основни неща преди 4 години
1. Не трябва да сте дебела2. Не трябва да сте несъразмерна3. Трбява да имате някакви цици, все пак4. Гъзът ви не трябва да е поел и циците в себе сиАко не ставате ходете на Сапарева баня, Нареченските бани, Старозагорските минерални бани, в санаториуми и т.н. Там, на фона на бабите, ще блеснете!5. Трябва да сте над 150, по възможност 175