Осъдиха на 6 години затвор мъжа, убил Венцислав Маргинов в Саутпорт

Фенът на "Ливърпул" бе нападнат след края на Шампионска лига
14 сеп 2019 11:20, Нели Христова
103
Осъдиха на 6 години затвор мъжа, убил Венцислав Маргинов в Саутпорт

Съдът в Англия прати в затвора мъжа, който уби 51-годишният българин Венцислав Маргинов пред двамата му сина, след финала на Шампионска лига. 

Престъплението се случи на първи юни в Саутпорт. Убиецът Джеймс Гелинг удря Маргинов в задната част на главаа. По-късно фенът на "Ливърпул" умира в болницата.

Още по темата

"Ти си един хулиган, който си търси белята. Хората правят обстановката в градовете като Саутпорт толкова враждебна в петък и събота вечер", заяви съдията, докато обявяваше, че Гелинг ще прекара останалите шест години в затвора.

Маргинов и 32-годишният му убиец гледали мача между "Ливърпул" и "Тотнтъм" отделно. По-късно пътищата им се пресекли. Гелинг взел кокаин, тръгнал зад Маргинов, докато българинът кротко вървял в група с други хора, включително двамата му сина. 

Убиецът не бил сам. Свадата започнал негов спътник, който ударил един от синовете на Маргинов. След това Гелинг ударил българина толкова силно, че той паднал на земята и ударил главата си сериозно.

"Той дори не знаеше, че го нападат. Нямаше никакъв начин да се защити", казва свидетелят по делото Джеймс Хинтън.

Гелинг е познат на полицията още от 11-годишен. Малко след като напада Маргинов, отива в близък бар. Хората там казват, че той се забавлявал, дори се смеел.

По-късно пред полицията заявил: "Не ми пука дали ще живее или ще умре в болницата, той е ранен за цял живот, зеленчук. Не ме интересува."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
кккк преди 4 години
прилича на Брайвик.Вайт пауър."Зеленчуци" не обичат.
68
1
 
2
 
! Отговори
Хъммм преди 4 години
предполагам в съда са доказали , че не ударът нанесен вгръб е бил фатален. същото като при случая във Враца , двамата братя му вкараха два тупаника на малкия и той умря, но в съда се доказа че си умря от болестта която има от много години а не от шамарите.
67
1
 
7
 
! Отговори
Танер преди 4 години
Къде са тия дето се опшакват от бг правосъдието 6 години за убийство
66
2
 
7
 
! Отговори
Сс преди 4 години
Все повече ми харесва Брайвик...
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
както руските шпиони в България, така и американските в Бавария нямат нищо общо с убиеца. Това *** е плод на метастазното им англо-поведение на отритнантите колониялисти. Бият ги навсякъде по света. Но англетните хулигани са единственното бойно племе на островите, на другото им казват гениталмени
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ай честито, след 6 години още един ще убие.В нормална държава една инжекция и айде...
63
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали се сещате за отровения от руснаците. България си мълча. Не притисна Москва като другите от Източна Европа Полша Румъния.
62
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те като знаят, че в България руските шпиони ги хващат и още същия ден ги пускат. Какъв авторитет имат българите в Англия.
61
13
 
1
 
! Отговори
Бай Ганю преди 4 години
Вместо да "умувате " върху ингилизкото правосъдие вижте кво става с нашето. А между другото и нашите съдий щяха да дадат подобна присъдата за смърт настъпила по случайност и нежелана или непридвидима от извършителя. Жалко наистина за човека, ужасна е трагедията от тая нелепа смърт, но всички сме мъже и когато се наложи се бием и като удариш някого не се знае колко е читав тоя от вътре , може да има заболяване или да е кекав и от един удар да умре. А иначе бабаит....
60
9
 
4
 
! Отговори
Бай Ганю преди 4 години
Ваньо...кво предумишлено убийство те гони тебе бе ?! Хората ти пишат че са се сбили , а тоя е бил надрусан. Знаеш ли кво е предумишлено? Или у ваше село понятията нямат значение. Вие У село като се сбиете пред хоремага и вземеш че цапардосаш някой на пияна глава в навалицата това значи ли че предварително си решил да се напиеш , да се сбиеш и да цапардосаш тоя така че да умре? И ако вземе да умре някой щото си му ударил един голям шамар пък той си ударил главата в асфалта тебе до живот ли ...?!
59
0
 
15
 
! Отговори
Успех преди 4 години
Ясен знак колко ни искат там като работна ръка. Тея са си робовладелци по душа и ни третират като такива.И то точно преди гостуване на националния им отбор, дано да няма отмъщение колко и да ни се иска не е правилно освен ако не е тоя гад от снимката.
58
1
 
25
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Англичаните силно ни мразят. Те са наши врагове, начело с прасето уйнстънчерчил.
57
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея от дълги години в Лондон, законите са различни /тоест/ съдията който определя присъдата осъжда ако е чужденец 20 години да лежи за убийство, ако е англичанин да лежи 6/7 години за убийство.А, закона в Англия е 6 години затвор за шофьор който кара пил алкохол или употребил наркотици. Е, какви са законите в Англия , за убийство 6 години , за пиян шофьор 6 години.Загубена държава.
56
0
 
16
 
! Отговори
рижавия плужeк ? преди 4 години
рижавия плужeк няма ли да получи завишено наказание , защото е рецивидист
55
7
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
До АТАКИСТШопе, ако ударя така някой твой роднина ( а не съм искал да го убивам), а той вземе че пукне, и за мен ли ще искаш само 6 години затвор?---------- Мисля, че много добре разбираш, че не защитавам англичанина. Просто обяснявам как и защо са дали такава присъда. Конкретно на въпроса ти - първо бих ти измъкнал всичко, каквото може по закон. А после ще те очистя без всякакви угризения.
54
0
 
28
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Има ли смисъл от коментар? Такива са им законите, и ние ги копираме. В Германия един такъв го арестуваха на три години условно - за "забавление" беше ударил едно момиче в лицето в заведение за бързо хранене - момичето се удари на ръба на маса и почина след няколко дена. Та после оня съжалявал - ала,бала и колко не искал и го смъмриха! А такива като тоя на снимката трябва да им дават хляб и вода и да бачкат докато изплатят кръвнините на близките, и тогава да ги пускат - ерго след 20-30 години!
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И за това 6 години само... за е би.
52
1
 
17
 
! Отговори
ogin преди 4 години
Ингилизина на бесилото
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Триесет години след Живков. Във във Външно нещата се движат бавничко с реформите.
50
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Паси е стабилен във външно , но за съжалиние сега не е.

Спонсорирани публикации