Домашно кино за Великден - какво да гледате?

Ето най-добрите филми за цялото семейство
20 апр 2020 22:46, Дарена Найденова
5
Домашно кино за Великден - какво да гледате?
Pixabay

Всички знаем за историята на Ромео и Жулиета. Влюбване от пръв поглед, но връзката им е невъзможна заради вражда между семействата им. Една от най-известните сцени в трагедията на Шекспир, е тази на балкона, където двамата разкриват чувствата си един към друг и решават да се оженят. 

Тeзи дни честваме Великден, но празненствата ще бъдат отменени заради пандемията от коронавирус. Извънредното положение налага да си стоим вкъщи и да не се срещаме с хора, дори и по време на празника. 

 
Това обаче не означава, че не можем да си прекараме добре и вкъщи. Благодарение на различни развлечения, ние вече няколко седмици успяваме да устоим на социалната изолация и да покажем, че може да се грижим един за друг. Сега просто трябва да продължим с дисциплината, за да може карантината да се вдигне по-бързо.
 
Ако и вие, като нас, ще бъдете #ОтговорниВкъщи на Великден, може да се забавлявате с няколко филма, които са точно за празника. 

Зайчето Питър
 
Филмът е адаптация на известната едноименна детска книжка, написана през 1893 година от английската писателка Биатрикс Потър. Историята разказва за враждата между Питър и мистър Ромас Макгрегър, която излиза извън пределите на зеленчуковите лехи и се пренася в Лондон. 
 
Наградата тук не е само лехата на мистър Макгрегър, но и сърцето на съседката Роуз Бъртън. Кой ще победи? Отговорът ще трябва да разберете сами.
 
Скок-подскок
 
Тук главен герой в историята на Великденския заек, който съвсем случайно е блъснат от безработния лентяй Фред. Лентата е смесица от анимация и игрален филм, която се прави от създателите на известните "Аз, проклетникът", "Гарфилд 2" и "Алвин и Чипоносковците". 
 
След като Фред удря Великденския заек, той е задължен да го прибере в своя дом. Двамата преминават през много приключения и комични ситуация, опитвайки се да разберат какво е да пораснеш. 
 
След като Фред удря Великденския заек, той е задължен да го прибере в своя дом. Двамата преминават през много приключения и комични ситуация, опитвайки се да разберат какво е да пораснеш. 
 
Алиса в страната на чудесата
 
Това не е точно филм за Великден, въпреки че в него един от главните герои е именно заек. Ако все още е знаете историята, става дума за момичето Алиса, което съвсем случайно попада в Страната на чудесата. Опитвайки се да стигне до вкъщи по най-бързия начин, главната героиня попада в различни ситуации, които й показват какво значи истинското приятелство. 
 
Още интересни филми за Великден четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Защо? преди 4 години
Тая година ни по първа, ни по втора ни по трета имаше филм за Исус Христос...
1
1
 
4
 
! Отговори
Даркнет преди 4 години
Авторът забрави да напише как да се снабдим с филните - торенти, субсунакс тхе пиратебей

Спонсорирани публикации