Бебе е заразено с COVID-19 в Тетевенско

С положителни тестове са и трима учители от област Ловеч
17 сеп 2021 18:19,
4
Бебе е заразено с COVID-19 в Тетевенско
Снимка: Pixabay

Бебе на възраст под 1 годинка от тетевенското село Български е с коронавирус. С положителни тестове са още дете на две години и двама ученици на 15 и 17-годишна възраст, информираха от Регионалната здравна инспекция в Ловеч.

През последното денонощие в областта са регистрирани 41 случая. Сред тях на учители в две детски градини – в Летница и Троян. Децата и персоналът, които са били контактни с тях, са сложени под 10-дневна карантина.

Още по темата
Положителна проба е дал и учител от Ловеч - при епидемиологичното проучване е установено, че не се налагат допълнителни мерки извън семейството.

Активните случаи в областта са 359. 278 души са в домашна изолация и лечение, 81 са хоспитализирани. През последните 24 часа от коронавирус са починали две жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
2
 
! Отговори
Смятай преди 2 години
То няма такава помия в тези новини....а колко бебета със жълтеница има за деня ?!?!!! Как са римските отрочета....какъв им е броя за днес ....че да знам за в бъдеще колко имам да им плаща ....да си живеят щастливо....а аз да бачкам като вол 24/7 .....?!?!?!?
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА се чете -ФАЛШИВ ПСР ТЕСТ В ТЕТЕВЕНСКО !
2
3
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Купих ли си?че на кухоо дрънкаш. Някой хора трябва да работят и да плащат данъци, за разлика от *** като теб
1
12
 
7
 
! Отговори
Че ко? преди 2 години
Важното е детски и училища да са отворени, за да може родители, на които не им е до деца да има къде да ги оставят сутрин. Че не искат да се ваксинират на кого му пука. Избори идат, нека народонаселението да е доволно.