Този декември може да ни донесе купища пари

Предстои ни щастливо съвпадение – 5 съботи, пет недели и пет понеделника
30 ное 2012 12:45, Елка Василева
41
Този декември може да ни донесе купища пари
Снимка: архив, Булфото

Напоследък социалните мрежи са залети с "писма на щастието", които обещават скорошно забогатяване, благоденствие и какво ли още не. Причината е, че настъпващият месец декември е необикновен. В него ни очаква щастливо съвпадение на дати – 5 съботи, пет недели и пет понеделника, пише в. "Комсомолская правда".

"Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години - обяснява руският астролог Виталий Осипов. - Петицата сама по себе си е една от най-почитаните цифри в Китай, тъй като носи щастие. Според китайската нумерология тя допринася за движението, развитието и промените в света. При гадаенето обозначава фигурата на императора, тоест власт, която обещава максимален разцвет и възход в кариерата. "

Според фън шуй трите петици едновременно символизират "кесия с пари". Затова се смята, че декември може да ни донесе куп пари. За целта трябва да си ушием торбичка от ленена тъкан и да сложим в нея няколко големи банкноти. Торбичката трябва да носим със себе си. И от време на време да си представяме (най-добре при медитация), как тя се пълни и с други банкноти и става все по-дебела и дебела, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 11 години
Ах вие, неверници! Който не вярва на тази статия, за която умни читатели още преди месеци, при предишните щастливи съвпадения, сигнализираха, значи е с промит от кемтрейлс мозък!
27
0
 
4
 
! Отговори
от баба гичка преди 11 години
прочетох същото и на месец юли тази година 5 петъка 5 съботи и 5 недели ха да вие хаиарлия ,желая ви въпреки това да имате оптимизъм и вяра .Късмет на всички хубави и добронамерени човеци.
26
0
 
6
 
! Отговори
fynhui преди 11 години
аз си нося 1 евро от няколко години постоянно с себе и сега ще медитирам върху него цял месец...надявам се от него да станат 824 евра всичките в монети по 1 евро :) чакаме чудото,ако не стане след 5 години пак ще медитираме върху това евро или най-добре медитирайте върху литър червено домашно вино с луканка :) яжте пиите и си носете новите дрехи,бъдете винаги усмихнати и да ви е през funi-a за крадливите ни управници !
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не 824 години,а 824 дни и не пари , а ще пасеме патки
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руският астролог Виталий Осипов се е объркал,не е 824 години,а на 824 дни,ако се свържете с хего да му предадете.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е ,така е вярно е .Работещите по министерствата вземат 13-та,14-та 15-та и 16-та заплати.Много пари са си това.Съдиите и те получават по това време на годината по 20-тина хиляди на калпак,отделно от това дето са си взели сами.Други лужители в НЗОК пък ще вземат по 40-50 хиляди бонуси.На депутатите дядо Коледа ще им донесе нови автомобили.Който си взема,той си взема,пък който не взема няма как да вземе.Това,че не се говори за това си е друг въпрос.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а най вероятно декември ще ни докара купища сняг.
21
1
 
11
 
! Отговори
Симеон Дянков преди 11 години
НЕ ВЕРВАЙТЕ МНОГО МНОГО НА ТАЗИ "НОВИНА"....!!! Искрен съвет от мен.... Вашият любим Финансов Министър :) ;) :) !
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, хората гледат как с нещо позитивно да ви зарадват, вий са скъсахте да ровите и да ругаете. Хак ви е, че сте бедни, щом сте такива черногледи и озлобени.
19
4
 
9
 
! Отговори
Ивалина преди 11 години
Толкова сме зле,че вече се чудим каква измишльотина да ни оправи настроението.А през декември ще цъфнем още повече покрай празниците...какви богатства ,какви пет лева..
18
0
 
9
 
! Отговори
Guleto преди 11 години
"Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години - обяснява руският астролог Виталий Осипов." Абе ей *** ***,защо пишете само глупости бе,поне си направете труда да проверите календара,на всеки 5-6 години съвпадат 1999-2006-2018 не ми се рови повече!Преписвате без да мислите!
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, да също като октомври и януари 2011, май 2012 г. и т.н. Ама какви са тези глупости!? Един *** да напише нещо в нета и всички го приемат за чиста монета без дори да се замислят или в случая да си отворят поне ел. календар на компютрите си и да видят за 2 минути колко пъти се случва едно или друго събитие в календара.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бенд ова ен ай уил шоу ю фън шуи.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха, по смешна статия скоро не бях чел, хихихихи
14
0
 
7
 
! Отговори
ааауууу преди 11 години
Не знам фъншуй, ама според икономическите теории много трябва да дадат, за да могат малко да вземат по много. Това ли са "сакрални цифри".
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2014 - Март. Този астролог може дми яде ***
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виталийката трябваше обаче да подчертае,че това "явление" не важи за Бг...
11
2
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Погледни какво пише, погледни ти какво си написала, барем разбереш къде бъркаш. Малко математика, малко логика.
10
2
 
8
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Сега разбрах, защо българските управници и техните тлъсти " калинки" имат толкова пари, носят си винаги торбичката и смъкват пари откъдето могат - непрекъснато.
9
0
 
17
 
! Отговори
ева преди 11 години
Големи простотии, брей ! Ужас направо - ами преди да преписвате глупостите на другите *** - погледнете календара !!! През 2011 година месец януари и месец октомври са с по пет уикенда.......Септември 2012 също беше с 5 уикенда. Когато се случи първо число на месеца да е в събота - ето ти 5 съботи и недели - с изключение на февруари, защото е 28 дена и няма как да се събере.......

Спонсорирани публикации