Ясните признаци, че той не е за нас

Ето с какво не бива да правим компромис
7 сеп 2017 19:12,
3
Ясните признаци, че той не е за нас
Източник: pexels.com

Ако имаме съмнения дали партньорът ни е мъжът за нас, напълно нормално е да поставяме връзката под въпрос. Има някои сигурни признаци, които недвусмислено показват, че той не е правилният човек. 

1. Не се интересува какво е най-важно за нас

Заедно сме достатъчно дълго и той много добре знае какви са  нашите убеждения. Добре знае и как са се формирали те. 

Така например всеки понеделник е вечер за караоке с някои от най-близките ни приятели. Правим това, защото се наслаждаваме на компания им, но и защото ни напомня за времето, когато сме били по-млади и сме пеели в група.

Ако той не възприема това сериозно и не осъзнава колко значимостта му, вероятно не е подходящият човек. Много е важно той да може да ни подкрепя и разбира. 

Кои са останалите признаци четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Бежанецът го препращай в маалата, там много ще му се зарадват.Няма да му намерят булка, само ако разберат, че не може да си я плати.Обаче учтиво ще го разпитат колко е склонен да даде за еднократна услугаи ще му намерят точно такава жрица, за каквато му стигат парите.При всяко положение ще му свият телефона, в това можеш да бъдеш сигурен.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бий му шута, ако не му пука какво е важно за теби ако се чувстваш потисната и изтормозена след всяка среща!Дали ще се вслушаш в мнението на близките си, ще решиш ти,това е много субективно.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, ако бежанец в нужда дойде какво? Ще бъдем ли расисти ?