Его, болка... Трябва ли да се върнете при бившия?

Кои са нещата, които трябва да обмислите преди този ход
15 окт 2017 22:30, Екип на Tialoto.bg
9
Его, болка... Трябва ли да се върнете при бившия?
Източник: Pexels.com

Ако сте се разделяли с човек, когото обичате, знаете, че следва доста тежък период. Тогава се борите с егото, навиците, болката и в даден момент вероятно се питате: Трябваше ли изобщо да се разделяме? Дали да не се върна при него?

Някои казват, че затворената страница трябва да си остане такава. Но други вярват във втория шанс. Истината зависи от ситуацията и от самите вас. Ето какво ще ви помогне да вземете решение, ако се колебаете в тази насока.

Каква е причината за раздялата?

Има причини, които може да преразгледате и такива, които не са за пренебрегване (паралелна бременна приятелка; появила се съпруга, системни изневери, побои и т. н.), ако сте имали разногласия за мястото на живеене, бита ви и т. н. може и да стигнете до компромис и да опитате отново.

От колко време сте разделени?

Времето лекува всичко и дори в началото на раздялата да ви се струва, че светът е свършил, след няколко месеца няма да е така. Колкото повече време минава, толкова по-малък е шансът да се съберете.

Какво още трябва да обмислите вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкабившнов шанс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно, хората не се променят!Бил/а меркантилно и измамно парче - такова ще си остане!Не се връщам на попиканите круши!Бивш, значи бивш.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някога съм имал някакви чувства към тая жена, били то и минимални, дори няма да и пусна ръка. Влиза твърдо в зоната на приятелите за винаги. Ако съм нямал чувства, то тя не е бивша, понеже не е била настояща. Това, което знам е, че хората не се променят отвътре. Променя се само начина, по който изглеждат отвън.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като че ли пък мъжете са света вода ненапита.
3
11
 
6
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Истината е една. Там където си плюл не целувай. Аман от *** ....
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На книга всички знаем как стоят нещата, но когато ни дойде на главата, трябва да си го "преболедуваме", няма как.
1
3
 
12
 
! Отговори
Важен съвет преди 6 години
Ако ти си била вярна, мила и предана, а той арогантно е демонстрирал неуважение,тогава стриктно следвай съвета, даван от бабите в Шоплука, когато внучките им въздишат по недостоен суяк - "Нагюбри му мустако!"

Спонсорирани публикации