Как и защо принц Хари започна работа в BetterUp?

Хергоцът на Съсекс ще работи в подкрепа на психичното здраве
26 мар 2021 13:38, Анисия Иванова
25
Как и защо принц Хари започна работа в BetterUp?
Снимка: БГНЕС

Принц Хари намери нова работа - херцогът на Съсекс се присъедини към стартъп, чието име е BetterUp, като главен служител, предоставящ услуги, свързани с психическото здраве и обучение за клиентите онлайн, пише CNN.

Новината за работата на Хари беше обявена седмици, след като той и неговата съпруга Меган Маркъл дадоха интервю пред Опра Уинфри, в което те разговаряха за трудностите пред психичното си здраве, с които е бил съпътстван животът им в кралския дворец.

Джулия Чатърли от First Move разговаря с главния изпълнителен директор на BetterUp Алекси Робишо относно ролята на принц Хари в компанията.

Още по темата
“Ние сме професионална, мобилна платформа, която свързва индивидите с индивидуален преподавател, който може да е насочен към лидерството, съня, храненето и родителството. Те правят това чрез видеочат или текстови съобщения от удобството на телефона си”, посочва Чатърли, цитиран от Bloomberg TV Bulgaria.

Той отбелязва, че компанията използва машинно обучение и изкуствен интелект, за да помогне на откриването на преподаватели, които да са най-подходящи за клиентите.

"Можем да променим глобалния диалог, така че да не мислим за психичното здраве като липса на психична болест, а да мислим за психичното здраве като ефективност и реализиране на потенциала. Това е огромното глобално влияние, от което BetterUp може да бъде част", разказа главният изпълнителен директор на компанията.

Според него принц Хари може да помогне за ускоряването на мисията на компанията, разширявайки глобалната ѝ общност, обхват и влияние върху всичко - от продуктовия опит до подпомагането на партньорствата с компании и огранизации в световен мащаб.

По думите на Робишо първото и най-важно нещо за Хари е кой е той като човек, като впечатляващи са желанието му да бъде в услуга на хората и да окаже положително въздействие на света.

“На второ място той има опит - от Heads Together до игрите Invictus... Много преди да имаме възможност да се срещнем с него, винаги съм си мечтал, че може би ще имаме късмета да работим с някой като него, който е една от водещите сили в света за психично здраве. Не бихме могли да открием някой по-добър за тази роля и сме развълнувани да работим с него”, твърди още ръководителят на компанията.

Робишо отбелязва, че PR-ът не е сред причините дружеството да започне да работи с принц Хари.

“Неговата проницателност и уникален опит са трудни за описване. Натам сме фокусирани и около тях се върти ролята му”, коментира Робишо.

Той посочва още, че възнаграждението на талантите в компанията не се обявява публично, така че няма как и това на Хари да бъде оповестено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето с това се потвърждава победата на социализма в световен мащаб. Започнаха същата шуро-баджанащина и назначаване на нашите хора където трябва. Един малък Батето в запден вариант.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
BetterUp e тотабно поела надолу с тоя без-мозъчен избор, народа яко ги е нахейтил на facebook страницата им
19
1
 
4
 
! Отговори
Пена Хубавицата преди 3 години
Урунгел
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той самият има нужда от психическа подкрепа,а как ще "учи" дриги?!!
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, принц. Кво да работи друго.Те принцивете туй работят.
16
0
 
14
 
! Отговори
Перниканец преди 3 години
...и тоьо е един гpozен мързелaн.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво разбира тоя *** от психология?
14
0
 
15
 
! Отговори
4epa преди 3 години
АЗ СИ ПОМИСЛИХ 4ЕРАБОТИ НА ПОЛЕТО С МОТИКАТА !!!!!!!!!!!! ИЛИ РАБОТАТА МУ Е ДА ПРЕБИРА ДАНЪК 2,5% ЗА КРАСТВОТО !!!!!!!!!!!!
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
подкрепа на психичното здраве?все пак не трябва ли да има някакво медицинско образование?
12
1
 
6
 
! Отговори
????? преди 3 години
ТОЗ КЪТ ВИДИ ТУНЕЛ ,И ПЛЮЕ В ПАЗВАТА ПРОТИВ УРУКИ ,
11
0
 
21
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
Не разбрах какво ще работи? Ще предоставя онлайн услуги свързани с психичното здраве. Браво, сладка работа!
10
1
 
10
 
! Отговори
11 преди 3 години
Къв е тоз рижия див петел?
9
1
 
24
 
! Отговори
91943 преди 3 години
Херцогът да излекува първо себе си и херцогинята от проблемите с менталното здраве, пък после да се занимава с другите. За всички е ясно, че става дума не за редовна работаа, а за легализиране на едни неясни парични потоци в подкрепа на атаки срещу монархията. Ама като изпуснеш питомното, гониш дивото. Нали искаше финансова независимост, защо се жалва, че баща му не му дава пари и черпел от майчиното си нследство?
8
0
 
4
 
! Отговори
Харалампи преди 3 години
Ей, вие от простолюдието, дължите ми подчинение. Аз съм принц, а вие не. Почнах работа, за да видя как обикновените хора работят за една заплата. Къде съм аз, къде сте вие.
7
0
 
24
 
! Отговори
Елизабет II преди 3 години
Тоз *** и един ден работен няма, плащат му заради името ...
6
0
 
29
 
! Отговори
бонго преди 3 години
Намерили са работа за човека, а не човек за работата. Ако не беше принц, такава позиция няма да я има. ПР за фирмата и узаконен рушвет. Също като парите за лекции давани на бившите президенти, политици, лобисти и т.н.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам защо коментарът ми "Get woke, go broke" беше изтрит?Това е едно много интересно течение, в което Хари заема немалка част. Забелязва се, че много "звезди" и други величия рязко обедняват, губят почитатели и т.н, когато рязко се причислят към крайните либерали, подкрепящи аморални възгледи.Факт.
4
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравления! На 36г първа работа в частния сектор. Вместо да вегетира в кралското семейство. След време може и свой успешен бизнес да развие, де да знаеш способностите му.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там в психичното здраве всички са крале и Наполеони, ще е сред свои хора, все благородници.
2
1
 
23
 
! Отговори
Мисля, че преди 3 години
За него е добре Бургер Кинг !