МВМД анализира и отчете: ГЕРБ няма алтернатива!

Цветанов продължава да е пред Борисов, следва ги Първанов
9 сеп 2010 12:00,
311
МВМД анализира и отчете: ГЕРБ няма алтернатива!
Снимка: БГНЕС

Политическото управление на ГЕРБ за момента няма алтернатива.

Това показват данните на последното социологическо проучване на МБМД.

Днес за ГЕРБ биха гласували 32,3% от анкетираните, а втора политическа сила е БСП – с 10,4 на сто подкрепа.

Опозиционните политически лидери са с 2-3 пъти по-нисък рейтинг от министрите в кабинета на Бойко Борисов, коментира пред БНР шефката на агенцията Мира Радева.

Данните й показват още, че дори един от най-критикуваните министри в правителството – Божидар Димитров, е с 27% одобрение.

За сравнение лидерът на БСП Сергей Станишев получавал подкрепата само от 13 на сто от анкетираните, каза още тя.

В началото на септември месец министър Цветан Цветанов е с най-висок рейтинг, премиерът Бойко Борисов получава 53% доверие, а президентът Георги Първанов е с 36 на сто.

Според данните от изследването на МБМД църквата и полицията са с по-висок рейтинг от правителството, но то все пак получава 40% одобрение от избирателите, допълни Мира Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Професоре, че той Дянков и сега не е там.Министър там е Трайчо.:)
236
4
 
5
 
! Отговори
Професора преди 13 години
Само да вметна,че дори и да закрият министерството на икономиката,тя ще е в по-голям подем отколкото с министър Дянков начело.
235
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Камъните, брадвите и ловните пушки са алтернатива. Всички политически *** могат да извадят най-много 60 000 ченгета в цялата страна срещу 250 000 ловни пушки и неизвестен брой нелегално оръжие. Ей сега пискливата алчна *** Дянков казал - Минималната заплата да остане 240 лева. Това били възможностите на хазната за 2011 г. Ама любовницата му *** тлъста заплата и той самия . Веднъж за винаги трябва да се отървем от тази мафия която е окупирала страната
234
0
 
1
 
! Отговори
Професора преди 13 години
не е лишено от логика
233
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***, четете не само заглавието бе!1. Боко, Цецко и компания са на сърце 32 % от избирателите. Преди една година бяха на 46%.2. Изследването е направено не днес, а в края на август. Има си технологично време за обработка което е десетина дена. Което значи, че е правено когато хлябът още не беше скочил с 10%, хората още са във ваканционно настроение, децата още не са започнали да им пазаруват за училище и здравният цирей не беше се пукнал.Изследването през октомври-ноември ще е друго.
232
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TAZI KONSTATCIA SE POIAVI ZADA IZTRIE IZLKIU4ITELNIAT NEGATIVIZYM KYM GERB SLED KATO NEPO4ETOHA I TO NAJ-OFICIALNO 125TATA GODISHNINA OT OBEDINENIETO NA BYLGARIA.
231
2
 
8
 
! Отговори
Професора преди 13 години
Радвам се,че все пак има и много българи,които все още разсъждават.Но все още има и такива,които се поддават на медийните манипулации от сорта на-дпс не е на власт.Ами замислете се бе хора като някой не е на власт новият не краде ли или просто обичате един крадец повече от друг?Бсп и те били изхварлени от властта ами Бойко да не беше бодигард на Лили Иванова-не на Тодор Живков после ченге и при царчето с две думи там сме кадето има пари.
230
0
 
4
 
! Отговори
??? преди 13 години
Кога най-накрая ще свърши разградения двор наречен "държава" при управлението на Бойко Борисов? Съжалявам, че има хора които никога няма да осъзнаят, че сегашните икономически показатели не са благодарение на неговото управление, а въпреки него!!! Ако някой друг управляваше сега - по време на глобална икономическа щеше да разбереш за какво говоря.
229
2
 
7
 
! Отговори
до 244 преди 13 години
"Безалтернативността" на Боко и гербавите си им е мантра от самото начало.Още с първата им издънка започнаха с "аргумента": "Ако не са тези, то кои?".
228
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наистина няма алтернатива - по некадърни няма.....
227
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха ха хахахаха....Мирка явно сега е на хранилка при ГЕРБ. Вече и безалтернативност ни налагат....хахахах. Ей, това мутрите са опасна работа.
226
2
 
2
 
! Отговори
:)) преди 13 години
Като чета ,какво си писал и ти си *** ,като *** ,но с псевдоним на професор!Аре бегай сега до тоалетната ,че си напълнил памперса! И да се нахраниш там,че май си "гладен" (за тъпотии)!!!
225
7
 
6
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Никога няма да ми липсва разградения двор наречен "държава" по времето на Станишев. Съжалявам, че има хора които никога няма да осъзнаят, че тогавашните икономически показатели не бяха благодарение на неговото управление, а въпреки него!!! Ако Станишев управляваше сега - по време на глобална икономическа щеше да разбереш за какво говоря.
224
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честит 9 ти септември на Бойко и бай Цветанов това си техен стар празник
223
3
 
15
 
! Отговори
Засега + преди 13 години
Това, че Станишев е пълен ***, Доган крадец и турски агент, а Симо Ментата долнопробен измамник и продажник, не означава че ГЕРБ и ББ са много по-добри. Засега съм недоволен от управлението им. Само приказки и обещания..дела никакви!!!
222
4
 
8
 
! Отговори
xa-xa преди 13 години
Колко ли на месец им плащат за поръчковите прогнози.Самите полицаи са възмутени от министъра си, а какво остава за гражданите?Нещо не се връзва!
221
8
 
14
 
! Отговори
Професора преди 13 години
Жална ни ни маика ако и тези крадци нямат алтернатива. Някои факти:1) борба с мафията-каква борба със себе си,та Цветелина пое контрола над банката на Сик.2)икономика-отива на кино заедно с всичко друго в тази държава3)медицина-молете се на Господ,защото в болницата всичко се плаща4)образование и култура-и тях ги пратиха на ки...аминГерб са сбирщина от крадливи и некъдърни хора от световен мащаб,но за жалост на хоризонта не се задава нищо обнадеждаващо
220
2
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
*** е че както обичат да казват политиците "А за кого ще гласуваш?" - за Плъха - няма начин, за крадеца - не, за "горския" - не, за Волен - :), за сините - ??? Тези поне ни хвърлят прах в очите че нещо правят за сигурността, което е стъпка напред в сравнение с мазната усмивка на Р.П. например... Да видим Трайчо как ще се справи с руснаците - Румен го видяхме.
219
8
 
10
 
! Отговори
ТРИКОЛЬОР преди 13 години
БСП, ДПС ДСБ и Сините са престъпни структури.Направете сметка колко окрадоха! На прокурор, съд и доживотен пандиз, ама да си изкарват порциона и издръжката в каменоломната!
218
14
 
20
 
! Отговори
Иван Дянков Бургас преди 13 години
Социолозите познават само дата на изборите.Хората со обезверени от ГЕРБ кой подкрепя тези маргинали .