МВМД анализира и отчете: ГЕРБ няма алтернатива!

Цветанов продължава да е пред Борисов, следва ги Първанов
9 сеп 2010 12:00,
311
МВМД анализира и отчете: ГЕРБ няма алтернатива!
Снимка: БГНЕС

Политическото управление на ГЕРБ за момента няма алтернатива.

Това показват данните на последното социологическо проучване на МБМД.

Днес за ГЕРБ биха гласували 32,3% от анкетираните, а втора политическа сила е БСП – с 10,4 на сто подкрепа.

Опозиционните политически лидери са с 2-3 пъти по-нисък рейтинг от министрите в кабинета на Бойко Борисов, коментира пред БНР шефката на агенцията Мира Радева.

Данните й показват още, че дори един от най-критикуваните министри в правителството – Божидар Димитров, е с 27% одобрение.

За сравнение лидерът на БСП Сергей Станишев получавал подкрепата само от 13 на сто от анкетираните, каза още тя.

В началото на септември месец министър Цветан Цветанов е с най-висок рейтинг, премиерът Бойко Борисов получава 53% доверие, а президентът Георги Първанов е с 36 на сто.

Според данните от изследването на МБМД църквата и полицията са с по-висок рейтинг от правителството, но то все пак получава 40% одобрение от избирателите, допълни Мира Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
7
 
13
 
! Отговори
юрдек преди 13 години
Докато ретроградната партийка БСП не изчезне от политиката и на нейно място не се появи истинска лява организация социологическите проучвания ще показват точно това... Няма какво да подозираме социолозите
216
5
 
17
 
! Отговори
Задачка -закачка преди 13 години
Какво е комунист - това е човек, който е чел трудовете на Маркс и ЕнгелсКакво е антикомунист - човек, който ги е разбрал!
215
8
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ЗА ТАЗА ЕДНА ГОДИНА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ. САМО ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА И ДВА МЕСЕЦА. ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ ЗАПОЧВАХА ТАКА НА .ДНЕШНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА СЪВЕТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ /ГЕЙ ,*** И КРАДЛИВ ДЕДО/......И Т.Н. ТОВА ГО НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ГО ИМА. ГЕЙ, *** И КРАДЛИВ ДЕДО ДА ДЕЛЯТ КАК ДА ОКРАДАТ ДЪРЖАВАТА. А ИЗОЛИРАНЕТО НА ДПС МАЛКО ЛИ Е И ПРЕВРЪЩАНЕТО ИМ В МАРГИНАЛИ. ЗА ЕДНА ГОДИНА СТИГА. А И МАГИСТРАЛИТЕ СТРОИ.
214
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това че ГЕРБ нямат алтернатива не значи че те са много добре. Просто значи че сме стигнали до дъното на отчаянието си. Сега бих гласувал и за дявола стига да видя че има сили да прати Сергей и Доган НАИСТИНА в затвора, да оправи икономиката и образованието ... Само че всичките дяволи вече се изчерпаха ...
213
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За джуфката /Златко/ въпросът е принципен, и да процъфтим при това управление, и да станем по добре от Швейцария- той пак ще си реве за Станишев.В изпръхналото му мозъче има място само за една любоф голяма към партията наша любима.
212
6
 
9
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Заплатите ни бяха 4-5 пъти по-малки от гръцките и по време на тройната коалиция, но според теб тогава сме живели много по-добре. Странен парадокс описваш.
211
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tq tazi Mira neznam si kakva, koito doide na vlast i tq e s nego. Toi e nai s golemiq reiting negovata partiq e nai cenena i t.n, znaem gi tiq natega4eski istorii
210
13
 
16
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 13 години
Господ да ни е на помощ!!! Дано г-жа Мира Радева да е сбъркала, защото нищо добро до сега не се случи и нищо добро не ни чака , ако тези двамата милиционери продължат да ни управляват още 4 години!!! Тука трябва да чукаме и на дърво, защото компанията има яката подкрепа на финансовия "гений" в неравностойно положение Дянков.
209
4
 
4
 
! Отговори
Maria Ruseva преди 13 години
Piutam se. kolko li plashta GERB na MBMD????A tezi ot MBMD si pishat kakvoto im se kaje. Edin chitav poslednite dni ne sum chul dakaje dobra duma za dvamata na snimkata/ Te nai-verojatno znajat no vlastta e sladka, shte seoblajat dokato si idat i to za 10 pokolenija napred. I neka, nali nie si gi izbirame!!!
208
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти наистина си зле мой човек, само абсолютен ненормалник може да реве за Станишев.Мижитурката игра 4 години ролята на секс кукла на Доган а ти сега си седнал да ми го хвалиш.сигурно и за Доган ти е мъчно а?Да не си някой от кръговете около доган който е бил на хранилка и сега като няма кеш да ти е кисело а?
207
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Eй комунисти това не значи ,че Герб са много кадърни ,а че вие не ставате :).!!!!
206
4
 
10
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
:) Е как няма да е така :) Все пак нека да не забравяме че РЕКЛАМАТА на Герберите навсякъде е най голяма и най солидна :) Незнам дали имат най добрите рекламни спецове или просто е пълно със *** и сребролюбци :) Но както казва агент Мълдър ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ :) :) :) А ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ АГЕНЦИИ КАК ХУБАВКО ИЗЧИСЛЯВАТ ПРОЦЕНТА НА ТЕЗИ КОЙТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ?!? А ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ПРОЦЕНТА НА ТЕЗИ КОЙТО ИЗОБЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НИКОЙ? ЧЕ ТОГАВА НАИСТИНА ДА ВИДИМ ТРАГИЧНИЯ ОТЕНЪК !
205
26
 
15
 
! Отговори
Златко преди 13 години
Ще мечтаете за Станишев, ама още трябва да ви огладнеят задниците!Ще клекнете бе , нещастници, както в Украйна клекнаха "оранжевите революционери", но още малко ви трябва бой и глад.
204
2
 
4
 
! Отговори
norm преди 13 години
Същото констатирах и писах и аз за друг град,без да се интересувам за броя на последвалите "минуси".Забелязвам също,че броя на "плюсовете" и "минусите" е обратнопропорционален на резултатите на социологическото проучване,макар да се съмнявам,че явно организираните "минусчии" знаят какво е обратнопропорционален.
203
17
 
13
 
! Отговори
Златко преди 13 години
До всички доволни.Малко ви е, вашата м...а!не ацизите и цените да ви вдигат, хляба от устата ви да вземат, още повече ще цвилите от удоволствие!Всеки народ си заслужава управлението.
202
3
 
9
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Питаш защо е доволен въпреки изброените неща ли? Ще ти отговоря-Защото БСП и ДПС вече не са на власт за това!
201
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещо се загуби за няколко минути, гей дискусията май те превъзбуди.Олекна ли ти сега?А изми ли си ръцете преди да се върнеш, или пак ще лепне клавиатурата !
200
2
 
5
 
! Отговори
P.djuf преди 13 години
206, по добре сме от Гърция нали?Щото заплатите ни са 5-6 пъти по малки?
199
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигурно запада Плевен,като всичко в тази държава,но да беше дошъл по време на мандата на Р.Петков тогава да беше видял какво беше-пълен застой и упадък,не само че нищо не правеше ами и препикаваше градинките.Това,че е криза означава ли да си седим само в къщи?А може би харакири ще препоръчаш?...Нали щото е криза,за какво да живеем....И да поясня за да няма недоразумения-Не съм за Зеленогорски....
198
3
 
4
 
! Отговори
Dan преди 13 години
"Че от БГ" мина в нелегалност и пише под чужди никове май а? Или доиде време за хапчетата, ама първо трябва да хапнеш нещо не на гладно?!