Ангел – ангел! Преби ромчето и грабна условна присъда

24-годишният мъж се призна за виновен в побоя над Митко
14 юли 2016 09:00,
81
Ангел – ангел! Преби ромчето и грабна условна присъда
Ангел Калеев. Снимка: Facebook

Нападателят на ромско момче в село Овчеполци сключи споразумение с прокуратурата за 11-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок, което бе одобрено от районния съд в Пазарджик, съобщи "Труд".

Ангел Калеев от село Овчеполци се призна за виновен в това, че е удрял 17-годишния Митко Йонков заради етническата му принадлежност и му е нанесъл леки телесни повреди по хулигански и ксенофобски подбуди.

Случаят е от април т.г., когато Калеев пресреща Митко на улица в селото. Търси повод да го набие и го намира в думите му, че двамата като циганин и българин са равни.

Още по темата

За да докаже, че не са равни, той започва да удря и да рита в главата и гърдите мургавия младеж.

Следват реплики: "Легни", "Стани", които се изпълняват от момчето от страх да не би положението да стане по-лошо.

И по-лошото не закъснява – биячът бута ромчето и започва брутално насилие, подкрепено от викове: "Аз циганин ли съм?", и го повтаря докато момчето не му отговаря, каквото той иска да чуе: "Не си".

"Ако реша да те отрепя, какво ще те правя, бе?", пита Калеев и въргаля момчето но улицата.

Ромчето не се съпротивлява, докато насилникът го налага. Биячът сам заснема сцената с телефона си я качва във Facebook, за да се хвали на приятелите си.

Припомняме ви, че в края на април Районният съд в Пазарджик освободи под гаранция от 500 лева 24-годишния бияч.

Ангел Калеев бе привлечен като обвиняем от прокуратурана за нанасяне на лека телесна повреда, нанесена по хулигански и ксенофобски подбуди на 17-годишно момче от същото село.

Магистратите считат, че има обосновано предположение за извършване на деянието от Ангел, но че няма опасност той да се укрие и да извърши друго престъпление. Сега вече има и присъда – условна!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
ако има такива желаещи биячи да си правят клипчета да ходят в пазарджик махалата.нито клип ще снима нито телефон ще има а той самият ще е в спешното отделение на бърза помощ
26
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Чикънщото е *** като всички патриотари
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Gost"НЕ сме равни. Питам кой българин си строи къща, където си реши,естествено напълно безплатно,да му прокарат ток и вода...."Прав си, не сме равни.Най лошото е че за това не са виновни *** а ние.А разрешаването на този проблем не е побой над един видимо умствено изостанал човек.Това начинание на Ангелчо трябва да се накаже и не само.(има нужда от лекар)А побоят трябва да се нанесе над всички политически партии вообще.(от БСП-та до АТА-ки и ДПС-та ГЕРБ-и)
24
2
 
4
 
! Отговори
циганин преди 7 години
А ако бе обратното дали щеше да е присъдата същата или по тежка
23
1
 
0
 
! Отговори
до ОТМЪСТИТЕЛЕН СЪМ преди 7 години
Това за ай пи-то кой те излъга?
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Присъдата му е не за това, че е ошамарил ****, а защото е *** да го снима.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак много са му дали !Те за убийство на пешеходна горе - долу толкова дават .
20
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този от снимката по лицето си му личи, че е природно ***. Бил бил, снимал снимал, ама за какво е качил клипчето в нета... Ако не го беше направил нямаше да има никаква присъда. Иначе е модерен селянин, от тези с татусите.
19
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
otvaite v pazardjik v maxalata da se pravite na maje i shte vidite kakvo shte se slychi
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tova koeto napravi na momcheto ot ovchepolsi da otide v pazardjik v maxalata da go pravi shte my oderat kojata ot boi
17
5
 
56
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Два шамара на едно ромче и олелия до небето ........а изнасилените бити и убити баби и дядовци от породата на тоя дет ял шамарите няма проблем ? Трябва сериозно да се замислим в какво се превръща държавата ни !
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За нещастие на БХК и други правозащитини орг. това е БГ. Измъкна се като терикат.
15
5
 
33
 
! Отговори
До Некъф луд преди 7 години
НЕ ВИНАГИ ИМ ДАВАТ по 15 години, има много случаи,когато ги ПУСКАТ на свобода за да продължат безнаказано да избиват българите.За другите им престъпления да не говорим- педофилията и продажбата на деца за булки, защо властите си затварят очите пред тези престъпления.Ако вкарваха родителите им в затвора за това, можеше да им се ограничи постепенно популацията,вместо да се увеличава,издържайки се на наш гръб.
14
4
 
53
 
! Отговори
Gost преди 7 години
НЕ сме равни. Питам кой българин си строи къща, където си реши,естествено напълно безплатно,да му прокарат ток и вода,които той естествено да НЕ плаща,за данъци да не говорим,да получава помощи около 1000 лева за *** си,които харчи за алкохол и цигари, да се "издържа"от просия и кражби- естествено напълно безнаказани, изнасилвания и убийства на старци-също безнаказани. Безнаказана педофилия и какво ли още не.Българинът учи,бачка като луд за да може тази *** плюс политиците да паразитира н
13
4
 
47
 
! Отговори
с преди 7 години
Хахахах. Шведсколюбската медия пак е възмутена, че правата на зелените не са защитени подобаващо. Какво искренно възмущение струи от тая вест. Горкото шведче, изяло няколко шамара и края на света дойде. Е, разбира се, когато банда чааавета изнасилват и убиват баби по селата за жълти стотинки, това е приемливо. БХК добре плаща, а?
12
6
 
46
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
А като убиват възрастни хора и им дават по 15 години това не се вижда. Като искат да сме равни, ромите да започнат да плащат данъци и да се спрат да се помпят като животни тогава да ми говорят за равноправие.
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наказанията трябва да са равни за всички: ако българин пребие "коняк" - затвор! Ако "коняк" пребие българин - затвор! Само така може да има някакъв ред!
10
3
 
31
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Защо ли ме съмнява нещо в този случай?Кой ще посегне на някого, ще го заснеме и ще го качи в нета?Или това е поредната психологическа атака срещу обществото, при която трябва да се покаже колко сме нетолерантни и отвратителни спрямо напълно перфектното ромско население.Кога НПО-тата ще скочат срещу някоя махала, където децата учат до 3-ти клас и раждат на 12? Възрастните нямат един ден трудов стаж и винаги търсят работа така, че да не я намерят.
9
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангеле с теб сме , и хиляда условни присъди да дадат пак няма да променят мисленето на истинския българин!
8
2
 
6
 
! Отговори
готин преди 7 години
еееее мн отворковци има ама незнаят как да го правят трябва им помощ