Със сълзи на очи Стоян благодари! Парите са събрани за ден!

"Плача от радост, никога не съм вярвал", сподели Стоян
10 окт 2016 12:07,
61
Със сълзи на очи Стоян благодари! Парите са събрани за ден!
Снимка: Facebook

Плача от радост, майка ми и тя... никога, никога не съм вярвал, че има толкова много добри хора. Парите за заминаването са събрани!

С тези думи и със сълзи на очи Стоян Цацев, който със сетни сили помоли хората за помощ, сподели, че средствата вече са достатъчни и той ще може да започне своето лечение.

Още по темата

"Когато разбрах се развълнувах много, ръцете ми трепереха, не можех да пиша, не можех да уцеля бутоните. Не ми идват думи да изразя колко съм радостен, благодарен, защото хора като вас дадоха надежда не само на мен, но и на много други като мен. Видяхме, че не сме сами", пише още младият мъж.

Към момента диагнозата на Стоян е: Регионален цервикален и тригемино-цервикален тежък болков и вегитативен пароксизмален синдром при тежка хронична церебрална венозна инсуфициенция с легиране на лява вътрешна югуларна вена и силно редуциран поток в дясна вътрешна югуларна вена.Увреда на долния клон на лицевия нерв в ляво.

Стоян обеща, че ще пише всеки път във Facebook за това как върви лечението му.

Събраните средства само за ден и половина са 7200 евро - достатъчни, за да замине в Германия, където да стартира лечението си.

"Благодаря! Благодаря! Благодаря!", завършва поста си Стоян. Благодарим ви и ние!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
DMS СТОЯН до 86 преди 7 години
Имаш абсолютното право и избор да не дариш, разбирасе.Пожелавам ти да си жив и здрав, и се моли на Бог всеки ден да не ти се наложи да изпаднеш в подобна ситуация като Стоян , че тогава... и ти ще протегнеш ръка и със срам, ще молиш някой друг да помогне на тебе.А той може да каже: Сори, аз няма да ти помогна.Пожелавам ви, прекрасен ден на всички !
53
1
 
7
 
! Отговори
Емигранта преди 7 години
Един ден ще си дойда и ще режа до кокал.Нека грабят,малко остана...Филипините ще им се стори детска игра
52
38
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да дам пари, сори
51
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се за момчето и се гордея с хората, които са помогнали
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Попаднал на хора и станал човек! Бравоо
49
1
 
36
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Браво Човеци ! Дадохте надежда и пример на поколенията ! Гордея се България ще я бъде въпреки всичко ! Стояне оздравяване човече !
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше редно специалистите, лекарите, да помогнах, но...
47
1
 
31
 
! Отговори
Владимир преди 7 години
.. В такива моменти знам, че българския дух е жив.. малко заспал, не така във форма но... НИЕ СМЕ ХОРАТА КОИТО ИЗГРАЖДАТ БЪЛГАРИЯ!... не политиците в момента!Не се поддавайте на провокации, пазете идентичността си, бъдете горди! Дядовците ви са умирали без да се замислят за страната си..Продажници винаги ще има, важното е мястото им да е в пандиза..
46
1
 
26
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 7 години
Много пъти съм се включвала в DMS кампании....по-лесно е. Моля близките приятели на Стоян , направете и за него !
45
1
 
37
 
! Отговори
DMS СТОЯН преди 7 години
Поклон към всички които се лишиха от определена сума за да помогнат.Не е толкова трудно когато човек има желание.Сега чакаме да разберем какво лечение ще назначат на момчето и стартираме с МАЩАБНА ДАРИТЕЛСКА "DMS" КАМПАНИЯ.Няма да се откажем, нали !Това дете има само бащаси.Нека не го направим сираче за 1.20 лв/SMS/.Нали? Би било грехота за всеки.
44
1
 
42
 
! Отговори
DMS СТОЯН преди 7 години
Здравейте, ще си позволя да ви нарека приятели, защото вече така ви чувствам. Преди няколко дни ,когато тука започнахме да се организираме да пращаме пари за Стоян, някои казваха каде е държавата , а аз им отговорих, че държавата това сме ние.Някои не бяха съгласни с мене. Е сега убедихтелисе.НИЕ събрахме парите за Стоян. НИЕ.ЗАЕДНО.Още тогава бях убеден че ще успеем.Защото напук на всичко, знам че сме един добър и състрадателен народ ,който винаги се е протегнал и е помогнал на човек в нужд
43
1
 
19
 
! Отговори
M преди 7 години
Balgarina e sviknal da si pomaga sam! Bravo,na horata koito sa pomognali i zdrave za choveka
42
1
 
28
 
! Отговори
Keti преди 7 години
До Анонимен 25 До Анонимен 25Таксата на Банка ДСК за превод от левова сметка в същата банка, каквато е моята към сметката на Стоян, която е в Евро е 3 Евро.Сигурно ще трябва да се събират още пари за лечението на Стоян.ДНЕС БГ, не може ли да се поиска от Стоян да си открие левова сметка, за да не удържат такива такси банките. При превод между левови сметки таксите са други, а и защо банките трябва да печелят от това?
41
1
 
29
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Успех, човече!
40
2
 
31
 
! Отговори
Десислав преди 7 години
Кураж и успех! Малко късно се включвам, но дано помогна!
39
1
 
28
 
! Отговори
Люта чушка едно преди 7 години
скорошно възстановяване на момчето! кураж и дано всичко мине добре.
38
1
 
36
 
! Отговори
Борис преди 7 години
Може ли все още да се помогне ? Предполагам допълнителни средства няма да са в излишък . П.С. Дано и за други се помогне така. Успех и Бог да е с теб !
37
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има надежда за България, щом има добри и сърцати хора! Оправяй се, Стояне! Кураж!
36
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, има хора, заедно можем всичко, а защо не и да изринем мърсотията от парламента, всички до един! Заради тях хората са на това положение!
35
1
 
35
 
! Отговори
Пловдив преди 7 години
Пожелавам скорошно оздравяване!