Бежанци напират през границата ни с Гърция, МВР с още сили

Проблем по границата ни с Турция няма, отчете Маринов
25
Бежанци напират през границата ни с Гърция, МВР с още сили
Снимка: БТА, архив

Ръст в опитите за нелегално преминаване на българо-гръцката граница от мигранти отчете МВР.  Вътрешният министър Младен Маринов заяви, че там са дислоцирани допълнително сили.

Той коментира темата пред журналисти след участие в 13-тата Международна научна конференция "Сигурността в Югоизточна Европа" в София.

Министърът обясни, че в Гърция има много мигранти по островите и това предполага да правят опити по различни маршрути да се насочат към Западна Европа.

Маринов отбеляза, че българо-турската граница се охранява добре и там няма проблем. По думите му процесите, които се развиват в Близкия Изток и в Турция, предполагат усложняване на обстановката, предаде БНР.

Във връзка с разследването за шпионаж, провеждано от Спецпрокуратурата, МВР и ДАНС, за което стана ясно вчера, министърът коментира, че действията продължават и в момента. По-късно днес ще бъде дадена повече информация

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дните на,бб са преброени,та и по лошо
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турция е длъжна да ни върне обратно 500 000 те по време на Възродителен Процес които емигрираха за Турция , държавата ще се справи , колко са 500 000 Бежанци за богата София пълно с милионерчета
13
1
 
5
 
! Отговори
Еее..Зеро??? преди 4 години
Авеее... нали Тиквоко се фалеше,че пропускливостта на границата е Зеро?
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това вече е опасност за България. А не този скандал който сътворихте!!!
11
1
 
10
 
! Отговори
Франко преди 4 години
Ами много просто...як кьотек така че да се разчуе и ако имат смелост да напират пак, как не се научихте толкова години, че само як бой и връщане обратно оправя положението. Застреляйте някой по случайност за по-добър възпиращ ефект и готово.
10
3
 
2
 
! Отговори
Шпионска завера преди 4 години
Хем ще взимаме соц. помощи, хем повече пари, отколкото сме работили като граждани на БГ.Хем може да ни излезе късмета ако владеем немски и английски към Германия, още повече ако сме лекари, учители, инджИнери.А, и ще изкараме зимата, и ще метнем топлофикация, ЧЕЗ и Веолия.Да се пръснат от яд, ще фалират.За предпочитане е по-*** българи най-отпред, русите и зеленооките в задните редици.След малко ще дам телефон за връзка...
9
0
 
9
 
! Отговори
Обръщение преди 4 години
Предложение към българите...Дали не може да спретнем един шпионски скандал, начи горим си паспортите след като излезем на българо-турската граница.После без пашапорти 4 милиона българи на развален английски се цаним пред граничните служби, че сме сирийци, иракчани за останалото мълчим и си намигаме.Настаняват ни в едни новопостроени къщички с безплатни ток, вода, парно и изкарваме зимата.Даже ще ни плащат повече ако сме работещи българи.Запълваме квотата на ЕС и се чувстваме бели хора.
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога, ще започнете да стреляте? Това е граница? Умишлено навлизане през нея си е за тяхна отговорност. Трябва да е ясно, че България няма да пуска. Имате оръжия, имаме и армия да покаже, че са там. Бързо, ще се откажат.
7
14
 
7
 
! Отговори
Паулу куелю преди 4 години
Приемайте бежанците от Африка и Азия и им давайте бели българки за жени, само така има шанс икономиката да потръгне и да живне малко тая умряла територия
6
2
 
14
 
! Отговори
Нови пътни знаци преди 4 години
За икономисване на средства можете да сложите в гората по границата указателни табели на арабски с надпис "към Германия", обаче стрелките да сочат към турската граница. Докато се съмне и проблемът е решен.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Засега няма проблем по Турската граница, но след този голям скандал за шпионаж с Русия не съм сигурен Путин и неговия приятел Ердоган какво зло могат да измислят! Със сигурност ще ни го върнат тъпкано въпроса е как!
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не са никакви бежанци, а мигранти, които чакат да докопат социалните помощи.Веднъж пострадаха българите от тях, пострадаха и полицаи, помним събитията. Да не ги допускат отново тук!
3
2
 
19
 
! Отговори
бледоликия преди 4 години
МВР кога не са спали?! Това им е работата-да спят и да им се плаща!
2
3
 
17
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Пуснете ги щом разберат къде са попаднали сами ще избягат като много други преди тях.
1
9
 
7
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 4 години
Welcome ,братя!