Сиромашкото лято ще ни радва още, градусите днес - до 24

Следобед обаче облаците над западните райони ще се увеличат
11

И днес времето остава топло и доста сходно с вчерашното, с малки разлики в температурите.

Минималните започват от 8 до 12 градуса, а през деня ще стигнат до цели 19 – 24. Преди обед ще бъде основно слънчево и топло за сезона. Следобед обаче облаците, най-вече над западните райони, ще се увеличат. На места главно в Западна България за кратко ще превали.

Вятърът ще бъде до умерен от запад-югозапад с временно усилване в Софийското поле, както и по Черноморието, където се очаква да достигне скорост 13 метра в секунда, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.
 
Времето над страната днес ще ни радва с високи температури като във Велико Търново ще стигат 26 градуса, Стара Загора -25, Пловдив – 24, а в столицата максималната температура днес е 23 градуса.

Съвсем не толкова благоприятна е ситуацията над планините, където ще бъде ветровито, а облаците следобед ще се увеличават. Валежи се очакват в Западна Стара планина. Вятърът ще бъде от югозапад, над 2000 м. надморска височина засилен със скорост до 15 метра в секунда. Температурата на височина 2500 м. ще достига 6 градуса, а на 1500 м. - 13 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Че преди 4 години
Топлофикация-София си наруши собствените правила - три поредни дни средноденонощна температура под 12 градуса и прогноза за продължителен хладен период след това. Няма нищо такова,най-топлия ноември за последните сто години! "Сиромашко лято" ще бъде следващото лято юни-август,когато ТЕЦ-а ще ни е брулил цяла зима, та и пролетта. Има хора за бесене!
7
1
 
0
 
! Отговори
Топлофикция преди 4 години
Сега трябва обезателно да се назначат и синоптици, климатолози и други разни специалисти по глобалното затопляне.Честито на всички абонати!
6
0
 
5
 
! Отговори
... преди 4 години
Нека не се забравя,че в бордовете на всички топлофикации са назначени политически нищо-правещи лица на високи и редовни заплати,с най-странни професии като певци,пиари,политически анализатори,учителки и ред други специалности и професии не свързани с топлоенергетиката.Освен това паралелно топлофикациите са отдадени като партиини "феоди" на разни политически сили,а като допълнителна екстра,ремонтите се извършват от правилните фирми на правилните хора на 5-рно завишени цени
5
0
 
8
 
! Отговори
yt преди 4 години
Идеалният отоплителен сезон за топлофикация е ,предходният отоплителен сезон да привършва на 31-ви юли ,а новият да започва на 1-ви август
4
1
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Но топлофикация сф.пусна парното зада граби от хората...
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сиромашко ако не са ти пуснали парното от Топлофикация. Иначе си е богаташко лято - хем е топло, хем те отопляват.
2
0
 
7
 
! Отговори
gyj преди 4 години
"Сиромашкото лято ще ни радва още",топлофикация също
1
2
 
2
 
! Отговори
Ромско лято преди 4 години
Стара Загора минус 25, Велико Търново -24. Winter is coming. После, що пускали порното от Топлофикация.