Здравният министър пак увери: Без КПП-та и крайни мерки

Това са лъжи, категоричен е проф. Костадин Ангелов
11
Здравният министър пак увери: Без КПП-та и крайни мерки
Снимка: БГНЕС

Няма да се връщат КПП-та и да се въвеждат отново строги мерки срещу коронавируса, заяви министърът на здравеопазването Константин Ангелов в предаването "Лице в лице" по bTV.

Той бе категоричен, че подобни слухове са лъжи, които целят да въздействат върху психиката на хората.

В началото на епидемията знаехме малко за вируса, работихме в състояние на неинформираност, обясни здравният министър и посочи, че сега вече тази инфекция е донякъде контролируема.

Още по темата
"В България няма здравна криза, няма натиск върху системата", увери Ангелов и добави, че няма динамика на увеличаване на постъпилите хора в лечебни заведение и това го доказват бройката заболели в интензивните отделения.

Той бе категоричен, че здравната система е подготвена по отношение на апаратура и дезинфектанти за месеци наред. В момента предстои закупуването на допълнителни средства за всички служители на първа линия, съобщи министърът и призова всички да подкрепят българските лекари и медицински работници.

Проф. Ангелов призна, че немалка част от хората неглижират симптомите и постъпват късно в болница. При висока температура няколко дни, кашлица, обща отпадналост – да се търси лекарска помощ, а да не се предприема самолечение, посъветва той.

Здравният министър отново отбеляза, че когато има ваксини у нас, те ще бъдат безплатни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Мишо Логистик преди 3 години
Не само КПП-та ще има, но и ще се праща СМС на цена от 10 лв. за всяко преминаване. Малко като при "Синя зона". СМСът ще съдържа кратък текст с номера на КПП-то. На полицаите на бариерата ще се показва дисплея на телефона с получения обратен СМС от щаба: "Разрешавам". Декларациите ще отпаднат, което според мен е нещо хубаво, защото през пролетта се налагаше да пиша като луд. Печалбата от СМСте ще отива във фонд за закупуване на ваксина против Ковид.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам тоя здравен министър и се сещам за една песен отпреди време:"За тънки кинти - лъcка нoжки... давай бейби, да се посмеем още"
8
3
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Вяра му нямам.Както на всички политици.Както ти казват - добро утро и в следващата секунда- добър вечер!
7
0
 
5
 
! Отговори
Чобанин преди 3 години
Еееееееееее ,че то в София КПП колкото искаш бре айдйееее.
6
2
 
8
 
! Отговори
Тоя е преди 3 години
Тоя е министър на ЗдравеОТКАЗВАнето
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравното министърче е *** на Бочко. Не знам защо въобще се опитва да създава илюзията че нещо зависи от него. Утре идва Бочко, слага го на Ангелов с 200 в дупapкaтa и не КПП-та, ами концентрационни лагери ще направи.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Здравният министър отново отбеляза, че когато има ваксини у нас, те ще бъдат безплатни."Верно ли бе? А що платихме десетки милиони авансово? Хахахаха.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Модел предполага някаква форма на контрол и евентуално моделиране на действията спрямо ситуацията. У нас няма модел. Нямат идея какво да правят,както и кога и колко. Та няма модел... :)
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо бе? Пробвайте, гербави лалугери!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шведски модел и яко намангърване!