Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
966
0
 
1
 
! Отговори
Караджата .... преди 14 години
... Другото ....занимавам се с земеделие ... еми няма да ви кажа че в всички институции М на Земеделието работят само турци , тук таме някой българин за цвят ..по всички програми на Еврофондовете турчилята са с предимствопърво техните проекти биват одобрении ако при нас се казва че прай шуро-баджанащина ... е варете скивайте там *** как се уреждат един друг ...МАЙКА ВИ *** ЩЕ ВИ ЗАКОЛЯ ВСИЧКИ ... аз *** ако не ви гръмна !... бяс бяс ме хваща ...ама и ние сме си за *** .
965
0
 
1
 
! Отговори
Караджата ... преди 14 години
2-3 дена ми прави впечатление че из русенските села , по точно около община Сливо Поле активно тече предизборната кампания на ДПС ... и то на турски . кола оборудвана с озвучиелна техника си прави кампанията на турски ... еми то в тия села има и българи .. и кво ми говори че искал всички турци българи арменци и албанци и кви ли не да го подкрепят ... ми има хора де не знаят турски и де бубите им не са резани...
964
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ние ще привличаме все повече и все повече българи в редиците си.Те ще намерят при нас,честност и сплотеност,това,което го няма при другите партии.Много български фирми,ръководени от българи,вече се присъединиха към нас и вече почнаха да берат плодовете на труда си.Когато дойдат около 500 000 българи,ние ще сме готови да завземем властта с тази етнически разнородна,но сплотена партия.Тогава ще изритаме политическите недоносчета и ще създадем либерално смесено управление на българи и турци,което ще бъде за пример пред цял свят.Това е нашата цел.Който не му харесва,да се изнася.
963
0
 
1
 
! Отговори
luba преди 14 години
a be hora za6to ste tolkova gadni prosti za6to se delite na turci balgari i dr.Kazvate 4e e razan...-taka e po dobre be glupaci mrisni vie kakvo iskate kato vas s mikrobi po pi6kite...mazni prostaci ei tova e balgarskia narod .Zavisliv i dolen nikoga nqma da se opravite.Edna 6epa ste namate i 5miliona ama se perite pred 70miliona turcia.Zatui horata bqgat ot BG .Nedeite da znaete mnogo 6te ostanete v racete na turcite i *** GLUPACI MIZERNI.....
962
0
 
1
 
! Отговори
ATAKA преди 14 години
ATAKA !!!!!
961
0
 
1
 
! Отговори
ВАСИЛ ЛЕВСКИ преди 14 години
БОЯТ НАСТАНА!ВСИЧСИ С БЮЛЕТИНИ НА 5 ЮЛИ! ГЛАСУВАНЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
960
0
 
1
 
! Отговори
александър преди 14 години
през изминалата седмица се наложи да посетя Община Главиница . . . . там мога да кажа, че турците са навсякъде...... там не говорят български, въпреки че разбират!Като го питаш Ахмед ....къде се намира ОБЩИНАТА, той ти кимва глава като ***, но като го наречеш "***" ти отвръща с гневни думи на турски!Аз съм ЗА...да се върне ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ процес, да влязат качулките отново по турските сел аи паланки ..... пак да видим дали ще вдигат глави .... карабините.....! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
959
0
 
1
 
! Отговори
Чочо преди 14 години
Ами щом имаме самопризнания за виновника за финансовите злоупотреби в България, да съдят Доган и да изгние в затвора.
958
0
 
1
 
! Отговори
александър преди 14 години
ДОГАН Е *** С РЯЗАНА КАРАБИНКА! ВСИЧКИ ТУРЦИ ..... В ТУРЦИЯ...... ДОГАН ....ДА БЪДЕ ***.....ПУБЛИЧНО! Много се съмнявам, че коментара ми ще издържи повече от 30 секунди, преди модераторчетата, които са явни кюрди ще го изтрият!
957
0
 
1
 
! Отговори
Осман преди 14 години
КОЙТО ГЛАСУВА ЗА СЕРГЕЙ - ГЛАСУВА ЗА *** НА ДОГАН-БЕЙ
956
0
 
1
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ, ЗА СЕГА ТОВА МОЖЕМ!ПОСЛЕ ДОГАН В ЗАТВОРА!
955
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В тази "игра" "SAVE" и "LOAD" няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!Истина обаче, е че НИ "сейвнаха" без да са НИ питали.... давайки мандата на ДПС... :(Може би трябва да ни завладеят извънземни за да се променят нещата в България или там както ще се казва нашата родина след 8 години...БЪЛГАРИ, бъдете единни като тях... само това ще кажа!И все пак за невярващите - идете в гр. Кърджали за 1 седмица и се убедете... пробвайте да си потърсите работа там. Носете си речник (препоръчително е)!
954
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За тези думи на Доган, прокуратурата би трябвало да се самосезира.
953
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички му правите услуга. продължавайте, пишете си...
952
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Движение за права и свободи (ДПС) -Партията с чийто мандат е съставено днешното правителствоТурска мюсюлманска партия, създадена през 1983 г. като нелегална терористична група, извършила през периода 1983 -1989 г. над 50 палежа, бомбени атентати и убийства на български граждани. На 9 март 1985 г. турското терористично движение взривява вагона за майки с деца на гара Буново, загиват 7 души, сред които две деца, има десетки ранени. Бомби избухват и на гара Пловдив, летище Варна и други комуникативни места. Има убити и ранени. От 1990 г. турското терористично движение се нарича Движение за права и свободи с лидер Ахмед Доган и участва почти без прекъсване в управлението на България. В момента ДПС е мафия от криминално-политически тип в завършен вид, а лидерът - Ахмед Доган, е милиардер от мафиотски сделки, който взема решенията за управлението на България. През 2005 г. президентът Първанов даде мандата за управление на България в ръцете на турското терористично движение и сега страната ни се управлява от тези, които залагаха бомби във влакове преди 22 години. Паметните плочи на терористите Мехмедали, Чакър и Ереджеб, взривили вагона на гара Буново, са място за поклонение на Доган и активистите на ДПС всяка година.
951
0
 
1
 
! Отговори
popi преди 14 години
po dobre zvuchi pomak........
950
0
 
1
 
! Отговори
гррр преди 14 години
Хорааа...сега трябва да гласувате, това вече е просто задължително...по-приятно няма да има как да прекарате неделния си ден! Този не трябва да се допуска повече в парламента:((((((((((((((
949
0
 
1
 
! Отговори
българин-православен преди 14 години
нека всеки един от нас който познава човек който няма да гласува да го убеди за необходимостта от гласуване така ще направим една правилна стъпка нека всеки един от нас се постарае да не нарича мюсюлманското население на България турци а българи-мюсюлмани още една правилна стъпка
948
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти духай резания на Доган!Българи на 5-ти юли всеки с бълетина в ръка и да свалим набързо усмивката на тоя мазен *** Доган!
947
0
 
1
 
! Отговори
morjo преди 14 години
Дами и господа Доган ще е на власт докато е жив.Атака да го духа.хаааааахаааааааааа