Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
946
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 14 години
ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ пък ако ще и с невалидна бюлетина !
945
0
 
1
 
! Отговори
wldia преди 14 години
Момчета и момичета, има начин да му ударим плесницата, която отдавна е заслужил този шантажист. Българският народ е ОБЕДИНЕН С КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО около мнението за зловредността на ДПС и Ахмед Доган.Да не търпим повече.Да инициираме подписка за РЕФЕРЕНДУМ за прогонването им от Българската политика.Да направим това, което политиците не правят- да защитим Конституцията си от погазване и поругаване.
944
0
 
1
 
! Отговори
axaxx преди 14 години
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!! Гласувайте за АТАКА ! Спрете турцизацията за да не ходите с фесове след 5 години
943
0
 
1
 
! Отговори
Един от многото ... преди 14 години
Всички "скачат", защото този човек казва една истина. Не е ли така на практика? Никой от политиците не иска да си признае, че е така на практика ... Значи трябва много неща да се променят, минаха 20 години, остаряхме, тези които през 1989 г. бяхме на 30-тина години, а нищо не се е променило. Всички политици са отпреди 20 г. само сисменят партията, за да са депутати, а народа да го ... Трябват нови, некорумпирани, знаещи и можещи, има такива, но никой не ги пуска до валстта. Не съм фен на Доган!
942
0
 
1
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 14 години
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СРАМОТИЯ. ГОЛЕМ ШАМАР НА СЕРГО И КОМПАНИЯ
941
0
 
1
 
! Отговори
ИГО преди 14 години
Е , ЧЕ ТО ЦЕЛИЯ НАРОД Е РАБОТИЛ ЗА ДОГАН ТАКА ИЗЛЕЗЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО
940
0
 
1
 
! Отговори
фан преди 14 години
аферин ,машаллах Доганееееее
939
0
 
1
 
! Отговори
политик преди 14 години
Хитър политък е Доган.От 15 години ръководи ДПС.Няколко пъти се опитаха да го свалят по законен и незаконен начин и пак не успяха.Винаги успява да е и на власт.Това,че държавата ни е бандитска е отделна тема и е добре дошло за него.
938
0
 
1
 
! Отговори
[R,U преди 14 години
ЦИРК доган ага и Президента параван ефенди и серго *** на АГАТА!!!!!мълчат и двамата --щото тоя *** ги подпря и двамата МОШЕНИЦИ ОТ БСП-----ПИШЕТО ПО ЧЕСТО ДА СТАНАТ 1000 КОМЕНТАРА
937
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най после един лидер на партия да каже истината за властта.
936
0
 
1
 
! Отговори
do 935 преди 14 години
ти не си заклет комунист , а заклета циментирана зелена тиква колкото по-малко като тебе остават живи толкова по-добре *** ***
935
0
 
1
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 14 години
АЗ ЗАКЛЕТИЯ КОМУНИСТ ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОГАН СЛЕД КАТО Е УПРАВЛЯВАЛ ТОЙ А НЕ СЕРГО. НЕКА БСП СИ СЪРБА ПОПАРАТА
934
0
 
1
 
! Отговори
Гласувайте преди 14 години
БЪЛГАРИНО,Нашите деди извоюваха с вяра, кръв и меч тази земя, покръстиха и дадоха писменост на половин Европа! На Шипка спряха турските пълчища с телата си!Какво направи ти, техния потомък??? Какво? Нима ще позволиш на шепа предатели и други чужди мошенници да те превърнат просто в глобален консуматор, който продава с лека ръка бащините си ниви и хич не му пука за деца, внуци, род и родина? СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!!! Спомни си Ботев и Левски! За това ли дадоха живота си тези велики българи? За да ни управляват турци и техните мекерета? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ БЪЛГАРИНО?ДО КОГА? До кога ще бъдеш ням свидетел на ограбването и погубването на МАЙКА БЪЛГАРИЯ?Тези, които ни управляват с политиката си изгониха 2 милиона българи от родината. ГУБИМ ДЕЦАТА СИ!!!Управляват ни предатели и слуги на чужди интереси, които се гаврят с теб и преди избори те купуват за трохи! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО! НАМЕРИ СМЕЛОСТ И ДОСТОЙНСТВО ДА УДАРИШ ПО МАСАТА И ДА ГЛАСУВАШ! Подкрепи Атака ,спаси България ! 5 Купуването и продаването на гласове е престъпление, както и турцизирането иа България. .
933
0
 
1
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 14 години
Нещо бъркаш, Доган е *** на т. нар. "служби"!Законче, а ти си от най-вредните и мазни типчета. "Братя, дайте с добро", а? С добро, защото те от тази страна вече са с бетон защита, нали? Нека си крадат, само да не говорят на публични места..... Само гилотина ги оправя тия, и такива като теб, нищо друго!
932
0
 
1
 
! Отговори
Българина преди 14 години
Власта е в неговите ръце и той е закона докато българския народ реши дигне ли се той нема Доган нема Станишеф
931
0
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 14 години
Shiban rqzan *** ! Vyn turcite ot parlamenta da gi *** v rqzanite pishki murshavi smyrt za tqh !
930
0
 
1
 
! Отговори
neo преди 14 години
Dogan ima smelost i govori kakto si iska.i nikoy nisto nemoje da mu stori e togava ima pravo taka da se izkazva poneje zakona e toy......
929
0
 
1
 
! Отговори
zakon преди 14 години
...е чак до "оръжия" надявам се няма да го докараме! все пак се води че сме правова държава със закони! ако има наистина такива ВСЕКИ...ама наистина всеки които си позволи да говори такива неща и то на открити публични диспути...трябва да си понесе заслуженото! Злоупотреба с власт му се казва.
928
0
 
1
 
! Отговори
FUrchilu преди 14 години
kAK TAKA KYDE BILI SLUJBITE?MI nali sa podloga na Dogan, az vseki pyt kato se pribera v Bylgariq i si pusna TV gledam dogan i horat mu kolqt i besqt a nqkakvi zombirani turchilq razpravqt po TV i bez strah i svqn, che smesicata mejdu slavqnka i prabylgarin davala ***!Kakvo se chudete bratq? Ne chakajte pomosht ot tqh, sami se vyoryjete i izlezte ta mu stroshete glavata. Nema li nqkoi da hvyrli edna bomba v tova selo Kochan
927
0
 
1
 
! Отговори
Атанас преди 14 години
Браво! Това което коментираш е точно така. Аз съм от етноса и не удобрявам изказванията на Доган и не бих гласувал никога за ДПС. Можеш да ми пишеш на fortuna_49***abv.bg или да ме приемеш във фейс бук.