Властта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!

Скандален видеозапис на Ахмед Доган пред симпатизанти в село Кочан
25 юни 2009 09:15,
1022

Скандален видеозапис на Ахмед Доган, качен в УouTube, предизвика брожения сред обществото и партиите у нас.

В него Сокола разкрива пред актива на ДПС в село Кочан, община Сатовча, как властта е съсредоточена в неговите ръце, а от депутатите не зависи нищо.

"Властта e в моите ръце, аз съм инструментът, който разпределя финансирането от държавата. Депутатите нямат власт. Нямат власт! Как един депутат ще реши проблеми с проекти и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!“, обръща се към симпатизантите си Доган.

Властта е в моите ръце, това искам да знаете. Така е!
На 18 юни обаче, когато скандалните му слова са изречени в Кочан, по медиите изтече само това:

"Ако намерите друга партия, която да защитава вашите интереси, освен ДПС, кажете ми и аз ще гласувам за нея. Призовавам ви за помощ и пълна мобилизация. Не искам да правя пазарлък, само ми върнете това, което съм ви дал през последните четири години под формата на доверие".

А снощи в Шумен лидерът на ДПС заяви:

"ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че за да оцелее като партийна система, трябва да се развива, да се разширява.

Сега ДПС ще има сигурно 500 хил. избиратели, но ще дойде време, когато ДПС ще има гарантирано пакет от избиратели в най-лошия случай 1 милион – и българи, и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет, който съставлява българския народ.

Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, защото Европа няма опит в решаването на етно-религиозните проблеми", заяви още Доган.

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

В речта си Сокола се обърна и към журналистите в залата:

"ДПС успява, защото, уважаеми журналисти, се основава на разума на сърцето – когато се мразим, действително го правим, когато се обичаме, се обичаме силно, естествено, това вие никога няма да го разберете".

Част от думите на Доган бяха на турски език, при което залата изригваше в аплодисменти и скандирания "ДПС, ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1022
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
sostin преди 14 години
videhte li sega dami i gospoda koi kara vlaka a ? e toia mrasen fes opravliava taia skapana darjava ! i neka vseki tapanar , koito si misli 4e stani6ev ili tam niakoi drug palia4o e na kormiloto , proumee gadnata istina. ETO TOZI NAGAL FES KOMANDVA PARADA!!! I VE4E NE SE I PRITESNIAVA DA SI GO ISTAKVA NAI - BEZO4LIVOTUKA MOJE DA KAJEM - GLAZUVATE ZA STANI6EV - POLU4AVATE DOGAM!!!A DANO 6IBANITE KOMUNISTI RAZBERAT VE4E ZA KVO IDE RE4 I AKO IM E UGODNO DA GI UPRAVLIAVA FES - MAINATA IM ....
5
0
 
2
 
! Отговори
Pilat преди 14 години
Е дами и годпода граждани на Република България. ДО КОГА ЩЕ ХОДИТЕ ЗА ГЪБИ И ЗА РИБА ПО ИЗБОРИ - ДОКАТО ДОГАН ЗАПОЧНЕ ДА ВОДИ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ АГИТАЦИИ ИЗЦЯЛО НА ТУРСКИ ЛИ!!!???!!!А пак да видя някой да ми пише "ми аз както и да гласувам е все едно" - МИ НАПРАВО ХОДИ ДА СЕ ОБРЕЖЕШ И ПОЧВАЙ С МЕТАНИТЕ. ..... и нали знаете като гласувате за БСП получавате и ДПС. Така върви комплекта.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доган е мафиот,който ръководи държавата под наставленията на КГБ.ДПС е терористична организация,която,както и БСП,е създадена с цел манипулация,терор и ограбване на българския народ.
3
0
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 14 години
Тоя *** не мога да го гледам. *** наглото животно.
2
0
 
2
 
! Отговори
Дъртанян преди 14 години
На тоя май му е време да умира...
1
0
 
1
 
! Отговори
Факт преди 14 години
ДПС наистина е в изпълнителната власт.